دیشب 10 دقیقه مونده به ساعت یک اینترنت قطع شده بود؟ من هرچی زنگ زدم 23089 کسی جواب گو نبود اما بعد از اینکه وصل شده جواب دادند یعنی پشتیبانی رو برای این موقع ها گذاشتندلمون به چی خوش باشه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب 10 دقیقه مونده به ساعت یک اینترنت قطع شده بود؟ من هرچی زنگ زدم 23089 کسی جواب گو نبود اما بعد از اینکه وصل شده جواب دادند یعنی پشتیبانی رو برای این موقع ها گذاشتندلمون به چی خوش باشه
![]()
ماکه با 2 مگ اشتراک بارمون رو بستیم داریم میریم! تو این مدت نزدیک 100 گیگ دانلود کردم شایدم بیشتر دیگه هیچی واسه دانلود نمونده! الان زدم تو کار گیم که پینگ شاتل بدردش نمی خوره شبا هم هرچی می گردم چیزی واسه دانلود گیرم نمیاد! این صبانت کوفتی هم بیرجند نیومده! دیگه کم کم وقت رفتنه
کاربران محترم لطفاً از ارسال مطالبی که فقط جنبه تعریف و تمجیدی یا فقط جنبه تخریبی داره خودداری کنید
اینگونه مطالب فقط باعث درگیری در تاپیک میشه چون همیشه افرادی هستند که راضی هستند در حالی که یک سری کاربر دیگه از شاتل ناراضی هستند
ضمناً با هر گونه تهمت و افترا به کاربران بدون چشم پوشی برخورد خواهد شد پس لطفاً تکرار نکنید
اینم جواب شاتل برای ترافیک هدیه که یکی از دوستان عرض کردند تو گزارش مشکلات قید کن:
با عرض سلام و احترام
ترافیک هدیه تولد به صورت تصادفی به مشترکین ارائه می گردد و در این راستا تنها یک بار با هر مشترک تماس گرفته می شود که در مورد شما متاسفانه کم سعادتی نصیب ما گردیده و تماس برقرار نگردیده است.امیدواریم بتوانیم در آینده با یاری خداوند و همکاری شما مشترکین گرامی به دلایل و بهانه های دیگر( همانند کسب رتبه اول توسط شاتل در بین شرکت های ارائه دهنده سرویس ADSL در کشور) ترافیک و خدمات رایگان خدمت شما ارائه نماییم و بتوانیم رضایت شما را جلب نماییم
با سپاس بی کران از همکاری و پیگیری شما"
تورنت شما هم امشب تعطیله؟من که امشب اولین شبیه که نمیتونم از تورنت دانلود کنم
من که چند شبه تورنتم ریپ می زنه
امشب فقط 1 مگ دانلود کرده که دیگه الان و پ ن زدم تا درست شه
از ساعت 6:55 صبح دیگه نه تورنت کار می کنه نه و پ ن
یه ساعت واسه وبگردی اضافه کردن !!!
حالا کی 7 صبح می خواد وبگردی کنه خدا می دونه
من شاتل رو به شما توصیه میکنم
دوستان سرویس 1 مگابیت برای کاربران خانگی هست ؟
اکو هم باشه ؟
ممنون
دوستان برای این عید شاتل طرح مرحی نمیده تشویقی چیزی
مثلا گیگ مجانی....
یا 24 ساعت مجانی
؟
میشه تا یه خبری می شد 3 گیگ مفتی میداد. چرا این بار نداد
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)