سلام
دوستان تقسیمات اعزامی برج 4 کی مشخص میشه؟ میشه قبل از اتمام آموزشی و روز تحلیف فهمید که کجا افتادی؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان تقسیمات اعزامی برج 4 کی مشخص میشه؟ میشه قبل از اتمام آموزشی و روز تحلیف فهمید که کجا افتادی؟
سلام
- - - Updated - - -
سلام
يك روز قبل از مراسم تحليف فايل تقسيمات به دست مراكز اموزشى مى رسد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام به همگی
انشاالله اگر خدا بخواد همین دوشنبه(سه روز دیگه) اعزامم. میخواستم اگر لطف کنید یه مسیر سریع بهم بگید که چطور می تونم از منطقه 19 تهران(خانی آبادنو) به پادگان 02 ارتش واقع در پرندک، رباط کریم برم. من به مترو دسترسی دارم (یه اتوبوس باید سوار شم)و اگر میشه بگید که آیا خطوط اتوبوس رانی هم به اون نقطه یا نزدیکی هاش هست یا نه؟ یعنی یه جوری بگید که تا میشه مقرون به سرفه دربیاد. فقط تا می تونید خیلی خیلی واضح و شمرده بگید، من کلاً مسیریابیم خیلی بده(شرمنده). هرچند تا بود بگید
متشکرم![]()
Last edited by Dirk; 07-08-2015 at 20:41.
دوستان سایت نظام وظیفه چرا بروز نمیشه؟؟؟اصلا به درد چی میخوره این سایت
Last edited by mehranper; 07-08-2015 at 20:41.
اگه دوستی از پلیس +10 کدهای آموزشی اول شهریور رو گرفته اعلام کنه ... احتمالا از این همه پلیس +10 کدهای آموزشی رو تو سیستمش داره
دوست عزیز اگر میخوای بری سایت برای جویا شدن وضعیتت، بهتره به همون پلیس 10+ مراجعه کنی.
فردا بریم پلیس +10 جواب میدن یا نه؟
دوستان پسر دایی من افتاده پادگان آموزشی شهید رجایی کرمانشاه،نیروی انتظامی،،،
چطور جاییه؟
آموزشش چند روزه؟
سخت میگیرن؟ میگن مرزبانیه
آموزشیش چند ماهه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من برگه فارغ التحصیلی امروز گرفتم فردا میخام برم پلیس +10 برای ثبت سربازی
میشه بگید کلا چیکار کنم,چ مراحلی باید طی بشه؟
ی روزه میشه همه کارارو انجام داد؟
فردا باید واکسن و حساب بانک سپه باز کنم؟
اگه میشه سریع جواب بدید خیلی ممنون
یا علی
- - - Updated - - -
سلام دوستان من برگه فارغ التحصیلی امروز گرفتم فردا میخام برم پلیس +10 برای ثبت سربازی
میشه بگید کلا چیکار کنم,چ مراحلی باید طی بشه؟
ی روزه میشه همه کارارو انجام داد؟
فردا باید واکسن و حساب بانک سپه باز کنم؟
اگه میشه سریع جواب بدید خیلی ممنون
یا علی
کد آموزشی 4 روزه اومده دوستان البته من اول شهریور را میگم.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)