سلام دوستان به نظرتون تا پنجشنبه همین هفته کدهای اعزامیای یک شهریور مشخص میشه؟![]()
سلام دوستان به نظرتون تا پنجشنبه همین هفته کدهای اعزامیای یک شهریور مشخص میشه؟![]()
سلام به همه
من 19 اعزام سپاه ولی عصر آباده شیراز هستم(حدودا 6 روز دیگه آموزشی)
خیلی شرایط عوض شدن، چندتا سوال دقیقه 90 دارم،
جایی که اعزام میشم خوبه یا نه؟
دوره آموزش چقدره؟
با خود چه وسایلی رو ببرم؟
آنجا باید ها و نباید ها چه چیز هایی هستند؟
اگه کسی در مورد آموزش و خمت در سپاه اطلاعات به روز داره ازشون خاضعانه خواهش می کنم که به این شماره یه اس ام اس بدن من باهاشون تماس بگیرم چندتا سوال پزشکی هم بپرسم، در کل اگر احساس می کنید اطلاعاتتون دونستنش واسه من بی تجربه و بی کس لازمه تمنا دارم اس بدین نهایت 5 دقیقه وقت با ارزشتونو میگیرم، 09148945415
با سپاس فراوان و گوش به زنگ
بله
۱-به نسبت خوبه
۲- دو ماه
۳- وسایل شخصی و مقداری پول، وسایل زیادی نبرید چون محدودیت جا دارید.
۴-سعی کنید کاری بر خلاف دستور انجام ندهید که در چشم باسید ، اگر مرخصی داشتید سعی کنید بدون تغییر یا نهست به پادگان برگردید
۵-شما هر سوالی داشتسد اینجا بپرسید لازم نیست شماره تون رو در تالار عمومی منتشر کنید.
کسی نبوده که دوره 30 روزه تکمیلی بسیج رو رفته باشه اما دوره 15 روزه رو نرفته باشه ؟
سپاه قبول میکنه 30 روزه رو یا نه ؟
قبول نداره و کامل باید اموزشی برید.
منظورتون از برگ سبز همون برگه ی هلوگرام دار سفید رنگ هست که بلافاصله پس از تکمیل مدارک از سوی پلیس +10 به شما دادند؟!
اصلا برگ سبز همون برگه امادگی اعزام به خدمته که بلافاصله خود پلیس+10 میده؟!
بله
ب همون برگه اصطلاحا ، برگه سبز میگند
درود
دوستان کدهای اعزامی 1 شهریور خورده از نظام وظیفه میتونید پیگیری کنید بنده باز مازاد خوردم))
نظام وظیفه پارتی داشتی یا راحت جواب دادن؟
بدون پارتی جواب داد فقط صبح زود برو. هفته دیگه هم پلیس 10 باز میشه میتونند ببینند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)