ایرانسل گرون میکنه و همراه اول بسته های شبانه رو ارزون میکنه فضیه چیه مشکوکه!![]()
ایرانسل گرون میکنه و همراه اول بسته های شبانه رو ارزون میکنه فضیه چیه مشکوکه!![]()
افزایش قیمت ایرانسل به خاطر اینه که داره آماده میشه برای افزایش قیمت های اینترنت تا آخر شهریور , طبق گفته ها و شنیده ها حداکثر حجمی که داده میشه بین 40 تا 60 گیگ هست اونم برای سرویس 16 مگابیت ADSL با همون قیمت قبلی ماهی 80 تومن
وقتی مردم بی بخار داریم گرون میشه هیچی نمیگن , کشور رو آب میبره اینا رو خواب میبره خوب معلومه اینا هم پررو پررو اینجوری دزدی میکنن , والا منم ایرانسل و بقیه شرکت ها بودم دزدی میکردم هیچ کسی چیزی نمیگفت منم میکردم
این حقیقت بسیار تلخ برای شما
![]()
بسته 120 گیگ یک ساله واقعا حیف شد RIP
ظاهرا یک بار دیگه هم امروز گرون کرد
و تعداد بیشتری بسته حذف شد
خب خدا رو شکر گرونتر بودن بسته های اینترنت موبایل نسبت به adsl در تمام جهان یک چیز طبییعیه اما در ایران برعکس بود مثل اینکه دست به کار شدن تا همه چیزمون ست بشه سپاس
چرا این دوتا سایت زیر بستههاشون با هم فرق میکنه!؟ از کدوم بخریم معتبرتر هست؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از هر کدومش که بسته ی دلخواهتون رو داشت بخرید. اگه اسمس تایید براتون اومد دیگه ثبت شده و به نظر نمیاد بخوان بگن باید این رو پس بدید. به فرض هم که بکنن جای شکایتش هست و در مورد این جور مسائل به نظر میاد که زود رسیدگی میشه و پولتون از بین نمیره. (اینجا ایرانه و بعید هم نیست ولی کمه احتمالش)
من خودم معمولا با این کد های دستوری میخرم.
Last edited by cool11; 09-09-2018 at 17:57.
قسمت شکایت ۱۹۵ بسته شده؟
سایتش رو من امروز خواستم برم انگار اصلا دان بود. تلفنی هم حوصله نداشتم زنگ بزنم بهشون احمق ها رو.
Last edited by rahman0158; 09-09-2018 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)