اقا مجید دستت درد نکنه . من یه اموزش کامل برای ساخت ماشین ( با عکس ) پیدا کردم ولی هیچی ازش نفهمیدم حتی زبانش هم انگلیسی نیست و المانی اگه خواستی لینکش رو بدم تا دانلود کنی
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اقا مجید دستت درد نکنه . من یه اموزش کامل برای ساخت ماشین ( با عکس ) پیدا کردم ولی هیچی ازش نفهمیدم حتی زبانش هم انگلیسی نیست و المانی اگه خواستی لینکش رو بدم تا دانلود کنی
Last edited by hshak2006; 02-04-2008 at 12:14.
آره می خوام اگه بزاری ممنون میشم
راستی آموزش رو گذاشتم برو تو قسمت آموزش ساخت ماشین برای GTA
من يك كپي از فولدر script از data مي خوام چون يك مپ ريختم نميزاره بازي اجرا شه
اگه ميشه برام بزاريد
ممنون![]()
سلام
من چطوری میتونم موزیکی که خودم میخوام رو وارد بازی کنم در هنگامی که سواره ماشین میشه اجرا بشه>>>>؟؟؟؟
بفرما اقا مجید مال gtainside حجمش هم تقریبا 2 مگ ولی با word باز میشودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید اهنگ مورد نظر خود را در my document/gta sa/user truck بگذارید و بعد وارد بازی شده گذینه options / audio setup /user truck options /scan user truck رو بزنید و چند لحظه منتظر بمانید تا اسکن تمام شود بعد از ان سوار ماشین شوید و موج رادیوی user truck را انتخواب کنید اگر اهنگ امد که هیچ ولی اگر نیامد باید f5 را در همان موج user truck بزنید تا اهنگ مورد نظر تون بیاد. امید وارم فهمیده باشی
نه منظوره من این نیست
من میخوام از فایلهاش اینکارو انجام بدم
تشکر//
سلام
دوستان اگه ميشه اسم فايل TXD اون نوشته هايي كه روي ديوار هست و cj بايد با اسپري عوضش كنه را بديد هر دو شونا.
ممنون
اشتباه نکن دوست عزیز من خودم همه ی لینک ها رو امتحان کردم و جواب داد فقط دوتا از لینک ها آخرش تو کادر کد نیفتاده و خودت باید بزاری![]()
نمیشه مشکل error رو حل کرد؟
من چندتا ماشین اضافه کردم بعد از چند دقیقه error میده و از بازی بیرون میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)