خوب چطور میشه تقریبی فهمید اخه میخوام انتن تقویتی بزارم نمیدونم کدوم جهت بزارم یه برنامه ایی چیز هست که بشه روش جساب کرد؟
خوب چطور میشه تقریبی فهمید اخه میخوام انتن تقویتی بزارم نمیدونم کدوم جهت بزارم یه برنامه ایی چیز هست که بشه روش جساب کرد؟
برنامه كه نه نيست
يه برنامه هست اسمشو يادم نيست كه جاي دكل و جهت دكلي كه بهش وصلي رو نشون ميده كه به نظرم اصلا حتي نزديكشم نشون نميده من يكبار تست كردم ديدم وسط بيابون و نشون ميده كه دكل اونجاست
توي نقشه پوشش ايرانسل مركز قسمت پر رنگ دكل اونجاست
شكلش شبيه يك مثلث يا ٣دايره چسبيده به هم
مركز اون ٣دايره كه قسمت مشترك دارن اونجا ميشه
من واسه خونه خودمون حساب كردم پيدا كردم دكل رو و مودم نزديك اونجا روشن كردم انتن فول بود
البته من از قبل جاي دكل و ميدونستم كدوم كوچه هست
حالا شما اگه بتوني حساب كني كه كجا ميشه ميتوني پيدا كني
اسمش open signal هست
Last edited by saeexx; 21-06-2017 at 05:56.
............
Last edited by arashsard; 21-06-2017 at 12:02.
دوستان اینکه آنتن خوب باشه ولی SINR ضعیف باشه دلیلش چیه ؟ کاریشم میشه کرد یا نه . چون دیگه بهتر از اینجایی که گذاشتم آنتن تیست .
دوستان
توصیه برادرانه
TD این شرکت کثیف رو نخرید
فوق العاده بیخوده
روزی چند بار قطع میشه، آنتن چشمک زن میشه
باید مودم رو.از برق بکشی دوباره وصل.کنی وگرنه خود به خود وصل نمیشه
تاکید میکنم آنتنمم 5 خط
سرعت سرویس خوبه اما با این شرایط به درد هیچی نمیخوره
وسطگیم قطع میشه
وسط تماس skype قطع میشه
اعصابم رو خورد کرده
پاک شوددددددد
Last edited by Bensonw3x; 21-06-2017 at 16:01.
عجيبه
سرعتتون چطوره؟
آره . آنتن ۴ از ۵ هست . SINR هم چهاره . سرعتم داخلی ۲۳ ۲۴ مگابیت . خارجی ۱۲ مگابیت . پینگ هم صفحه های پیش گذاشتم . حدود ۱۲۰ بااروپا .البته دانلود توو این سرویس بخاطر تعرفه های به درد نخور ارزشی نداره . همینقدرم تازه زیاده . فقط میخواستم امکانش باشه SINR بهتر داشته باشم که دیگه خیلم از بابت جای رادیو راحت بشه . چون باز و بسته کردن رادیو خارجی کار طاقت فرسایی هست مخصوصا با اون بسط خوشکلی که براش گذاشتن .
همه چی اوکیه، چی کارش داری بزار باشه دیگه
شما اپلودت چنده و ایا لگ یا پرش داری و یا مثلا وقتی شلیک می کنی همون موقع اعمال میشه یا با تاخیر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)