من كه نفهميدم ، چطور ميشه شبكه مبين نت مشكل داشته باشه ولي برا بعضيا خوب باشه ، مشكل از طرح هاس؟
من كه نفهميدم ، چطور ميشه شبكه مبين نت مشكل داشته باشه ولي برا بعضيا خوب باشه ، مشكل از طرح هاس؟
من فکر میکنم از طرح ها باشه چون بعضی طرح ها این مشکلو ندارن،برای من برعکس رو حالت رومینگ مشکل داره ولی رو خود شبکه مبین نت عالی بوده تا الان
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
با سیم کارت 360 روی شبکه مبین نت خوبه یا با سیم کارت td ؟ برا من که سیم کارتم 360 روی دکل همراه اول و مبین نت شرایط یکیه فرقی نمیکنه .
من تو اتاق خودم 4خط انتن دارم از شبکه مبین نت ولی وقتی مودمو میرم تو حال انتن دیگ ندارم رومینگ میشه رو همراه اول.رو همراه اول12ایناس و جالب نیس ولی رو شبکه مبین نت سرعت فیکس 40مگابیته .سیمکارت همراه اول ولی شبانه تست کردم 90مگ سرعت داد ایرانسلم همینطور![]()
با سلام خدمت دوستان
از امروز صبح نماوا و فیلمو و بعضی از سایت های ایرانی روی اینترنت مبین نت فیلتر هستند ، جالبه که با اینترنت همراه اول راحت وصل میشه . حالا نمی دونم علت چیه![]()
با سلام خدمت دوستان
از امروز صبح نماوا و فیلمو و بعضی سایت های ایرانی روی اینترنت مبین نت فیلتر هستند.
جالبه که فقط روی مبین نت اینجوری هست و فیلتر هست
سلام
تجربه من به خاطر نوع مودم هم هست و صد البته منطقه.
مودم قبلی من air master بوده است که نهایت سرعت ۱-۲ مگابایت بر ثانیه که پس از تغییر به b612 سرعت بنده ۴ الی ۵ مگابایت بر ثانیه رسید
چه جوری رومینگ میشه ؟ وقتی روی fdd باشه تماما وصل میشه به دکل همراه اول و وقتی هم روی td بزاری همش به مبین نت وصل میشه
وقتی تو تنظبمات مودم قیمت network mode روی auto باشه اگ مبین نت خارج از دسترس باشه رومینگ میشه رو FDD همراه اول
مال من ورژن 197 با مودم b612 ولی auto نداره فقط تی دی و اف دی رو داره .
- - - Updated - - -
خوراکه گیم بازاس
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)