مشکل اینه ثبت شکایت رو میزنی یه صفحه اررور میاد... صفحه اولش okeye
تماس که هیچ وقت نشد که جواب بدن!
مشکل اینه ثبت شکایت رو میزنی یه صفحه اررور میاد... صفحه اولش okeye
تماس که هیچ وقت نشد که جواب بدن!
بسته 1 ماهه 6 تا 12 صبح رو هم برداشتن. هر روز یه بازی در میارن
بله منم همین الان میخواستم بگیرم دیدم برداشتن. اگه لازم داری بگیری میتونی از توی اپلیکیشن آپ بگیری. هنوز از اونجا برنداشتن. من از اونجا گرفتم
سلام
کسی از سایت ایرانسل تا حالا مودم خریده؟
به موقع ارسال میکنن؟
من مودم td-lte خریدم، یک روزه اومد (تهران)
پیک موتوری خود ایرانسل بود که اومد در خونه.
بسته هفتگی 5 گیگ صبح رو دوباره برگردوندند حتما فهمیدند خیلی لوس و ننر هستند.
احتمالا دلیل برگردوندن این بسته ها اینه که همراه اول هم بسته های صبحانه مشابه (ولی باقیمت بالاتر) ارائه کرده
![]()
این بسته های فوق که همراه اول داده هیچ کدومشون جالب نیستند و بسته های رایتل به مراتب بهتره!رایتل بسته 900 گیگابایتی از 6 صبح تا 12 ظهر یک روزه گذاشته 2000 تومن یا مثلا 3 ساعته 900گیگی گذاشته 6000 تومن!نه بسته 5 گیگی ایرانسل توی 6 تا 12 صبح بدردمیخورند و نه بسته های همراه در این ساعت!کاش واقعا این دو اپراتور توسط رایتل تحریک میشدند و دست از این خساست ها و کله شق گیاشون برمیداشتن
به این چیزها ربط نداره و واسه هر کسی متفاوت هست من ایرانسل برای سرعت خوبش که تا ۸۰ مگابیت بم میده استفاده میکنم در صورتی که رایتل تو خونه مون از ۲۰ الی ۲۵ مگ تجاوز نمیکنه و همراه اخر هم شبیه هست.
واسه هر کی بنا بر استفاده اش فرق میکنه.
این هم خواب جدیدی که وزیر اطلاعات در جهت برنامه شون برای کنترل اطلاعات در کشور دیدنظاهرا قراره بلاییکه سر اینترنت حجمی adsl اومد و حذف بسته های شبانه بر سر اپراتورهای موبایل هم بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)