کشتی مارو شما.!
بابا يک راهنمايی خواستم خوب بگيد شختمونه ديگه.
رفتن به گيم نت محلمون به عقل خودم هم ميرسيد عزيزم.
کشتی مارو شما.!
بابا يک راهنمايی خواستم خوب بگيد شختمونه ديگه.
رفتن به گيم نت محلمون به عقل خودم هم ميرسيد عزيزم.
ایتمهای خوب برای Razor :
ا
قیمتها از چپ به راست در تصویر بالا :
5950 - 6200 - 5400 - اینو نمیدونم - 5100 - 1530 - 2275
البته بهتره یا اون سپر که سمت راست تصویر هست وعکس یه اسکلت روشه رو ببندی یا اون کله
که کنار اون دوتا شمشیر قرمزست بهتره دو تا شونو با هم نبندی ولی اگه بستی مشکلی نداره
بای
Last edited by MARSHAL_AOL; 24-12-2007 at 20:38.
معمولا chain پیشرفته هم براش می بندن . !!
حرف شما درسته من چین رو یادم رفت حالا دیگه این که تعجب نداره وا![]()
بچه ها میدونم این جا جای درد دل کردن نیست ولی گفتم شاید چاره ای شد .
میخواستم بگم که چند وقتی که بازیم خیلی افت کرده نمیدونم چرا خیلی حالم گرفته دل دماق هیچ کاریو ندارم
همین چند روز پیش بود که با بچها رفتیم گیم نت ( البته کار همیشمونه ) یه 7-8 دستی بازی کردیم و متاسفانه همشو
باختیم اونم فقط به خاطر شاسکول بازییای من![]()
فقط اونا بهمون خندیدن هیچ وقت تا حالا این طوری نباخته بودم بچه کوچولو به من میگفت برو تمرین کن بازیت خوب شه اونم بعد از این چند سال !!!
نمیدونم چرا اینطوری شد این ادامه داشت تا اونجاییی که دیروز برای Fun رفتم یه دست AI زدم ودیدم که اینقدر بازیم بد شده که حتی از زدن یه لول اخر عاجز شدم همش با جون 150 50 اینا از دستم در میرفتن اونم چی بات هاش Normal
بودن![]()
چند دست دیگه بازی کردم ولی بازم ......
نمیدونم چیکا کنم ( بابا نخندید دیگه) اگه میتونید کمک کنید نمیدونم اشکال از کجاس ابروم رفت نمیتونم دیگه راحت حتی Creep زپرتی رو بزنم
..
Last edited by MARSHAL_AOL; 24-12-2007 at 22:57.
اشكالت اينه كه فقط يا داري اي آر بازي ميكنيد يا اينكه يه هيرويه ثابت رو بازي نميكني
سعي كن فقط با 3 تا هيرو بازي كني به بچه هاي كلنتون هم ياد بده كه فقط با 3 تا هر كدوم باز ي كنن
اين بهترين راه براي بازي خوب كلن هستش
در ضمن آيتم برا Razor
البته بنظر من :
mjolnir )chain) - travel - Azoult - Critical X2 - Skadi -
مربا بابا
عزیز بابا میتونی یه مدت دوتا بازی نکنی
برو کانتر بزن یا یه مدت یه بازی دیگه رو امتحان کن بعد از یه هفته بازی کن ببین دوباره بازیت برمیگرده
این حالت مال اونه که برات عادی شده جنبه ی تفریحو برات از دست داده
مربای بابا
اینکارو کردم رفتم یه مدت CS بازی کردم البته CS تا حالا افت نکرده با این که 3-4 ماهه بازی نکردم ولی نشد اگه 3 روز دوتا بازی نکنم بازی میشه مثل.......| فردام مسابقه داریم میگم خوبه انصراف بدم ؟![]()
درسته دوست عزیز من خیلی AR بازی میکنم خیلی کم میشه با یه هیرو ثابت بازی کنم چون حوصلم سر میره ولی تا
حالا مشکلی نبود نیدونم چرا یه هو...![]()
دوستان عزيز، من مدت 1 هفته هست که فقط با Razorبازی ميکنم و بازيم طی این مدت کوتاه خيلی خيلی پيشرفت کرده. حتما شما هم همينکار رو بکنيد.
--------------------------------------------
عزيزان ممنون که آيتم های مورد نياز Razorرو گفتيد اما اگر ميشه بگيد این آيتم ها چه چيز های ديگه ای لازم دارن. آخه هر آيتم 3 تا چيز لازم دارن که درست بشن که اصليش همينيه که شما گزاشتين. خواهش اونای ديگه رو هم بگيد تا بتونم این آيتم هارو ببندم.(با شکل)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)