پیرو بحث صفحه قبل جدی جدی اسیاتک سرویس گیم داره؟یعنی پینگ 8.8.8.8 میاره زیره 100
کسی دیگه امتحان کرده یا نه؟ واسه فعال کردنش همین زنگ بزنیم بگم سرویس گیم فعال کنید کافیه یا..........؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پیرو بحث صفحه قبل جدی جدی اسیاتک سرویس گیم داره؟یعنی پینگ 8.8.8.8 میاره زیره 100
کسی دیگه امتحان کرده یا نه؟ واسه فعال کردنش همین زنگ بزنیم بگم سرویس گیم فعال کنید کافیه یا..........؟
سرویس گیم نمیشه اسمش رو گذاشت چون بقیه جاها معمولا سرور DNS هم روی سرور بهتر ست میکنن و کارهای دیگه...
اما آسیاتک نهایت بضاعتش اینه که تایپ خط رو از Interleave به Fast تغییر میده که مزایا و معایب خودش رو داره بهتره تست کنید
مثلا من فعال کردم (با تماس) و چون با کنسول بازی میکنم اکثرا Nat Type 3 میگیرم که یه جورایی به ضررم شد
اگر TYPE 3 میگیره که پشیزی ارزش نداره بگیم فعال کنن . میخوایم فریندلی بزنیم همه تایپ 2 ن
من میخواستم زنگ بزنم بگم فعال کنن خوب شد گفتی
منم تغییر دادم به فست و پینگم پایین تر اومد و یه کوچولو هم تو اینستا وضعیت بهتر شد البته خیلی خیلی کم ولی از اون طرف سرعت دانلودم اومد پایین روی 5-6 مگ و سرعت اپلودم رفت رو 700
اون نت تایپ 3 چیه ؟
والا موندم زنگ بزنم برگردونند سر جاش یا بزارم همین بمونه
از وقتی فعال کردم اکثرا 3 میشه گاهی هم تایپ 2 حالا امیدوارم درست شه وگرنه برمیگردونم
اگر PS4 نداری بهش فکر نکن .اون نت تایپ 3 چیه ؟
درسته با پروفایل گیم سرعت دانلود رو کم میکنن ولی به جاش پینگ خوب میشه
نت تایپ هم برای بازی آنلاین و ارتباط با بقیه افراده که بسته به سرعت و نوع ارتباطشون تفکیک میشن
با اینکه فن سونیم ولی وان هم کنسوله
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
منم فعال کردم به نظر پینگ اومده بالا اما همش تایم اوت میده
این سرویس گیم آسیاتک و چه جوری باس فعال کرد؟
ممنونم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)