[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روستای ازنا خرم اباد،تازه راه اندازی شده،نه به اینجا نه به اهواز که خونه خودمونه بزور تا ۳۰مگابیت میره،ایرانسل تاسف
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روستای ازنا خرم اباد،تازه راه اندازی شده،نه به اینجا نه به اهواز که خونه خودمونه بزور تا ۳۰مگابیت میره،ایرانسل تاسف
Last edited by silvermanhhh; 04-09-2018 at 20:28.
اقا منم مشکل خرابی فایل ها رو دارم ! البته روی tdd ! خیلی اعصاب خورد کنه ! 2 گیگ دانلود کردم آخرش زد که فایل خرابه ! ایست هم نزده بودم
روی فایل های کوچکتر هم چند بار این اتفاق افتاده
از روش زیر میتونید برای ترمیم فایلها استفاده کنید . دیگه لازم نیست از اول دوباره دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سایت burnbit.com که برای تبدیل لینک مستقیم به تورنت هست بسته شده . به جاش میتونید از سایت زیر استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش کار به طور خلاصه به این شکل هست که لینک مستقیم فایل رو وارد سایت urlhash.com میکنید که فایل تورنت (پسوند torrent) برای شما میسازه . فایل تورنت رو دانلود میکنید و با نرم افزارهایی مثل µTorrent باز میکنید و چند ثانیه صبر میکنید تا شروع به دانلود کنه . بعد دانلود رو متوقف میکنید و برنامه µTorrent رو ببندید . فایل خراب یا ناقص دانلود شده رو جایگزین فایلی که توسط µTorrent دانلود شده میکنید.
برنامه µTorrent رو اجرا کنید و بر روی تورنت مورد نظر راست کلیک و Force re-check کنید . بعد از اتمام Force re-check دکمه start رو بزنید تا شروع به دانلود کنه تا فایل ترمیم بشه .
ویرایش : این روش برای دانلود منیجری هست که بعد از اتمام دانلود ، فایل نهایی رو تحویل میده ولی خراب و ناقص (مثلاً دانلود منجر aria2c در لینوکس) . این فایل نهایی رو میشه با روش بالا کامل کرد . ولی بعضی دانلود منیجر هستند که اگر خطایی پیدا کنند نمیتونند تکه های جداگانه فایل رو باهم ترکیب کنند و یک فایل نهایی رو تحویل بده و در نتیجه روش بالا کارساز نیست .
خوشبحالتون ، ما هنوزم از نظر اینترنت در عهد بوقیم .. ایرانسل تو شهر ما فقط 2 جی داره.در حالیکه در فاصله 5 کیلومتری ما روستاها رو تحت پوشش تریجی قرار داده ( سرعت بالا )...شهر پارود-بلوچستان
فک کنم برا اینترنت مردم برن روستا بهتره
البته اینجا همه همراه اول دارن چون انتنش بیشتره،بخاطر همین پهنای باند خالی مونده برا افراد خاص مثل منکه اینجا تو پاسگاه خدمت میکنمسرعت ۳g روزو شب روی ۲مگا بایت قفله،الانم ۴g این تسته رو ساعت ۱۲شب گرفتم اوج نوسان سرعت!تو اهواز افتضاحه شب تا ساعت ۴ شب اینقد سرعت کمه که نمیصرفه بسته گرفت،،،ایرانسل اینقد به فکر توسعه تو روستاهاست که شهرو ول کرده به امون خدا
سلام دوستان
بسته ۵گیگ هفتگی از برنامه ایرانسل من حذف شده؟
ممنون
اوه اوه خیلی از بسته ها را حذف کرده
این هم از برکات تورم و نابودی پول ملی
هرچی بوده حذف کرده و هر چی مونده یک الی چند ماه را بش اضافه کرده و همون را افزایش قیمت داده
مثلا بسته 3 ماه 72 گیگ را میداد 110 تومان حالا حذفش نکرده بعد اینو کرده یکساله و 155 تومان
درست میبینید افزایش قیمت 50 درصدی
این نبوغ و پیشرفت تو ژن ایرانیها موج میزنه![]()
Last edited by italodance; 06-09-2018 at 10:03.
هر چي بسته خوب و ارزون بوده حذف كردن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
دوباره بعد یک ماه ایرانسل قیمت بسته اینترنتی خودشو بالا برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)