ههه darkdark رو کیلرش کردم فوری پرید تو ترایب ما !!!!!!!!!!!!!! خوب فارمی می شدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ههه darkdark رو کیلرش کردم فوری پرید تو ترایب ما !!!!!!!!!!!!!! خوب فارمی می شدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک با سرعت نور برابری می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیشب که مصطفی خان پست 3200 رو از من گرفت تا حالا 240 تا اسپم داده شده یکی سلام می کنه یکی می گه خداحافظ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
از ترایب دشمن؟کی دعوتش کرده بود
این مسخره بازیا چیه بابا
شاید این عکس
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میشه منو بیارین تو ترایب خودتون من تو ورلد 21 و جنوب غربی هستم مختصات رو هم نمیدونم از کجا باید ببینم چنده!!!
من نمی دونم ولی منم موافقم نباید راهش می دادیم (البته باور کنین جان خودم این یه نظره) !!!نقل قول:
نوشته شده توسط bersam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ترایب دشمن؟کی دعوتش کرده بود
این مسخره بازیا چیه بابا
این بلاخره هم از من هم از انتقام دو دفعه بهش حمله شد ...
به احتمال زیاد به ما خیانت می کنه ...!
شاید همین الان هم جاسوس باشه ...
ولی آشنا یه جا می گفت ما اینا رو کیلر می کنیم تا بیان تو ترایب ما دیگه بقیش رو نمی دونم
شاید این عکس
[ کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخودی تر از این پیدا نکردی ؟؟؟
اون بالا دوتا عدد سه رقمي نوشته
همونه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اندشه !!!!!!!!!!
با تشکر فراوان از امین فیکس فوکس که امکان داره من رو به قتل برسونه شایدم نرسونه !!!
منم هیچ وقت از کسایی که وسط جنگ ترایبشونو ول کردن رفتن یه ترایب دیگه خوشم نمیاد.
ازینم همینطور
از کجا معلوم یه روز این معامله رو با ما نکنه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)