تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 452 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من كه نفهميدم ، چطور ميشه شبكه مبين نت مشكل داشته باشه ولي برا بعضيا خوب باشه ، مشكل از طرح هاس؟

داره خودمونی میشه itsmemeysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

من كه نفهميدم ، چطور ميشه شبكه مبين نت مشكل داشته باشه ولي برا بعضيا خوب باشه ، مشكل از طرح هاس؟
    من فکر میکنم از طرح ها باشه چون بعضی طرح ها این مشکلو ندارن،برای من برعکس رو حالت رومینگ مشکل داره ولی رو خود شبکه مبین نت عالی بوده تا الان

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من فکر میکنم از طرح ها باشه چون بعضی طرح ها این مشکلو ندارن،برای من برعکس رو حالت رومینگ مشکل داره ولی رو خود شبکه مبین نت عالی بوده تا الان

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    با سیم کارت 360 روی شبکه مبین نت خوبه یا با سیم کارت td ؟ برا من که سیم کارتم 360 روی دکل همراه اول و مبین نت شرایط یکیه فرقی نمیکنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

با سیم کارت 360 روی شبکه مبین نت خوبه یا با سیم کارت td ؟ برا من که سیم کارتم 360 روی دکل همراه اول و مبین نت شرایط یکیه فرقی نمیکنه .
    من تو اتاق خودم 4خط انتن دارم از شبکه مبین نت ولی وقتی مودمو میرم تو حال انتن دیگ ندارم رومینگ میشه رو همراه اول.رو همراه اول12ایناس و جالب نیس ولی رو شبکه مبین نت سرعت فیکس 40مگابیته .سیمکارت همراه اول ولی شبانه تست کردم 90مگ سرعت داد ایرانسلم همینطور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از امروز صبح نماوا و فیلمو و بعضی از سایت های ایرانی روی اینترنت مبین نت فیلتر هستند ، جالبه که با اینترنت همراه اول راحت وصل میشه . حالا نمی دونم علت چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از امروز صبح نماوا و فیلمو و بعضی سایت های ایرانی روی اینترنت مبین نت فیلتر هستند.
    جالبه که فقط روی مبین نت اینجوری هست و فیلتر هست

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام

تجربه من به خاطر نوع مودم هم هست و صد البته منطقه.

مودم قبلی من air master بوده است که نهایت سرعت ۱-۲ مگابایت بر ثانیه که پس از تغییر به b612 سرعت بنده ۴ الی ۵ مگابایت بر ثانیه رسید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من تو اتاق خودم 4خط انتن دارم از شبکه مبین نت ولی وقتی مودمو میرم تو حال انتن دیگ ندارم رومینگ میشه رو همراه اول.رو همراه اول12ایناس و جالب نیس ولی رو شبکه مبین نت سرعت فیکس 40مگابیته .سیمکارت همراه اول ولی شبانه تست کردم 90مگ سرعت داد ایرانسلم همینطور

چه جوری رومینگ میشه ؟ وقتی روی fdd باشه تماما وصل میشه به دکل همراه اول و وقتی هم روی td بزاری همش به مبین نت وصل میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

چه جوری رومینگ میشه ؟ وقتی روی fdd باشه تماما وصل میشه به دکل همراه اول و وقتی هم روی td بزاری همش به مبین نت وصل میشه
    وقتی تو تنظبمات مودم قیمت network mode روی auto باشه اگ مبین نت خارج از دسترس باشه رومینگ میشه رو FDD همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

وقتی تو تنظبمات مودم قیمت network mode روی auto باشه اگ مبین نت خارج از دسترس باشه رومینگ میشه رو FDD همراه اول
    مال من ورژن 197 با مودم b612 ولی auto نداره فقط تی دی و اف دی رو داره .

- - - Updated - - -

خوراکه گیم بازاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •