با توجه به حجم زياد اعزام در سال حارى تاريخ اعزام ها چند ماه بعد است مى توانيد در خواست تعجيل داشته باشيد اما موافقت ان با نظام وظيفه است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
با توجه به حجم زياد اعزام در سال حارى تاريخ اعزام ها چند ماه بعد است مى توانيد در خواست تعجيل داشته باشيد اما موافقت ان با نظام وظيفه است
پدافند نیروی مستقل هستش . چند سال پیش از نیروهوایی جدا شدش. شاید بتونه اگه اون پارتیتون تو پدافند آشنا داشته باشه حتمن میتونه. قید سربازی رو برا چی بزنی؟ من خودم الان تو پدافندم . همین الانم تو یه قسمت اداری خدمتمی کنم. همه که دور کد توپ و دیدبانیو از اینجور چیزشعرا نمیخورن . بعضی ها هستن با توجه به رشتشون دوره کد میخورن مثل برق و همچنین همه دوره کدها هم قرار نیست به نگهبانی و پاسداری دادن ختم بشه خیلی از دوره کدها رو دیدم که از من دارن بهتر خدمت می کنن مثل مولد برق. شما با خیال راحت برو خدمتتو انجام بده همون طور که من دارم تو پدافند خدمت میکنم.
شما برو اونجا کسایی رو میبینی که باهزار گرفتاری زن و بچه و بدهی اومدن خدمت راستش من میخواستم فرار کنم ولی اینارو دیدم خجالت کشیدم
آموزشی سمنان هم سختیش اب و هواشه وگرنه رژه رفتنو پا کوبیدن چیزی نیست. من مشکل کمر داشتم رژه میرفتم.
در ضمن تو همون آموزشی با عقیدتی سیاسی پادگان (آقایون روحانی) صحبت کن بگو بندازنت یه جای خوب . مثلا بچه های دوره ما چندتاشون صحبت کردن با هماهنگی عقیدتی سیاسی سمنان افتادن عقیدتی سیاسی قرارگاه خاتم تهران.
Last edited by Xeoc; 05-08-2015 at 18:33.
اقا ممنون
ی چیز دیگه ، چقد فرق بین ارشد و لیسانس قائل میشن تو سربازی ینی بهش می ارزه ک ادم ارشدو قبل سربازی بخونه؟
آخه اینجا میگن باید 8 ماه از تاریخ دوره 30 روزه بگذره تا بشه استفاده کرد
تا اون موقع من میخوام سربازی برم![]()
اصلا مشخص نمیکنه،یه جا خیلی فرق می ذارن یه جا هم نمی ذارن
ممکنه نفر زیر دیپلم باشه راحت خدمت کنه ممکنه فوق تخصص هم باشه ولی خدمت سختی داشته باشه
شما خدمت رو اول بری خیالت راحته و انگار باری از رو قلب آدم برداشته میشه وقتی به سربازی میره و ترخیص میشه
توکل به خدا کن و سریع تر اعزام شو واقعا معلوم نیست خدمت شما چطور باشه ممکنه خیلی عالی باشه ممکنه خیلی هم سخت باشه ولی مهم اینه که می گذره
من با دیپلم رفتم ولی گذشت با تمام مشکلات و زجرهایی که یه سری آدم بی وجدان و فاقد شعور به من تحمیل کردن
هنوزم هم پیدا میشن این افراد بیمار در میان کادر و وظیفه !
بگذریم که افراد با شخصیت و خدا ترس و مومن هم کم ندیدم در دوران خدمت که هنوز که هنوزه الگو هستن برام توی خیلی چیزا![]()
اصلا مشخص نمیکنه،یه جا خیلی فرق می ذارن یه جا هم نمی ذارن
ممکنه نفر زیر دیپلم باشه راحت خدمت کنه ممکنه فوق تخصص هم باشه ولی خدمت سختی داشته باشه
شما خدمت رو اول بری خیالت راحته و انگار باری از رو قلب آدم برداشته میشه وقتی به سربازی میره و ترخیص میشه
توکل به خدا کن و سریع تر اعزام شو واقعا معلوم نیست خدمت شما چطور باشه ممکنه خیلی عالی باشه ممکنه خیلی هم سخت باشه ولی مهم اینه که می گذره
من با دیپلم رفتم ولی گذشت با تمام مشکلات و زجرهایی که یه سری آدم بی وجدان و فاقد شعور به من تحمیل کردن
هنوزم هم پیدا میشن این افراد بیمار در میان کادر و وظیفه !
بگذریم که افراد با شخصیت و خدا ترس و مومن هم کم ندیدم در دوران خدمت که هنوز که هنوزه الگو هستن برام توی خیلی چیزا![]()
ممنون از پاسختون دوست عزیز
پس برم خدمتو بیخیال همه چیتوکل ب خدا
فقط ی چیزی میگم ی رفقام میگفت میتونم جور کنی خدمتتو بیوفتی تهران لویزان ! من خودم اهل کاشانم میخاستم ببینم شرایط اونجا چجوریه؟ میگفت انگار خوابگاه ندارن و تا 2 ظهر بیشتر نیستن ! قضیش چیه؟ ب نظرتون چیکار کنم؟
دوست شما در ارتش خدمت مى كند و در بيشتر جاهاى ارتش خدمت تا پايان ساعت ادارى بعنى ١٤ است اما همه ابنها به شرطى است كه شما در ارتش باشيد اگر در ناجا باشيد كه ،قضيه كلا متفاوت است.
سلام دوستان
جریان چیه؟
من باید اعزامم برج ۴ سال آینده باشه به خاطر سرباز معلمی
الان دفترچه پست کنن مگه کی تاریخ اعزامشون میشه؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
Last edited by vahid javani; 06-08-2015 at 12:06.
یه وسال از بچه های آموزشی پرندک
به نظرتون روز اخر آموزشی اعزامی های برج 4 چه روزیه...؟
بعدشم اینکه اردو داریم یا نه؟ چون شایعه شده اردو نداریم...
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)