تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3228 از 4751 اولاول ... 2228272831283178321832243225322632273228322932303231323232383278332837284228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,271 به 32,280 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    ببخشید امروز برام پیغام تمدید اومد و از اونجایی که ازش راضی هستم یه سوال دارم
    الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم و 20 روز از قراردادم مونده
    اگه الان بخوام سه ماهه تمدید کنم یه شش گیگ هم اضافه میشه ؟ چون الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

14 دوستان راهنمايي كنند

ببخشید پس من چی چی گفتم داستان که تعریف نکردم!!!!!!
    حالا اینجوری میخواین

مودم حتمی این را بگیر:TP-LINK TD8901G
    خوب شد حالا!!!!

راستی کارت طلایی هم خواستی در خدمتیتونیم یه 20 تومنی جلو میفتی.
    سلام

دوست عزيز از اينكه با راهنماييتون بنده را به اتنخاب هرچه بهتر و به صرفه تر سوق ميدهيد بسيار ممنونم

حال چندتا سوال از شما دارم

1.اين مودمي كه پيشنهاد داديد و اطلاعتشو بدست اوردم و هم قيمتش مناسب هستش و هم جز مودم هاي خوب هستش كه بنده توان خريد آن را دارم !

2.بنده الان به شركت شاتل و پارس انلاين زنگ زدم و ازشون پرسيدم كه مودم خوب و پيشنهادي شما چيست ؟ هر دو شركت در جواب گفتن Zyxel

3.تفاوت يا مزيت اين مودم ها در چيه ؟ اينم متذكر شوم كه من بيشتر هدفم Share كردن اينترنت شاتل از روي كامپيوتر بر روي لب تاپ ام (Acer 4750G) هستش و بيشتر سرعت دانلود برام مهم هستش(چون داخل خونه قرار است share كنم ترجيحا وايرلس مناسب بنده است)

4.از اونجايي كه شركت ها مودم هاي متفرقه را كانفيگ نميكنند بنده وقتي مودمي را خريداري كردم چطور يا با چه كدي بايد كانفيگ كنم ؟!
    -----------------------------------------------------------------------------------
    TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G

Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW

Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
    -----------------------------------------------------------------------------------

از ساير دوستان هم درخواست كمك و راهنمايي دارم.

با تشكر
    Last edited by Javad0111; 19-07-2011 at 20:02.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

این شاتل دیگه اعصاب منو خورد کرده :| یه لینک دانلود دارم به هر کی دادم راحت دانلود کرده ، اما اونایی که شاتل دارن مثه خودم بعد از یکی دو دقیقه یا کمتر ، سرعتش میاد پایین ، تست کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی نمیدونه واسه چی اینجوری میشه ؟! :| :((

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من اوایل که که شبها میزاشتم دانلود کنه میتونستم تا 8 صبح حدود 2 گیگ دانلود کنم ولی الان دقیقا از ساعت 1 صبح به بعد سرعتم تا 8 کیلو بایت بر ثانیه میاد پایین تا حدودای ساعت 3 صبح و الان فقط حدود 1 گیگ میتونم دانلود کنم با شرکت شاتل هم تماس گرفتم و اونا گفتن به علت دانلود زیاد ، من رو به صورت share با کسانی که مثل من زیاد دانلود میکنن قرار میدن ولی نمیدونم چرا از ساعت 3 به بعد درست میشه
    کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ در ضمن من تو قم هستم و سرویس 512 دارم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اوایل که که شبها میزاشتم دانلود کنه میتونستم تا 8 صبح حدود 2 گیگ دانلود کنم ولی الان دقیقا از ساعت 1 صبح به بعد سرعتم تا 8 کیلو بایت بر ثانیه میاد پایین تا حدودای ساعت 3 صبح و الان فقط حدود 1 گیگ میتونم دانلود کنم با شرکت شاتل هم تماس گرفتم و اونا گفتن به علت دانلود زیاد ، من رو به صورت share با کسانی که مثل من زیاد دانلود میکنن قرار میدن ولی نمیدونم چرا از ساعت 3 به بعد درست میشه
    کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ در ضمن من تو قم هستم و سرویس 512 دارم
    share نکردن از ساعت 1تا 3 سرعت دانلود شما را محدود کردن اگر هم بازم دانلودتون زیاد باشه کلا محدود میکنن این یکی از سیاست های مذخرف این شرکت مذخرف هست!

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

share نکردن از ساعت 1تا 3 سرعت دانلود شما را محدود کردن اگر هم بازم دانلودتون زیاد باشه کلا محدود میکنن این یکی از سیاست های مذخرف این شرکت مذخرف هست!
    ممنون از راهنماییتون ولی الان من باید چه قدر دانلود کنم تا کاملا سرعتمو محدود نکنن یعنی محدودیتی به صورت مشخص وجود داره (تو حالت ECO )؟
    به نظر شما چه سرویسی خوبه؟

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست عزيز از اينكه با راهنماييتون بنده را به اتنخاب هرچه بهتر و به صرفه تر سوق ميدهيد بسيار ممنونم

حال چندتا سوال از شما دارم

1.اين مودمي كه پيشنهاد داديد و اطلاعتشو بدست اوردم و هم قيمتش مناسب هستش و هم جز مودم هاي خوب هستش كه بنده توان خريد آن را دارم !

2.بنده الان به شركت شاتل و پارس انلاين زنگ زدم و ازشون پرسيدم كه مودم خوب و پيشنهادي شما چيست ؟ هر دو شركت در جواب گفتن Zyxel

3.تفاوت يا مزيت اين مودم ها در چيه ؟ اينم متذكر شوم كه من بيشتر هدفم Share كردن اينترنت شاتل از روي كامپيوتر بر روي لب تاپ ام (Acer 4750G) هستش و بيشتر سرعت دانلود برام مهم هستش(چون داخل خونه قرار است share كنم ترجيحا وايرلس مناسب بنده است)

4.از اونجايي كه شركت ها مودم هاي متفرقه را كانفيگ نميكنند بنده وقتي مودمي را خريداري كردم چطور يا با چه كدي بايد كانفيگ كنم ؟!
    TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G

Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW

Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N

از ساير دوستان هم درخواست كمك و راهنمايي دارم.

با تشكر
    در جواب شما:
    1-خیلی ممنون واقعا مودم خوبی است
    2-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
    3-هیچ تفاوتی نداره فقط نون اسمشو میخورند
    4.نگران نباش این شرکت شاتل هم پول راه اندازی را از من گرفت ولی من خودم مودمم را کانفیگ کردم به همراه این مودم یک دفترچه راهنمای فارسی هست و یک سی دی راه انداز که اگر طبق مراحل آن پیش بروی موفق خواهی شد خودت مودم را تنظیم کنی
    من هم در مورد مودمها وتنظیمات آنها چیز زیادی نمی دانستم ولی با کمی دقت و مطالعه موفق شدم خودم راش بندازم
    5.در هر صورت من در خدمتم که اگه خواستی کمکت کنم هر جای تنظیم با مشکلی مواجه شدی تاپیک بزن که من راهنماییت کنم
    در پایان آرزوی موفقیت میکنم برات
    وقت بخیر.

9. این کاربر از vahoodonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

این شاتل دیگه اعصاب منو خورد کرده :| یه لینک دانلود دارم به هر کی دادم راحت دانلود کرده ، اما اونایی که شاتل دارن مثه خودم بعد از یکی دو دقیقه یا کمتر ، سرعتش میاد پایین ، تست کنید :
    کد:
    کسی نمیدونه واسه چی اینجوری میشه ؟! :| :((
    کسی نمیتونه کاری بکنه ؟

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این ترفندی که باهاش مینونی از ر12.30 رایگان بشینی چطوریه؟
    کسی نبود کمک کنه؟

12. این کاربر از madhatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

کسی نمیتونه کاری بکنه ؟
    سلام
    اون لینکی که دادین خوب بود سرعتش !
    حتی با ریموت آپلودر تست کردم تا 3000 KBps هم رفت .
    به هر حال همون فایل رو براتون اینجا آپلود کردم شاید سرعتش بهتر باشه . تست کنید :

کد:

14. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •