من شرمنده ام یه سوال دیگه هم داشتم این اخرین سوالهامروز جنرال رو خریدم و نصب کردم دوستم هم توی لب تابش نصب کرد خواستیم شبکه کنیم اما میگه سریال هاش یکیه! اما موقع نصب از ما سریال نامبر نخواست! چیکار باید کنم؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
من شرمنده ام یه سوال دیگه هم داشتم این اخرین سوالهامروز جنرال رو خریدم و نصب کردم دوستم هم توی لب تابش نصب کرد خواستیم شبکه کنیم اما میگه سریال هاش یکیه! اما موقع نصب از ما سریال نامبر نخواست! چیکار باید کنم؟
این هواپیما هایsuperweapon رو چه طوری باید زد؟؟
این هو اپیما ها را تا بمبشو نندازه نمیشه زد این هم یکی دیگر از تبلیغات های پو چ امر یکاییه دیگه !!!!![]()
Last edited by ufo-alien; 06-07-2012 at 19:12.
سلام چرا شر منده.... اینجا برای طر ح سوال است.بر ای رفع این ارور باید سر یال نامبر های متفا وت داشته باشید بر ای آموزش بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حرفه ای شدن توی بازی انلاین باید به چه نکاتی توجه کرد؟
این بازی جنرال که توش ایران هم هست از کجا میشه تهیه کرد؟
این بازی جنرال که توش ایران هم هست از کجا میشه تهیه کرد؟
ufo alien darbareye havapeymaha bayad say koni tank hayi ke hava ro betoone bezane ro jolo tar az jayi ke mikhay azash defa koni yani jolo tar az siisteme defait bayad befresti ke tam bekhad befreste mizane manam in moshkelo dashtam
baraye in kar bayad 20 ya 50 ta az inaro jolo bezari vali too bazi online man tahala bazi nakardam nemidoonam tasir dare ya nam n soratam ziad nist mahe dige sppeed bala tar migiram miam online
سلام بازی ها اغلب سلیقه ای هستند من خود بعد از دفاعی قر ارمی دم تا از گزند تانکها در امان با شند ولی در بازی آنلاین هوش مصنو عی و جو د نداره و طرف مقا بل شما انسانه و فکر می کنه و سلقه اش فر ق داره و هر کس یک جور =بازی می کنه ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)