مرسی مورد 1و2و3و5 رو بررسی کردم و ازش مطمئنم که نیست..
من سوالم همون 4 هست!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مرسی مورد 1و2و3و5 رو بررسی کردم و ازش مطمئنم که نیست..
من سوالم همون 4 هست!!
Last edited by parisa6628; 18-07-2011 at 14:27.
حجم نمیخوره.
اگه از این مجانیای ایرانیه بهش مشکوک باش
چون یه کسایی اینارو میدن واسه چک کردن
شما از msconfig کل استارت اپو غیر فعال کن دوباره چک کن
اگه نشد وی پی عوض کن
اگه نشد وین عوض کن
توی Du هم برنامه های که نت مصرف میکنه نشون میده چک کن
الان غیر فعال میکنم...
Last edited by parisa6628; 18-07-2011 at 14:28.
بالاخره مبنای نتد و تند مصرف شدن du meter هست یا توی ریز مصرف شاتل میبینی؟
ولی گمانم همون اولیه و دلیلش اینه که وقتی حضرتعالی از چی پی ان برادران قاچاقچی استفاده میکنید جناب dometer سرعت و میزان مصرف رو دوبرابر حساب میکنه چون کانکشن جدیدی ایجاد شده و در حال کاره و لذا یرای اینکار باید به تنظیماتش بری و درست کنی و یا نتیجه رو تقسیم بر 2 بکنی تا خانواده ایی از نگرانی رهانیده شود.
بابا بخدا حواسم هست.. توی شاتل چند برابر میشه.. میگم چراغ مودم خاموش روشن میشه بدون اینکه صفحه باز کنم فقط کانکشن بازه!!!!!!!!!!
الان با خودشون صحبت کردم قرار شد بررسی کنند. با اینحال امشب سیستم رو فرمت میکنم..انتی ویروسم هم Avg هست و هرروز اپدیتش میکنم..
اکو فقط تا 512 میده البته در بعضی شهر ها هم تا 2 مگ هم میده بهترین راه اینه که از نمایندگی شهرتون سوال کنید
اگه ویروس باشه انتی ویروستم عوض کن
سلام دوستان بنده مي خوام جزء مشتركين شركت شاتل بشم شما در حال حاضر چه مودمي را پيشنهاد مي كنيد كه از همه لحاظ سرتر و برتر باشد ... (مارك +نوع مدلش)
Last edited by Javad0111; 17-07-2011 at 22:15.
آرت 6 حدودا 70 گیگ در ماه هست و آرت 7 و 8 نامحدود. (براحتی این سرویس ها رو به کسی نمیدن)
میان ۲۵ تومن هزینه نصب مییگیرن بعد ۲۰ تومن میان کارت طلایی میدن....تازه اونم استفاده بشه یا نشه!
شنیدید میگن طرف زیرش آب نمیره ؟! همینا رو میگن دیگه.
راستی کسی خواست سرویس بگیره من ۲ تا کارت طلایی دارم !![]()
هم اکنون 340 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 340 مهمان)