تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3223 از 4105 اولاول ... 222327233123317332133219322032213222322332243225322632273233327333233723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,221 به 32,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

رفتم تهران مثل اینکه اونجا اول یه پزشک متخصص معاینه میکنه و بعد میفرسته شورا
    معاینه ام کرد و یه تست روانشناسی ازم گرفتند
    نتیجه اش هم این بود کمسیون اصلی رو برای 94.6.8 نوشت و تا اونموقع معافیت نگهبانی داد...
    اگه اونموقع برم نتیجه اگه معافیت نگهبانی باشه همونموقع میده یا برای یگانم میفرسته؟؟
    اون روزی که من رفتم حدودا 15 نفری کمسیون اصلی داشتند که ماشالا همشون هم روانی بودند!! خود زنی های آنچنانی... ولی هیچکدومشون معاف نشدند فقط یک نفرشون معف شد که اون هم از قیافه ش معلوم بود وضعش چطوریه!
    راستی اگه من الان برم دانشگاه بعدا امریه جور کنم این 6-7 ماه خدمت الانم حساب میشه یا نه؟؟
    من متولد 74 هستم که اگه دو سال کوچک تر می بودم 8 ماه کسری میخورد بهم اما الان نمیشه متاسفانه!! به نظرتون چند سال دیگه 73 و 74 رو هم برای کسری سابقه جبهه میذارند یا نه؟؟ و اگه بذارند هم طرز استفاده ش تو امریه چطوری هست؟؟
    خوب از قبل هم گفته بودم يك دوره تعيين مى كنند و سپس راى نهايي رو صادر مى كنند ، در شهريور ماه هر نوع معافيتى بگيريد نامه ان را به شما مى دهند تا تحويل يگان دهيد، به طور كل معافيت دائم گرفتن سخته براى همين از جمع ١٥ نفر تنها يك نفر معاف كامل شده. شما هر تعداد ماه قبل از قبولي در دانشگاه خدمت كرده باشيد در سابقه خدمتى شما ثبت و ظبط مى شود.نميشه به طور قطعى گفت كه متولدين ٧٣ و ٧٤ چه زمانى مى توانند از كسرى استفاده كنند اما برخى سازمان ها كه امريه مى دهند با كسرى مشكل دارند.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خوب از قبل هم گفته بودم يك دوره تعيين مى كنند و سپس راى نهايي رو صادر مى كنند ، در شهريور ماه هر نوع معافيتى بگيريد نامه ان را به شما مى دهند تا تحويل يگان دهيد، به طور كل معافيت دائم گرفتن سخته براى همين از جمع ١٥ نفر تنها يك نفر معاف كامل شده. شما هر تعداد ماه قبل از قبولي در دانشگاه خدمت كرده باشيد در سابقه خدمتى شما ثبت و ظبط مى شود.نميشه به طور قطعى گفت كه متولدين ٧٣ و ٧٤ چه زمانى مى توانند از كسرى استفاده كنند اما برخى سازمان ها كه امريه مى دهند با كسرى مشكل دارند.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    نه فکر نکنم به اون ها یه دوره شش ماهه داده باشند..
    به هر کدومشون چند روز استراحت دادند و گفتند نتیجه شورا به یگان ارسال خواهد شد!!!!!! ولی معلوم بود به اونی که 50 روز استراحت دادند یعنی اینکه معاف شده و بقیه نه

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان کسر خدمت بسیج چقدر پروسش زمان میبره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان بنده افتادم پدافند سمنان، خاتم النبيا آجا. لیسانس هستم.چجور جایی هست؟
    بعد میشه نیرو هوایی؟!!

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    این ک میگن قانونش اومده نهایت سربازیت تا شعاع 400 کیلومتری محل سکونتته درسته؟ ینی واقعا همینطوره؟
    من اگه اواخر شهریور یا اوایل مهر پست کنم نوبتم چ تاریخی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان بنده افتادم پدافند سمنان، خاتم النبيا آجا. لیسانس هستم.چجور جایی هست؟
    بعد میشه نیرو هوایی؟!!
    سلام اکثر دوستام اونجا بودن آموزشیش بد نیست کلا از نظر سخت گیری و امکانات پادگان متوسطی بوده.مرخصی هاشم بد نبوده. از نظر آب وهوایی هم زمان خوبی دارید میرید اونجا. ولی مهم بعدشه که باید بگم یکی از بی امکانات ترین و کلا بدبخت ترین از همه نظر تو ارتش این پدافند هواییشه بعد از اون هم شما دیگه نیرو هوایی نمی شید چون نیروی پدافندید. احتملا اگه رشته فنی هستید کد توپ یا دیده بانی و... میخورید و بعد هم اگه تو یکی از قسمتای اداری یگانتون مشغول نشدید در موضع های توپ یا بی سیم یا دیده بانی و .... مشغول میشید که با قسمت اداری خیلی فرقشه. در کل نه انتظار فوق العاده ای داشته باشید نه فکر کنید خیلی اوضاع سختی در پیش دارید.

7. این کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اکثر دوستام اونجا بودن آموزشیش بد نیست کلا از نظر سخت گیری و امکانات پادگان متوسطی بوده.مرخصی هاشم بد نبوده. از نظر آب وهوایی هم زمان خوبی دارید میرید اونجا. ولی مهم بعدشه که باید بگم یکی از بی امکانات ترین و کلا بدبخت ترین از همه نظر تو ارتش این پدافند هواییشه بعد از اون هم شما دیگه نیرو هوایی نمی شید چون نیروی پدافندید. احتملا اگه رشته فنی هستید کد توپ یا دیده بانی و... میخورید و بعد هم اگه تو یکی از قسمتای اداری یگانتون مشغول نشدید در موضع های توپ یا بی سیم یا دیده بانی و .... مشغول میشید که با قسمت اداری خیلی فرقشه. در کل نه انتظار فوق العاده ای داشته باشید نه فکر کنید خیلی اوضاع سختی در پیش دارید.
    یعنی الان این نیرو هوایی حساب نمیشه؟!!!بعد آخه من تو نیروی هوایی ارتش آشنا دارم بندازم استان خودم.آیا میتونه بندازه؟! یا کلا قید خدمت را بزنم با این تفاسیر؟!بعد منظور از دید چی هست؟!! یعنی همش پاسداری و دژ بانی هست؟چون یگان هنوز مشخص نشده که..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی الان این نیرو هوایی حساب نمیشه؟!!!بعد آخه من تو نیروی هوایی ارتش آشنا دارم بندازم استان خودم.آیا میتونه بندازه؟! یا کلا قید خدمت را بزنم با این تفاسیر؟!بعد منظور از دید چی هست؟!! یعنی همش پاسداری و دژ بانی هست؟چون یگان هنوز مشخص نشده که..
    ای بابا شما چه زود قافیه رو باختین!
    سربازای پدافند از سربازای نیروی هوایی جدان حتی رنگ لباساشونم فرق داره کلا نیروهوایی شیک تر! و بهتر و راحت تره ولی این که دارم میگم مطلق نیست کلیت اونه. حتما وجود داره کسی که تو نیرو انتظامی بیافته ولی حتی از یه کادری سپاه راحت تره!
    پس ممکنه بعدا جای شما خیلی هم خوب باشه.
    متاسفانه! هر نوع پارتی کمک کنندس حتی ممکنه قدرتش بتونه همین الان شما رو از پدافند به نیروی هوایی جابه جا کنه! یا بعدا پدافند شهر خودتون جای اداری و خوب منتقلتون کنه نه حتما خودش قدرت و توان روابطش. اینو بدونید تارهای روابط بدجوری به هم پیچیده شدن....
    دید نه دیده بانی! یکی از وظایف محوله پدافندیاس اینطور که شنیدم کلا هر یگانی کارای مختلفی داره اینکه چی قسمتتون بشه و اینکه تا آخر قراره سر همون کار باشین یا هر دو روزی جابجا بشین اول با خداس بعدم به شرایط فرمانده و خودتون و هزارتا چیز دیگه ربط داره...

10. این کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    این ک میگن قانونش اومده نهایت سربازیت تا شعاع 400 کیلومتری محل سکونتته درسته؟ ینی واقعا همینطوره؟
    من اگه اواخر شهریور یا اوایل مهر پست کنم نوبتم چ تاریخی میشه؟
    سلام تا اونجا که من شنیدم 300 کیلومتر بود و مربوط به نیروی انتظامی.
    شما بهترین کار اینه برید یه سر نزدیک ترین پلیس +10 بپرسید درخواست اعزام الان بدین چه تاریخی میخوره بعدش بپرسید تقریبا از کی این تاریخ برای اعزام باز شده. الان ثبت اعزام یک تاریخ حدودا 1.5 طول میشکشه تا پر بشه. دیگه حساب کتابش با خودتون ولی من دیگه بعید میدونم اعزامتون دیگه قبل سال بخوره میره برای سال آینده...

12. 2 کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام تا اونجا که من شنیدم 300 کیلومتر بود و مربوط به نیروی انتظامی.
    شما بهترین کار اینه برید یه سر نزدیک ترین پلیس +10 بپرسید درخواست اعزام الان بدین چه تاریخی میخوره بعدش بپرسید تقریبا از کی این تاریخ برای اعزام باز شده. الان ثبت اعزام یک تاریخ حدودا 1.5 طول میشکشه تا پر بشه. دیگه حساب کتابش با خودتون ولی من دیگه بعید میدونم اعزامتون دیگه قبل سال بخوره میره برای سال آینده...
    ممنون
    یعنی 6 ماه بعد تاریخ اعزام بخوره؟ بیش از حد دیر نیس؟! میشه درخواست داد ک جلوتر بیوفته یا ن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •