تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3227 از 4751 اولاول ... 2227272731273177321732233224322532263227322832293230323132373277332737274227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,261 به 32,270 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها سلام. من می خوام از شاتل یه سرویس اکو 512 بگیرم با 2 گیگ ماهیانه... می خوام بدونم سرویساش خوبه یا نه؟ من می خوام واسه وب گردی و دانلود شبانه. راستی می خوام با وای فای موبایلمم استفاده کنم ازش. شاتل خوبه؟ چه مودمی بگیرم؟ ساکن کرجم بچه های کرج اگه هستن بگن راضین یا نه خیلی مهمه واسم....

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
    تورنت مگه ترافیک جدا داره که بخواد تموم شه ؟! تورنت فقط یه پورت جدا داره که گاهی میبندن و همگی با هم قطع میشن . تو هفته اخیر این جور که شما میگی بسته نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من حدودا دو ساله از شاتل سرویس می گیریم اما مدتی هست که اینترنت قطع میشه وسط کار و چراغ مودم شروع به چشمک زدن میکنه و روی علامت اینترنت پایین مانیتور علامت ضربدر قرمز میاد تا بعد از دو دقیقه به حالت اول بر میگرده و درست میشه مثلا یک روز اصلا این اتفاق نمی افته ولی گاهی هی پشت سر هم دیسکانکت میشه باهاشون که تماس میگیرم میگه خط شما نویز داره میخواستم بدونم چکار باید بکنم و اینک مشکل از طرف منه یا مشکل از خودشونه خواهشا جوابم را بدید پدرم را درآورده

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من حدودا دو ساله از شاتل سرویس می گیریم اما مدتی هست که اینترنت قطع میشه وسط کار و چراغ مودم شروع به چشمک زدن میکنه و روی علامت اینترنت پایین مانیتور علامت ضربدر قرمز میاد تا بعد از دو دقیقه به حالت اول بر میگرده و درست میشه مثلا یک روز اصلا این اتفاق نمی افته ولی گاهی هی پشت سر هم دیسکانکت میشه باهاشون که تماس میگیرم میگه خط شما نویز داره میخواستم بدونم چکار باید بکنم و اینک مشکل از طرف منه یا مشکل از خودشونه خواهشا جوابم را بدید پدرم را درآورده

منم این مشکل رو دارم ، ماله من چراغهای مودم همش روشنه ولی روی علامت مانیتور ، یه علامت تعجب زرد میاد و هیچ ساتی باز نمیشه

بهشون که زنگ میزنم میگن خط نویز نداره ولی هی قطع و وصل میشه و قطعی زیاد داری!!!!

.

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آهان. آخه نیست من اینترنت دیال آپ دارم فعلا، حوصله نداشتم منتظر بمونم تا صفحه های قبلی باز بشه !
    من می خوام از شاتل اصفهان اینترنت بگیرم ! فکر کنم کارت طلایی باید واسه همون شهری باشه که می خوای توش
    نت بگیری !
    در هر صورت ممنون میشم اگه شما یا بقیه دوستان که کارت طلایی توی اصفهان دارن یکی واسم بفرستن ...
    دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم این مشکل رو دارم ، ماله من چراغهای مودم همش روشنه ولی روی علامت مانیتور ، یه علامت تعجب زرد میاد و هیچ ساتی باز نمیشه

بهشون که زنگ میزنم میگن خط نویز نداره ولی هی قطع و وصل میشه و قطعی زیاد داری!!!!

.
    مودمتونو از نو کانفیگ کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه.
    سلام دوست عزیز من ساکن تهرانم و 2 تا کارت طلایی شاتل دارم اگه برای اصفهان میشه استفاده کرد برات شماره هاشو فعال کنم
    با تشکر

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

.
    واسه منم دقیقا همین مشکل وجود داره. من قبلا 512 داشتم. از وقتی 2 مگ گرفتم اینطوری شده. به من گفتن بخاطر نویز خطه اما جالب اینجاست بعضی روزها انگاری خط نویز نداره!!! اما بعضی مواقع پر نویزه. نمیدونم اصلا همچین چیزی امکان داره یا نه. دوستانی که واردن به این قضایا ما رو روشن کنن ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واسه منم دقیقا همین مشکل وجود داره. من قبلا 512 داشتم. از وقتی 2 مگ گرفتم اینطوری شده. به من گفتن بخاطر نویز خطه اما جالب اینجاست بعضی روزها انگاری خط نویز نداره!!! اما بعضی مواقع پر نویزه. نمیدونم اصلا همچین چیزی امکان داره یا نه. دوستانی که واردن به این قضایا ما رو روشن کنن ممنون میشم.
    منم دقیقا مثل شما هستم تو این دوسال نویز نداشتم این 3 ماهه خطم نویز پیدا کرده
    خواهشا دوستان بیان نظر بدن این قطعی اعصابم رو خرد کرده چند بار مشکل درست کرده برام ممکنه خود مودم خراب شده باشه چون الان دوساله دارم استفاده میکنم

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

.
    ایراد های این چنینی جای خود داره ما علاوه بر این مشکل مشکلات دیگه هم داریم
    مطمئنا این ایراد از خودشون هست به شما ربطی نداره شاید مثلا تو زمان های که مصرف زایده پهنای باند کم میاره یا چیز های دیگه م

10. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این ترفندی که باهاش مینونی از ر12.30 رایگان بشینی چطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •