تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3225 از 3347 اولاول ... 22252725312531753215322132223223322432253226322732283229323532753325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,241 به 32,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به این چیزها ربط نداره و واسه هر کسی متفاوت هست من ایرانسل برای سرعت خوبش که تا ۸۰ مگابیت بم میده استفاده میکنم در صورتی که رایتل تو خونه مون از ۲۰ الی ۲۵ مگ تجاوز نمیکنه و همراه اخر هم شبیه هست.
    واسه هر کی بنا بر استفاده اش فرق میکنه.
    خب داداش من شما با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه میتونین در تایم 6 صبح تا 12 که درواقع یه تایم 6 ساعتس با فقط 2000 تومن میتونی 52.5 گیگابایت دانلود کنی.حتی اگر سرعتت 10 مگابیت بر ثانیه هم باشه میتونی 26گیگ دانلود کنی که بخوای ایرانسل بگیری باید 5 تا بسته 5گیگابایتی هفتگی بخری هر بسته 2000 تومن یعنی 10000 تومن باید بدی 25گیگ 1 روزه دانلود کنی!حالا کدوم بصرفست؟!بسته 900گیک 1 روزه 6 تا 12 رایتل به 2000 تومن یا 5 تا بسته 5گیگ 6 تا 12 ایرانسل به مجموعا 10000 تومن؟!تازه بنده فرض را برشرایط بحرانی شما که میگین سرعت رایتلتون 20مگابیته اومدم نصف این سرعت را به عنوان شرایط بحرانیتون درنظر گرفتم

2. این کاربر از vahidflower بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

خب داداش من شما با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه میتونین در تایم 6 صبح تا 12 که درواقع یه تایم 6 ساعتس با فقط 2000 تومن میتونی 52.5 گیگابایت دانلود کنی.حتی اگر سرعتت 10 مگابیت بر ثانیه هم باشه میتونی 26گیگ دانلود کنی که بخوای ایرانسل بگیری باید 5 تا بسته 5گیگابایتی هفتگی بخری هر بسته 2000 تومن یعنی 10000 تومن باید بدی 25گیگ 1 روزه دانلود کنی!حالا کدوم بصرفست؟!بسته 900گیک 1 روزه 6 تا 12 رایتل به 2000 تومن یا 5 تا بسته 5گیگ 6 تا 12 ایرانسل به مجموعا 10000 تومن؟!تازه بنده فرض را برشرایط بحرانی شما که میگین سرعت رایتلتون 20مگابیته اومدم نصف این سرعت را به عنوان شرایط بحرانیتون درنظر گرفتم
    دانلود من (منظور سورس دانلود و گرنه استفاده از اینترنت یعنی دانلود) هفتگی 5 الی 20 گیگ و فقط اخر هفته ها میشه که خانه هستم و دور از شغل شرکتی و مهمتر زمان دانلود هست یعنی هر چه سریعتر فایل مورد نظر دریافت بشود. بیکار و الاف نیستم بشینم تا تموم بشه برام مهم هست با سرعت بالا سریع دانلود و کار تمیز انجام شود. چون "زمان مهم است" زمان اخر هفته می گذرد دوباره شنبه و سر کار و ادامه زندگی آدم بالغ ایرانی.
    من بسته شبانه 1 ساعته 20 گیگ ایرانسل 900 تومان کارم را سریع راه می اندازه دیگه خیلی نیازه باشه 5 گیگ صبح هم 2000 تومان خریداری میکنم این شد 25 گیگ و زیاد هم هست. مبلع مجوع هم 3 تومان و تمام.

4. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دانلود من (منظور سورس دانلود و گرنه استفاده از اینترنت یعنی دانلود) هفتگی 5 الی 20 گیگ و فقط اخر هفته ها میشه که خانه هستم و دور از شغل شرکتی و مهمتر زمان دانلود هست یعنی هر چه سریعتر فایل مورد نظر دریافت بشود. بیکار و الاف نیستم بشینم تا تموم بشه برام مهم هست با سرعت بالا سریع دانلود و کار تمیز انجام شود. چون "زمان مهم است" زمان اخر هفته می گذرد دوباره شنبه و سر کار و ادامه زندگی آدم بالغ ایرانی.
    من بسته شبانه 1 ساعته 20 گیگ ایرانسل 900 تومان کارم را سریع راه می اندازه دیگه خیلی نیازه باشه 5 گیگ صبح هم 2000 تومان خریداری میکنم این شد 25 گیگ و زیاد هم هست. مبلع مجوع هم 3 تومان و تمام.
    وسط دانلود idm شما اخطار خرابی فایل نمیده؟ و از اول انجام بده؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

وسط دانلود idm شما اخطار خرابی فایل نمیده؟ و از اول انجام بده؟
    نه من‌ idm باز نیستم از Netflix ‌‌و آیتونز صرفا دانلود و اشتراک دارم.

در ادامه نمیدونم من اینطوریم یا بقیه دوستان‌ در مناطق مختلف این مشکل پینگ و تایم اوت ایرانسل را از ظهر دارند؟ پینگ خارجی ایرانسل شده 190 تا 240 اینا در صورتی که 110 اینا بود. همراه اخر هم همینطوره. معلوم نیست باز چه غلطی می کنند. پینگ زیاد سبب کاهش سرعت در نتیجه لودینگ بالای همه چی میشه. البته داخلی و ایرانی ها خوبند که تعجب ندارد.صحبت فقط خارجی است.

ادیت: الان اوکی هست ولی مشکل تو مخی هست.
    Last edited by italodance; 14-09-2018 at 20:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در ادامه نمیدونم من اینطوریم یا بقیه دوستان‌ در مناطق مختلف این مشکل پینگ و تایم اوت ایرانسل را از ظهر دارند؟ پینگ خارجی ایرانسل شده 190 تا 240 اینا در صورتی که 110 اینا بود. همراه اخر هم همینطوره. معلوم نیست باز چه غلطی می کنند. پینگ زیاد سبب کاهش سرعت در نتیجه لودینگ بالای همه چی میشه. البته داخلی و ایرانی ها خوبند که تعجب ندارد.صحبت فقط خارجی است.

بقیه دوستان‌ در مناطق مختلف این مشکل پینگ و تایم اوت ایرانسل را از ظهر دارند؟
    تایید میشه. چند روز پیش فقط یه دفه خواستم با ایرانسل بازی کنم که نشد اصلا درست. همراه اول همون ساعت مشکلی نداشت. کاملا بدون مشکل نیست ولی ندرتا مسخره بازی درمیاره همراه اول، حداقل برای من این جوری بوده خیلی وقته. حالا بماند که همون 110 هم مالی نیست ولی خب دیگه... .

8. 2 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سرعت از سرور خارجی من هم تو همین ساعتی که شما پست رو زدی خیلی بد شده بود فقط داخی خوب بود که بعد درست شد یهو

10. این کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ماجرای این بخش سایت ایرانسل چیه؟چرا هنوز قیمتهای قبلی هست؟ امکان خرید این بسته ها هنوز وجود داره؟
    بنظرتون با شکایت زیاد به 195 امکان برگشت قیمت بسته به شرایط قبلی وجود داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ماجرای این بخش سایت ایرانسل چیه؟چرا هنوز قیمتهای قبلی هست؟ امکان خرید این بسته ها هنوز وجود داره؟
    کردنش که ضرر نداره، حتی من که سال تا سال بسته ازش نمیخرم هم میتونم شکایت کنم، شاید میخواستم الان بخرم و دیدم قیمت هاش غیر معقول و غیر منصفانه است، به اون مربوط نیست که مشترکی حتی ازش بسته معمولا نمیخره، هر شکایتی کردید متنش رو اگه دلتون خواست بذارید تا دیگران هم بکنن چون وقتی زیاد نمیگیره.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل از مسیر دلتا تلکام آذربایجان هست , من مشهد هستم این مشکل رو دارم با صبانت چون رو این مسیرم دوستم هم تو تبریز همین مشکل رو داره با شاتل اونم همین جوری میشه الان 3 4 روزه این جوریه درست نکردن گوسفندا , فقط واسه دزدی دستشون سریعه

14. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •