تورم 280% سالانه + مردم گوسفند = کاملا نرمال و طبیعی که همه چی گرون بشه
تورم 280% سالانه + مردم گوسفند = کاملا نرمال و طبیعی که همه چی گرون بشه
به نظر من مهم ترین برتری که ایرانسل به نسبت همراه اول داشت تعرفه پایین مکالمش بود که خدایی با این افزایش قیمت خرکی گند زد به همه چی من همیشه طرفدار ایرانسل بودم ولی با این حرکتش کلا نظرم عوض شد حالا جالبه 1 سال هم نمیشه تعرفه رو ایرانسل اورد پایین کلی شوی تبلیغاتی راه انداخت همه خبر دار بشن بعد حالا تعرفه رو این همه میبره بالا یک پیامک نداده
الان فقط دائمی رایتل به تمام خطوط ۲۹۹ریال ارزان تر از همشون هست. من که امروز ترابرد می کنم به رایتل
من هم فقط بخاطر تعرفه خوب دائمی ایرانسل هزینه دائمی داده بودم !!!
الان ترجیح میدم بخاطر پوشش بهتر از همون سیمکارت دائمی همراه اول استفاده کنم
رایتل هم اعتباری بهش نیست ... فردا صبح اونم یه موقع تغییر میده و ....
ایرانسل خوب تبلیغ کرد برای تعریفه 33.3 تومانی .... که مثل رنگ خودش تو زرد از آب دراومد این یکیم
اوضاع خیلی مضحک شده فکر کنم از حالا باید احتکار “خرید بسته” بکنیم یک چند تا بخریم تا فردا گرونتر نشه. این فکر چه خنده دار هست یا نیست الان به ذهنم خطوط کرد که چندتا بسته بخرم و احتکار کنم چون همینطور که میدونید هر کدوم که تموم بشه دیگری شروع میشه پس میشه همزمان یک بسته را چند بار حتی با اختلاف چند دقیقه خرید.
جالبه اون موقع
۷ ماه اینترنت میداد که الان برداشت....
بابت پرداخت قبض ، 1 روز نت رایگان میداد که الان برداشت...
قیمت ۳۳ بود که الان برداشت...
ممنون، اما نه ممنون ! اشغال ترین و طلب کار ترین پشتیبانی رو هم دارن
من که برگشتم همراه اول! تعرفه ۵۷ تومنه نه ۵۹!!! حداقل تشویق هاش هم کم یا زیاد، کاریندارم، اما ثابت هست!
برو رایتل دوست عزیز. ۲۹تومنه
اره متوجه شدم، به خاطر همین قراره یه هفته صبر کنم ببینم اونم تعییر میده یا نه
احتمال گرانتر شدن رایتل از این دوتای فسیل خیلی بیشتره
فکر کنم 2 برابر میشه هفته بعد.![]()
ایشون فقط بلده میزان کاهش ارزش ریال رو به عنوان تورم اعلام کنه از 3800 پارسال رسیده به فلان امسال = فلان درصد تورم
افزایش قیمت ارز هنوز اثرشو کامل رو خدمات و تولیدات داخل نگذاشته . فقط وارداتی ها رفتن بالا .
این تازه اولشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)