عاقل باشه ، نمیکنه!
میتونه کلی مشتری جمع کنه، فرض کن ۱۰۰۰ تا مشترک دچبا نصف پرداخت خوبه یا ۱۰۰ تا کامل؟ واقعا کافیه یه کم شعور داشته باشه ، الان بهترین فرصت جمع کردن مشترکه!
عاقل باشه ، نمیکنه!
میتونه کلی مشتری جمع کنه، فرض کن ۱۰۰۰ تا مشترک دچبا نصف پرداخت خوبه یا ۱۰۰ تا کامل؟ واقعا کافیه یه کم شعور داشته باشه ، الان بهترین فرصت جمع کردن مشترکه!
بسته ها نامحدودو ۶ تا ۱۲ روگرون نکنه فقط،امیدمون به همیناست
دقیقا !
من سه تا خط ایرانسل دائمی دارم ، اگر رایتل گرون نکنه میرم رایتل وگرنه همشو آف میکنم میرم همراه اول [emoji108][emoji108]
تعرفه که گرون کرده!
تموم بسته های خوب برداشت !
طرح مکالمه خارج از شبکه هم برداشت !
میخواییم چیکار دیگه!
بهترین کار همینه همه کوچ کنن!
سلام من خط دائمی ایرانسل روترابرد کردم رایتل
که امروز فعال شد و هدایای زیر فعال کرد
30 گیگ اینترنت 10 گیگ روزانه 20 گیگ شبانه یک ماه
500 دقیقه مکالمه برون شبکه و 10000 مکالمه داخل شبکه یک ماه
500 پیامک برون شبکه و 10000 پیامک درون شبکه یک ماه
مکالمه داخل و برون شبکه رایتل دقیقه ای 299 ریال
بسته های اینترنتش خیلی بهتر از ایرانسله
خدمتی دیگر از ایرانول:
تو اپ ایرانسل من یه قسمت به عنوان بازی! هست که گوشی رو تکون میدی و....
قبلا هدایا ۱۰ دقیقه مکالمه ، یا ۵۰ مگ اینترنت یا ۵۰ پیامک بود ( اخرین بار ۱۰ روز پیش تست کردم)
همین الان امتحان کردم ، ۵ دقیقه یا ۱۰ پیامک شده ؛)
با افزایش قیمت همه چیز ایرانسل و نیست و نابود شدن تشویق ها بهترین راه برای من رفتن به رایتله ! البته اگر اونم خراب نکنه
داداش ایرانسل دیگه غوغا کرده....
کاری با رایتل ندارم اما همراه اول چرا همچین کاری نکرده؟ فقط یه یکسان سازی که چند سال پیش باید میکرد رو انجام داده! کاری به گرونیش ندارم اما ثبات داره
ایرانسل...
من خودم چند روز صبر میکنم، بعد میرم رایتل اما مشکل اصلی من اینه که همراه اول اینجا انتن نمیده، رایتل ، بهتره اما عالی نیست، بعضی جاهای خونه رو پوشش نمیده اما ایرانسل، حتی تو اسانسور هم انتن میده! ولی با این کاری که کرده، حس بدی به مشتریش میده و به خاطر بقیه هم که شده میخوام خارج شم
سلام دوستان
من خط را بدهی رو صفر کردم و ترابرد زدم برای همراه اول،چون مبلغ بدهی بیشتر 2هزار تومن بود باید صفر میشد
فقط بدی همراه اول اینه ودیعه مشترکین جدید 36هزار هست که 80درصدش میشه 34تومن،اگر ودیعه را افزایش بدند عالیه
Last edited by Hidden-Hunter; 27-09-2018 at 23:25.
مشترک جدید؟ منظورتون از جدید ، دایمی اپراتور های دیگست یا حتی خطوط دایمی بازگشتی خودش همهمینطوریه؟ ازکجا پرسیدین؟
سلام
والا من قبل عید ترابرد کردم همراه اول و بعد چند روز برگشتم اون موقع 34تومن بود حد میان دوره
بعد امشب دوبار زنگ زدم گفتن ک برای مشترکین جدید از اپراتور های دیگه ودیعه شده 50هزار که تا 80درصد ودیعه استفاده بشه یک پیامک میاد و بعد ب حد 50برسه خط یک طرفه میشه
در رابطه با مشترکین بازگشتی چیزی نگفت
=============================================
شما هم زنگ بزنید ، من پست را ویرایش کردم 9:17 دقیقه
صبح باز زنگ زدم ،من خودم گیج شدم از ی طرف میگن 36هزار از یک طرف میگن 80درصد 76هزار تومن
شما هم زنگ بزنید ببینید چی میگن اخه
=========================================
9:42 دقیقه
من دوبار الان زنگ زدم و دوتا پشتیبان گفتند الان ودیعه شده 80درصد 40هزار تومن ولی شما اگر خوش حساب باشید بعد چندماه میشه ودیعه را افزایش داد
و گفت میتونید خودتون را بستانکار کنید، و گفت مبلغ بستانکاری محدودیت زمانی نداره و وقتی ب سقف بستانکاری رسید،تازه هزینه میاد روی خط شما![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 28-09-2018 at 09:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)