ممنون دوست عزیز .
من اونجا با یوزر O R A C L E عضو شدم .
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ممنون دوست عزیز .
من اونجا با یوزر O R A C L E عضو شدم .
توجه : دوستانی که میخواهند در کلن تیم P30world عضو بشوند به لینک زیر مراجعه کنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا هر کی میتونه ساخت اسپری برای کانتر 1.6 رو بگه.(خواهش عاجزانه)
Iman0007 عزیز شما برو سایت زیر : ( فاصله بین کلمه ها رو بردار )
w w w . c o u n t e r s t r i k e . i r
بعد سمت چپ یک سری فایل گذاشته برای دانلود .
شما Decal Converter رو دانلود کن .
هروقت دانلود کردی بگو تا کار باهاش رو بهت آموزش بدم .
عزیزم یه چند دقیقه صبر کن . الآن واست آموزش رو میزارم .دانلود کردم
یعنی آموزش رو دارم گمش کردم .
بدو
تا سه میشمارم 123 123 123(lol) دمت گرم
من جدیدا تو رپ گیم اسپری بازی میکنم ... خیلی حال میده .
کمکی بخوایی در خدمتم .
اگه بتونی بگی ممنون میشم
بعد از دانلود برنامه decal converter برنامه رو باز میکنی .
از منوی فایل open picture را انتخاب میکنید...سپس عکسی به دلخواه را انتخاب میکنید.
سایز عکس رو طوری تغییر دهید که مستطیل پایین قرمز رنگ نشود ( مستطیلی که داخل آن 8192 تایپ شده )
بعد از تغییر سایز عکس...همانند عکس بالا از منوی make decal...decal را انتخاب کرده .
بعد از کلیک کردن بروی make decal...پنجره ای همانند عکس بالا را مشاهده میکنید...به روی add کلیک نمایید و محل مناسبی را برای ذخیره فایل انتخاب نمایید...بهترین جا برای ذخیره فایل دسکتاب هستش...بعد از انتخاب محل ok را بزنید .
بعد از کلیک بروی ok با پنجره ای مواجه میشوید باز هم ok را بزنید .
به محل مورد نظر که فایل را در آن ذخیره کردید بروید ... فایلی به اسم PLDECAL.WAD را میبینید این فایل همون فایل مورد نظر ما هستش...حالا این فایل را باید به این نام tempdecal.wad تغییر بدید . بعد از تغییر نام این فایل بروی فایل راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید و کنار گزینه read-only را تیک بزنید و Apply و سپس ok را بزنید.
فایل ما آماده هستش ...حالا از این فایل یه کوپی بگیرید در پوشه Past ... Cstrike کنید با پیغامی مبنی بر جایگزینی این فایل روبرو میشوید که باید yes را بزنید و جایگزین فایل قبلی بکنید .
حالا بازی را اجرا و حالشو میبرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)