سرعت منم اونجا میاد پایین ولی نه غیر قابل تحمل
سرعت منم اونجا میاد پایین ولی نه غیر قابل تحمل
Last edited by Arashmicrob; 09-03-2008 at 18:43.
اون موقع من یه fx 5200 داشتم و تو اونجا سرعت پایین میومد ولی یه تیکه هستش قابل تحمله.
حالا بالاخره منظور این دوستمون همونجا بود؟
بابا یه اسکرین شات بزارین دیگه.نصفه جون شدم. 60000 تا کم امتیازی نیست!!!
من دارم میرم توی بازی.بعدش برات تصویرشو میزارم.چون همون قسمت سیو دارم.
مگی بابت لینک ممنون.تا صفحه شیش خوندم.یعنی تا جایی که من بودم.تا اونجا خوندم که سادلر تیکه میندازه به لیون بعد از بغل کردن اشلی.البته یادم نیست بعدیشم خوندم یا نه
Last edited by بردیا; 09-03-2008 at 21:09.
همون مرحله كه با اون تا دو چرخ ميري اون ور كه پر از مواد مذابه![]()
بیا اینم اسکرین شات
2جا به مشکل برخوردم.یکیش توی همین آتیشیه,آخرین نفرو نمیتونم بزنمش.همون که رفته هی آتیش میندازه,اصلا با دوربین دار هم نمیتونم پیداش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی مشکل اصلی تر اینه که نتونستم شکل گوزن یا بز کوهی یا هر چی که هست رو کامل بکنم.فقط 2تا قطعشو پیدا کردم و سر جاش گذاشتم.بقیش ناپدید هستش
با این که لینک اسکرین شاتت خراب بود ولی فهمیدم کجا رو میگی.
برای کشتن اون یارو هم باید کلت یا یه اسلحه سریع رو بگیری بعد بری سمت چپ چپ و یا راست همین که آتیش زد بیای وسط و بهش شلیک کنی. با یه تیر میفته![]()
اون شكل سه قسمته حالا بهت ميگم چه جوري پيدا كني
- يكي رو اونجايي كه با اشلي ميري پيدا مي كني همونجايي كه بايد پازل رو درست كني و اون دره باز ميشه
بعد ميري تو شي داخل جعبه رو مي گيري بعد ديوار مي چرخه و جعبه ي ديگه اي مياد داخل اون هستش
- بعدي رو در همون مرحله آتش اول بايد يكي يكي اون دوتا اژدهاي سنگي كه از بغل ميان رو بزني
بعد ميري جلو يه دفعه از جلوت اژدهاي سنگي سوم بصورت مستقيم و از جلوت مياد بيرون اونم آدمشو بزن تا بيفته
پله ها ميان پايين بعد برو بالا و جعبه رو باز كن و از داخلش بگير
- سومي هم فكر مي كنم در اون مرحله كه شبيه مارپيچه بايد پيدا كني ( الان درست حضور ذهن ندارم )
تشکر بسیار زیاد مگی جون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)