اون سی روز رو قبول میکنه و برای شما قبل از اعزام یک دوره 15 روزه میگذاره. البته مورد هم داشتیم که با تکمیلی سی روزه جذب کردن !
اون سی روز رو قبول میکنه و برای شما قبل از اعزام یک دوره 15 روزه میگذاره. البته مورد هم داشتیم که با تکمیلی سی روزه جذب کردن !
سلام دوستان کد اعزامی های یک شهریور اومده.
من امروز رفتم نظام وظیفه پرسیدم.
من کد مازاد خوردم
یعنی امکان داره منو بندازن برج هشت؟؟؟؟
خدایا از برج دوازده پارسال تا الان منتظرم. دیگه حوصله ندارم عقب بیوفتم![]()
بله اختمالش وجود دارد
سلام
واسه کفالت اقدام کردم
فرستان بیمارستان استان , اونجا بیماری پدرم رو تایید کردن , اومیدیم شهرمون کمسیون تایید کرد , فیش هارو پرداخت کردم بعد از یک ماه زنگ زدند گفتند با درخواست شما در استان مخالفت شده و بعد یک ماه دیگه از استان زنگ زدند واسه شوارای عالی پزشکی
اونجا بهم گفتند تایید شده و برو کارت میاد در خونتون بعد از دو هفته دوباره زنگ زدند , رفتم نظام وظیفه استان بهم گفتند باید پدرتو ببری بیمارستان امام سجاد ناجا تهران
جناب مانی چنین چیزی امکان داره ؟
دکتر ها میگن پدرت نیاز به مراقبت داره ولی نظام وظیفه مخالفت میکنه ؟ یعنی می خوان کارت رو ندن ؟
پدر من دوباره سابقه خودکشی داره , می ترسم اگه من سرباز برم بلایی سر خودش بیاره ! ضایعه نخایی تو گردنش داره
چیکار می تونم بکنم ؟
Last edited by windows-ps3; 03-08-2015 at 20:22.
بله بارها پیش امده افرادی معافیت دایم برای بیماری یا کفالت گرفتند قبل از صدور کارت به شورای عالی فرستاده شدند. شورای عالی پزشکی ناجا بالاترین مقام در امر تصمیم گیری است رای ان غیر قابل شکایت و غیرقابل بازگشت است.از سال قبل سختگیری در مورد معافیت دایم افرایش یافته ممکنه برای رفع ابهام شما را به کمیسیون شورای عالی ارجاع دادند و این بدین معنی نیست که از قصد مانع معافیت بشوند حتی بودند افرادی که از کمیسیون پزشکی جواب منفی گرفتند و با درخواست برای شورای عالی ، معاقیت گرفتند.شما بهتر مدارک پزشکی کاملی تکمیل کنید اگر سابقه بستری شدن دارند یا توصیه نامه از پزشک معالج که در ان شرج کاملی از وضیعت ایشون تهیه کنید.
ممنون واسه وقتی که میزارید جناب مانی
تو بیمارستان دکتر ها نظر میدن یا اونجا کمسیون تشکیل میشه ؟
چون فقط یه نامه دادند که ببرم بیمارستان امام سجاد واسه معاینه
مدارک بیماری پدرم رو دارم , پدر من از سال 82 کار افتاده شده و مداکشم دارم ( 5 تا از دکتر های فوق تخصص تهران هم امضاش کردند ) اون مدرک بدرم می خوره ؟
نوشتن که نمیشه نخاع پدرم رو جراحی کنند و نمی تونه کار بکنه و باعث بیماری اعصاب روان هم شده
Last edited by windows-ps3; 03-08-2015 at 20:55.
کمیسیون تشکیل میشه و ممکنه صحبت کوتاهی نیز با شما داشته باشند.بله مدرکی که گفتید کمک شایانی خواهد کرد.
سلام دوستان
خسته نباشید
کسی که لیسانس داشته و متاهل جه امتیازاتی نسبت به سربازهایی که مدرک تحصیلی کمتری دارن و مجرد هستن داره ؟
و یه سوال دیگه معافیت تک فرزندی یا تک پسری هنوز میدن؟؟
ممنون
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
سربازان متاهل در شهر محل سكونت همسر خدمت مى كنند، بچه هاى ليسانس به شرطى كه در ارتش باشند خدمت بهترى نسبت به سربازان ديپلم دارند در نيروانتظامى خدمت ليسانس ها و فوق ليسانس ها مشكل تر است، معافيت تك پسرى كه نداريم شايد منظور شما كفالت است كه بايد سن پدر ٧٠ سال و نيازمند مراقبت باشد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
وضعیت مرخصی متاهل ها به چه صورت است؟
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)