تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3222 از 4105 اولاول ... 222227223122317232123218321932203221322232233224322532263232327233223722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,211 به 32,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وضعیت مرخصی متاهل ها به چه صورت است؟

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
    دو روز در ماه

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص آقا مانی.

یک مقدار بیشتر درباره کد مازاد برام توضیح بدین لطفا؟؟

درسته اونایی که کد مازاد خوردن اگه روز اعزام توی نظام وظیفه آشنا داشته باشن میتونن جاهای خوب بیوفتن؟؟

آیا پادگان ها چندتایی ظرفیت خالی دارن یا کامل کامل پر هستند؟؟

ممنون میشم کامل برام توضیح بدین(مخصوصا آقا مانی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واقعا دوماه اخر نمیگذره
    ورودی دی 92

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور برای وضعبت مرخصی متاهلین حکم قطعی دادید؟ حتی توی یه پادگان یگان به یگان سلایق فرماندها فرق میکنه و همه به یه صورت رفتار نمیکنند، اگر منظورتون قانون و آیین نامه هست که اونم من ندیدم رعایت بشه
    همینطور درباره راحت تر خدمت کردن لیسانس ها بیشتر بستگی به فرمانده و یگان و اینها داره تا ارگان بکار گیرنده، خصوصا از سال 93 که ارتش درجه لیسانس رو کرد گ1 دیگه کاملا این مدعی شما رو باطل میکنه چون پایین ترین درجه لیسانس بین ارگان ها برای ارتش هست و به تبع اون احترام و ارزش لیسانس ها رو آوردن پایین.
    به طور خاص توی گروهان ما همین ماه رمضون که گذشت بعد از اعتراض سربازان صفر، همه لیسانس ها مثل باقی سربازها برای گرفتن غذای گروهان به آشپزخانه میرن، نگهبانی (اسلحه خانه و ...) میدن و صبحها جارو و طی به دست توی نظافت عمومی شانه به شانه سربازان صفر همکاری میکنند و سرگروهبان کادری متولد 74 بهشون امر و نهی میکنه و براشون اضافه خدمت رد میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درسته اونایی که کد مازاد خوردن اگه روز اعزام توی نظام وظیفه آشنا داشته باشن میتونن جاهای خوب بیوفتن؟؟
    شما در روزی و ساعتی که در برگه سفید نوشته شده به محل اعزام مراجعه می کنید انجا شما را تا ظهر نگه می دارند تا تعداد افرادی که مراجعه نکردند و غیبت کردند مشخص گردد سپس با توجه به ظرفیت خالی هر سازمان و پادگان افراد را به ان اختصاص می دهند و این به این معنی نیست که شما را به نقاط دور و محروم بفرستند بودند افرادی که کد مازاد داشتند و به ۰۱ یا ۰۲ فرستاده شدند. مطمننا اگر پارتی در نظام وظیفه داشتند به نفع شما خواهد بود
    چطور برای وضعبت مرخصی متاهلین حکم قطعی دادید؟ حتی توی یه پادگان یگان به یگان سلایق فرماندها فرق میکنه و همه به یه صورت رفتار نمیکنند، اگر منظورتون قانون و آیین نامه هست که اونم من ندیدم رعایت بشه
    همینطور درباره راحت تر خدمت کردن لیسانس ها بیشتر بستگی به فرمانده و یگان و اینها داره تا ارگان بکار گیرنده، خصوصا از سال 93 که ارتش درجه لیسانس رو کرد گ1 دیگه کاملا این مدعی شما رو باطل میکنه چون پایین ترین درجه لیسانس بین ارگان ها برای ارتش هست و به تبع اون احترام و ارزش لیسانس ها رو آوردن پایین.
    به طور خاص توی گروهان ما همین ماه رمضون که گذشت بعد از اعتراض سربازان صفر، همه لیسانس ها مثل باقی سربازها برای گرفتن غذای گروهان به آشپزخانه میرن، نگهبانی (اسلحه خانه و ...) میدن و صبحها جارو و طی به دست توی نظافت عمومی شانه به شانه سربازان صفر همکاری میکنند و سرگروهبان کادری متولد 74 بهشون امر و نهی میکنه و براشون اضافه خدمت رد میکنه
    اول اینکه هنگامی ایین نامه ای ابلاغ بشه اجرای ان الزامی است و هیچ فرمانده یگان و پادگان حق نادیده گرفتن ان را ندارند ، سرباز متاهل می تواند از مرخصی استفاده کند اما شرطی دارد که تعداد روزه های ان با توجه به اهمیت و حوزه فعالیت هر یگان محدود است ، اما یک شرط کلی در ارتش برای مرخصی بلند مدت هم برای وظیفه و هم کادر وجود دارد که بیش از ۳۰ روز را فرمانده پادگان باید تایید کند بحث استعلاجی از مرخصی جداست. اما نکته بعد ،اینکه گروهبان در ارتش صبح ناحیه نظافت دارد چیز جدیدی نیست از سال ۹۰ به بعد با کاهش سرباز صفر در بیشتر پادگان های ارتش نه تنها در نقاط دور بلکه در مراکز استان بخشی از این مسولیت به عهده گروهبان وظیفه ها گداشته شده بود ، به لطف رشد مراکز اموزشی عالی زیاد در کشور تعداد بچه های لیسانس و افسرها در ارتش زیاد شده بود و ارتش مجبور بود برای جبران خلا گروهبان وظیفه این کار را انجام دهد نه اینکه بخواهد از درجه لیسانس ها کم کند تا بی احترامی بشه. نکهبانی گروهبان ها باز به یگان مربوط است تجربه ای من در سه پادگان داشتم ، ندیدم همه نکهبان های یک یگان گروهبان ها باشند ، نقاط مهمتر رو به گروهبان می داند مثل اسلجه خانه یا ستاد فرماندهی اما برخی یگان ها بودند که گروهبان همچنان مثل گذشته پاس بخش بودند. در اسایشگاه افسران ، خودشون مسول نظافت و تهیه غذا از اشپزخانه هستند چه در گذشته و چه در حال این طور نبوده که کارهای اسایشگاه به دوش سرباز صفرها باشد ،فردی به عنوان ارشد اسایشگاه تعیین می شد و او وظیفه تقسیم کارهای روزانه بین بچه ها را داشت حتی اگر افسر جدیدی وارد اسایشگاه می شد انها خودشون وظیفه داشتند برای تخت و پتو او اقدام کنند.از دید کادر ارتش وظیفه چه سرباز باشی چه افسر پایین تر از ان است ، در ارتش اگر بحث یا برخورد فیزیکی بین افسر و یک کادر با درجه پایین تر باشه بیشتر طرف کادر را می گیرند چون عقیده دارند که کادر سالیان بلند برای ارتش خدمت کرده و خواهد کرد اما کل خدمت یک سرباز ۲۱ ماه است و متاسفانه این که گروهبانی متولد ۷۴ امر و نهی به افسر می کند در ارتش کم نیست، بحث خدمت در ارتش یا ناجا مثل انتخاب بد و بدتر است، بیشتر بچه های لیسانس در ناجا تا جایی که من دیدم خدمت راحتی نداشتند یا به نقاط مرزی رفتند یا در راهور در سر چهارراه ها بودند .در ارتش با تمام مقرارت و سختگیری ها و کج خلقی های پرسنل کادر بیشتر گروهبان ها را در کاری دفتری مشغول هستند و همزمان اغلب سرباز صفرها مشغول کارهای سخت بدنی و فیزیکی البته باز با توجه به ماهیت پادگان و حوزه فعالیت یگان می تواند متفاوت باشد.

- - - Updated - - -

شما در روزی و ساعتی که در برگه سفید نوشته شده به محل اعزام مراجعه می کنید انجا شما را تا ظهر نگه می دارند تا تعداد افرادی که مراجعه نکردند و غیبت کردند مشخص گردد سپس با توجه به ظرفیت خالی هر سازمان و پادگان افراد را به ان اختصاص می دهند و این به این معنی نیست که شما را به نقاط دور و محروم بفرستند بودند افرادی که کد مازاد داشتند و به ۰۱ یا ۰۲ فرستاده شدند. مطمننا اگر پارتی در نظام وظیفه داشتند به نفع شما خواهد بود
    اول اینکه هنگامی ایین نامه ای ابلاغ بشه اجرای ان الزامی است و هیچ فرمانده یگان و پادگان حق نادیده گرفتن ان را ندارند ، سرباز متاهل می تواند از مرخصی استفاده کند اما شرطی دارد که تعداد روزه های ان با توجه به اهمیت و حوزه فعالیت هر یگان محدود است ، اما یک شرط کلی در ارتش برای مرخصی بلند مدت هم برای وظیفه و هم کادر وجود دارد که بیش از ۳۰ روز را فرمانده پادگان باید تایید کند بحث استعلاجی از مرخصی جداست. اما نکته بعد ،اینکه گروهبان در ارتش صبح ناحیه نظافت دارد چیز جدیدی نیست از سال ۹۰ به بعد با کاهش سرباز صفر در بیشتر پادگان های ارتش نه تنها در نقاط دور بلکه در مراکز استان بخشی از این مسولیت به عهده گروهبان وظیفه ها گداشته شده بود ، به لطف رشد مراکز اموزشی عالی زیاد در کشور تعداد بچه های لیسانس و افسرها در ارتش زیاد شده بود و ارتش مجبور بود برای جبران خلا گروهبان وظیفه این کار را انجام دهد نه اینکه بخواهد از درجه لیسانس ها کم کند تا بی احترامی بشه. نکهبانی گروهبان ها باز به یگان مربوط است تجربه ای من در سه پادگان داشتم ، ندیدم همه نکهبان های یک یگان گروهبان ها باشند ، نقاط مهمتر رو به گروهبان می داند مثل اسلجه خانه یا ستاد فرماندهی اما برخی یگان ها بودند که گروهبان همچنان مثل گذشته پاس بخش بودند. در اسایشگاه افسران ، خودشون مسول نظافت و تهیه غذا از اشپزخانه هستند چه در گذشته و چه در حال این طور نبوده که کارهای اسایشگاه به دوش سرباز صفرها باشد ،فردی به عنوان ارشد اسایشگاه تعیین می شد و او وظیفه تقسیم کارهای روزانه بین بچه ها را داشت حتی اگر افسر جدیدی وارد اسایشگاه می شد انها خودشون وظیفه داشتند برای تخت و پتو او اقدام کنند.از دید کادر ارتش وظیفه چه سرباز باشی چه افسر پایین تر از ان است ، در ارتش اگر بحث یا برخورد فیزیکی بین افسر و یک کادر با درجه پایین تر باشه بیشتر طرف کادر را می گیرند چون عقیده دارند که کادر سالیان بلند برای ارتش خدمت کرده و خواهد کرد اما کل خدمت یک سرباز ۲۱ ماه است و متاسفانه این که گروهبانی متولد ۷۴ امر و نهی به افسر می کند در ارتش کم نیست، بحث خدمت در ارتش یا ناجا مثل انتخاب بد و بدتر است، بیشتر بچه های لیسانس در ناجا تا جایی که من دیدم خدمت راحتی نداشتند یا به نقاط مرزی رفتند یا در راهور در سر چهارراه ها بودند .در ارتش با تمام مقرارت و سختگیری ها و کج خلقی های پرسنل کادر بیشتر گروهبان ها را در کاری دفتری مشغول هستند و همزمان اغلب سرباز صفرها مشغول کارهای سخت بدنی و فیزیکی البته باز با توجه به ماهیت پادگان و حوزه فعالیت یگان می تواند متفاوت باشد.

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان روزتون خوش
    ببخشید یه سوال داشتم
    بنده برای قبولی در کنکور لیسانس یکسال پشت کنکور موندم حالا فقط پروژه پایانیم مونده که تحویل بدم اونم می شه مرداد حال 2 سوال داشتم:
    1.بنده آیا 1 سال دیگه بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس وقت دارم تا برای ارشد و کنکورش وقت بذارم؟
    2. در صورتی که بنده مرداد فارغ التحصیل شم و جواب کنکور دانشگاه آزاد برای ارشد شهریور ماه میاد آیا بنده وقت دارم تا مهر؟ یا اینکه مرداد بلافاصله باید دفترچه رو بفرستم و غیبت می خورم
    ممنون می شم راهنماییم کنین خصوصا آقا مانی عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان روزتون خوش
    ببخشید یه سوال داشتم
    بنده برای قبولی در کنکور لیسانس یکسال پشت کنکور موندم حالا فقط پروژه پایانیم مونده که تحویل بدم اونم می شه مرداد حال 2 سوال داشتم:
    1.بنده آیا 1 سال دیگه بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس وقت دارم تا برای ارشد و کنکورش وقت بذارم؟
    2. در صورتی که بنده مرداد فارغ التحصیل شم و جواب کنکور دانشگاه آزاد برای ارشد شهریور ماه میاد آیا بنده وقت دارم تا مهر؟ یا اینکه مرداد بلافاصله باید دفترچه رو بفرستم و غیبت می خورم
    ممنون می شم راهنماییم کنین خصوصا آقا مانی عزیز
    ١و ٢- بله، شما بعد از فراغت از تحصيل در هر مقطع يك سال وقت داريد تا خودتان را به سازمان وظيفه عمومى معرقى كنيد.
    اگر قصد داريد از فرجه يكساله استفاده كنيد ، سال اينده دو تا سه مانده به پايان فرجه اقدام به ارسال دفترچه نكنيد حداقل يك هفته تا ١٠ روز قبل از ان زمان بگذاريد تا غيبت بي دليل نخوريد.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    کف پا صاف باشه قضیش چیه؟ معاف از رزم میشی فقط؟ معاف میشی؟

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

شما نگران نباش ، پزشك هاى بيمارستان ٥٠٥ تهران نسبت به پزشكان ارتش در شهرستان ها منطقى تر هستند

رفتم تهران مثل اینکه اونجا اول یه پزشک متخصص معاینه میکنه و بعد میفرسته شورا
    معاینه ام کرد و یه تست روانشناسی ازم گرفتند
    نتیجه اش هم این بود کمسیون اصلی رو برای 94.6.8 نوشت و تا اونموقع معافیت نگهبانی داد...

اگه اونموقع برم نتیجه اگه معافیت نگهبانی باشه همونموقع میده یا برای یگانم میفرسته؟؟

اون روزی که من رفتم حدودا 15 نفری کمسیون اصلی داشتند که ماشالا همشون هم روانی بودند!! خود زنی های آنچنانی... ولی هیچکدومشون معاف نشدند فقط یک نفرشون معف شد که اون هم از قیافه ش معلوم بود وضعش چطوریه!

راستی اگه من الان برم دانشگاه بعدا امریه جور کنم این 6-7 ماه خدمت الانم حساب میشه یا نه؟؟
    من متولد 74 هستم که اگه دو سال کوچک تر می بودم 8 ماه کسری میخورد بهم اما الان نمیشه متاسفانه!! به نظرتون چند سال دیگه 73 و 74 رو هم برای کسری سابقه جبهه میذارند یا نه؟؟ و اگه بذارند هم طرز استفاده ش تو امریه چطوری هست؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام
    کف پا صاف باشه قضیش چیه؟ معاف از رزم میشی فقط؟ معاف میشی؟
    كف پا صاف دو نوع نظام وظيفه تعريف كرده: انعطاف پذير و سخت
    كف پا انعطاف پذير هنگامى كه روى پنجه پا بايستاد ، كف پا مقدارى قوس مى گيرد كه ممنكه معاف از رزم شود . كف پاى سخت به هيچ عنوان انعطلفى ندارد و اغلب پاشنه پا به بيرون قوس دارد اين نوع معاف دائم است ، تعداد افرادى كه كف پا سخت دارند بسيار نادر هستند و اغلب افراد نوع انعطلف پذير را دارند.

Last edited by mani6606; 04-08-2015 at 18:21.

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •