تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3221 از 4105 اولاول ... 222127213121317132113217321832193220322132223223322432253231327133213721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,201 به 32,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نبوده که دوره 30 روزه تکمیلی بسیج رو رفته باشه اما دوره 15 روزه رو نرفته باشه ؟
    سپاه قبول میکنه 30 روزه رو یا نه ؟
    اون سی روز رو قبول میکنه و برای شما قبل از اعزام یک دوره 15 روزه میگذاره. البته مورد هم داشتیم که با تکمیلی سی روزه جذب کردن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان کد اعزامی های یک شهریور اومده.

من امروز رفتم نظام وظیفه پرسیدم.

من کد مازاد خوردم

یعنی امکان داره منو بندازن برج هشت؟؟؟؟

خدایا از برج دوازده پارسال تا الان منتظرم. دیگه حوصله ندارم عقب بیوفتم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان کد اعزامی های یک شهریور اومده.
    من امروز رفتم نظام وظیفه پرسیدم.
    من کد مازاد خوردم
    یعنی امکان داره منو بندازن برج هشت؟؟؟؟
    خدایا از برج دوازده پارسال تا الان منتظرم. دیگه حوصله ندارم عقب بیوفتم
    بله اختمالش وجود دارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

واسه کفالت اقدام کردم

فرستان بیمارستان استان , اونجا بیماری پدرم رو تایید کردن , اومیدیم شهرمون کمسیون تایید کرد , فیش هارو پرداخت کردم بعد از یک ماه زنگ زدند گفتند با درخواست شما در استان مخالفت شده و بعد یک ماه دیگه از استان زنگ زدند واسه شوارای عالی پزشکی

اونجا بهم گفتند تایید شده و برو کارت میاد در خونتون بعد از دو هفته دوباره زنگ زدند , رفتم نظام وظیفه استان بهم گفتند باید پدرتو ببری بیمارستان امام سجاد ناجا تهران

جناب مانی چنین چیزی امکان داره ؟

دکتر ها میگن پدرت نیاز به مراقبت داره ولی نظام وظیفه مخالفت میکنه ؟ یعنی می خوان کارت رو ندن ؟

پدر من دوباره سابقه خودکشی داره , می ترسم اگه من سرباز برم بلایی سر خودش بیاره ! ضایعه نخایی تو گردنش داره

چیکار می تونم بکنم ؟
    Last edited by windows-ps3; 03-08-2015 at 20:22.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    واسه کفالت اقدام کردم
    فرستان بیمارستان استان , اونجا بیماری پدرم رو تایید کردن , اومیدیم شهرمون کمسیون تایید کرد , فیش هارو پرداخت کردم بعد از یک ماه زنگ زدند گفتند با درخواست شما در استان مخالفت شده و بعد یک ماه دیگه از استان زنگ زدند واسه شوارای عالی پزشکی
    اونجا بهم گفتند تایید شده و برو کارت میاد در خونتون بعد از دو هفته دوباره زنگ زدند , رفتم نظام وظیفه استان بهم گفتند باید پدرتو ببری بیمارستان امام سجاد ناجا تهران
    جناب مانی چنین چیزی امکان داره ؟
    دکتر ها میگن پدرت نیاز به مراقبت داره ولی نظام وظیفه مخالفت میکنه ؟ یعنی می خوان کارت رو ندن ؟
    پدر من دوباره سابقه خودکشی داره , می ترسم اگه من سرباز برم بلایی سر خودش بیاره ! ضایعه نخایی تو گردنش داره
    چیکار می تونم بکنم ؟
    بله بارها پیش امده افرادی معافیت دایم برای بیماری یا کفالت گرفتند قبل از صدور کارت به شورای عالی فرستاده شدند. شورای عالی پزشکی ناجا بالاترین مقام در امر تصمیم گیری است رای ان غیر قابل شکایت و غیرقابل بازگشت است.از سال قبل سختگیری در مورد معافیت دایم افرایش یافته ممکنه برای رفع ابهام شما را به کمیسیون شورای عالی ارجاع دادند و این بدین معنی نیست که از قصد مانع معافیت بشوند حتی بودند افرادی که از کمیسیون پزشکی جواب منفی گرفتند و با درخواست برای شورای عالی ، معاقیت گرفتند.شما بهتر مدارک پزشکی کاملی تکمیل کنید اگر سابقه بستری شدن دارند یا توصیه نامه از پزشک معالج که در ان شرج کاملی از وضیعت ایشون تهیه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله بارها پیش امده افرادی معافیت دایم برای بیماری یا کفالت گرفتند قبل از صدور کارت به شورای عالی فرستاده شدند. شورای عالی پزشکی ناجا بالاترین مقام در امر تصمیم گیری است رای ان غیر قابل شکایت و غیرقابل بازگشت است.از سال قبل سختگیری در مورد معافیت دایم افرایش یافته ممکنه برای رفع ابهام شما را به کمیسیون شورای عالی ارجاع دادند و این بدین معنی نیست که از قصد مانع معافیت بشوند حتی بودند افرادی که از کمیسیون پزشکی جواب منفی گرفتند و با درخواست برای شورای عالی ، معاقیت گرفتند.شما بهتر مدارک پزشکی کاملی تکمیل کنید اگر سابقه بستری شدن دارند یا توصیه نامه از پزشک معالج که در ان شرج کاملی از وضیعت ایشون تهیه کنید.
    ممنون واسه وقتی که میزارید جناب مانی

تو بیمارستان دکتر ها نظر میدن یا اونجا کمسیون تشکیل میشه ؟

چون فقط یه نامه دادند که ببرم بیمارستان امام سجاد واسه معاینه

مدارک بیماری پدرم رو دارم , پدر من از سال 82 کار افتاده شده و مداکشم دارم ( 5 تا از دکتر های فوق تخصص تهران هم امضاش کردند ) اون مدرک بدرم می خوره ؟

نوشتن که نمیشه نخاع پدرم رو جراحی کنند و نمی تونه کار بکنه و باعث بیماری اعصاب روان هم شده
    Last edited by windows-ps3; 03-08-2015 at 20:55.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون واسه وقتی که میزارید جناب مانی
    تو بیمارستان دکتر ها نظر میدن یا اونجا کمسیون تشکیل میشه ؟
    چون فقط یه نامه دادند که ببرم بیمارستان امام سجاد واسه معاینه
    مدارک بیماری پدرم رو دارم , پدر من از سال 82 کار افتاده شده و مداکشم دارم ( 5 تا از دکتر های فوق تخصص تهران هم امضاش کردند ) اون مدرک بدرم می خوره ؟
    کمیسیون تشکیل میشه و ممکنه صحبت کوتاهی نیز با شما داشته باشند.بله مدرکی که گفتید کمک شایانی خواهد کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    کسی که لیسانس داشته و متاهل جه امتیازاتی نسبت به سربازهایی که مدرک تحصیلی کمتری دارن و مجرد هستن داره ؟
    و یه سوال دیگه معافیت تک فرزندی یا تک پسری هنوز میدن؟؟
    ممنون

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    کسی که لیسانس داشته و متاهل جه امتیازاتی نسبت به سربازهایی که مدرک تحصیلی کمتری دارن و مجرد هستن داره ؟
    و یه سوال دیگه معافیت تک فرزندی یا تک پسری هنوز میدن؟؟
    ممنون

سربازان متاهل در شهر محل سكونت همسر خدمت مى كنند، بچه هاى ليسانس به شرطى كه در ارتش باشند خدمت بهترى نسبت به سربازان ديپلم دارند در نيروانتظامى خدمت ليسانس ها و فوق ليسانس ها مشكل تر است، معافيت تك پسرى كه نداريم شايد منظور شما كفالت است كه بايد سن پدر ٧٠ سال و نيازمند مراقبت باشد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سربازان متاهل در شهر محل سكونت همسر خدمت مى كنند، بچه هاى ليسانس به شرطى كه در ارتش باشند خدمت بهترى نسبت به سربازان ديپلم دارند در نيروانتظامى خدمت ليسانس ها و فوق ليسانس ها مشكل تر است، معافيت تك پسرى كه نداريم شايد منظور شما كفالت است كه بايد سن پدر ٧٠ سال و نيازمند مراقبت باشد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    وضعیت مرخصی متاهل ها به چه صورت است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •