20 خوبه؟![]()
20 خوبه؟![]()
شب هم 300 میده بهت؟
نه 80 تا 100
به نظرم باهاشون چونه بزن شب رو برسون به روز جای اینکه واسه روز باهاشون چونه بزنی. 80-100 خیلی پایینه
از همه سایت ها همین سرعت بود فرقی نداشت سرور داخلی مثل دانلودها باشه یا سرور خارجی جالب اینجاست که من چند روزه از پارس سرویس گرفتم و دانلودی نداشتم که بخواند محدودم کنن وجالب تر اینه همین که ساعت رایگان تموم شده سرعت دوباره رفت بالا
عزیزم محدودی محدود نباید به سادگی گذشت کنی دارن حقتو میخورن از تو اکانتینگشون شبانتو محدود کردن
زدی تو خال البته دان استریمم اتوماتیک(متغییر) بود و تا جایی که خط جون داشت و لینک نمیپرید دان استریم باهاش میرفت بالا ولی بیشتر اوقات رو همون 20تا 21مگ بود ولی بخاطر بوجود اومدن یکسری اختلافات مجبور شدم تخلیه کنم
Last edited by farshad0123; 12-06-2014 at 17:39.
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟![]()
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟![]()
سلام
دوستان وقتی من قراردادم تموم شد . بخوای یه ماه دیگه تمدید کنم . انقدر زنگ میزنن دیوونم میکنن . چی کار کنم که این یک ماه دیگه زنگ نزنن و جای من یه کاربر دیگه نگیرین .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)