آقا این پارس خیلی داغونه الان با snr 4 اینترنتم وصله
![]()
آقا این پارس خیلی داغونه الان با snr 4 اینترنتم وصله
![]()
دوست گرامی اگر مشکل خاصی روی خط نباشه با SNR پایین هم وصل میمونه اما نه مدت طولانی پیشنهاد میکنم چون شما ۲۵۶ نامحدود میگیرین ریت دانلود رو تا ۳ مگ پایین بیارید هم مناسب سرویستون باشه هم قطع نشین من که پایین اوردم راحتم
سرویستون هم طبق اطلاعات مودم روی حالت گیم نیست
Last edited by AVAVA; 22-05-2016 at 12:40.
نه من اصلا با این نوسان snr مشکلات داشتم ،از مرکز مخابراتی هم میتونه باشه،چون هر از گاهی خش می اومد تو گوشی ولی بعدش زنگ زدم مخابرات خش قطع شد ولی باز snr نوسان میکرد از 25 میپرید روی 9 ولی خب قطع نمیشد گاهی هم وقتی روی 9 می اومد با خاموش و روشن کردن مودم دوباره میرفت روی 25
خلاصه یه بار هم از سمت مودم من 2 تنظیم براشون ثبت شده بود و دیدم بازه های زمانی رو 2 با یا 3 یار تو حجم ترافیک حساب میکنن مثلا از ساعت 9 تا 9:10 ،2بار یا 3 بار تکرار میشد و شکایت کردم 195،بعدش دیدم درستش کردند ولی اینبار snr شد 18 و اصلا هم نوسان نمیکرد مثل دفعات قبل
الان تقریبا از شنبه هفته پیش ،ظهرها نوسان میکنه snr نمیدونم از مرکز مخابراتی یا پارس،چون گوشی مون دوباره یه خشی میاد توش
نمیدانم گرمای ظهر خوزستان چی داره که باید خش ایجاد بشه و snr نوسان کنه،
منم همین مشکل رو داشتم اشکال از کابل مخابراته که تا ورودی خونه اومده
گرما باعث حرارت میشه و این حرارت تاثیر روی خط میزاره اگر دقت داشته باشین شب ها مشکل خط به مراتب نسبت به روز کمتره با این همه اتصالات کابل رو از خیابان چک کن ببین سولفاته نشده اگر شده تمیزش کن
آخه من زمستان هم نوسان snr داشتم بعد درستش کردن ولی قبلش با snr 25 نوسان داشتم
بعدش snr شد 17 ولی هیچ وقت نوسان نمیکرد تازه تو روزهایی بارونی هم نوسان نمیکرد حتی یه ذره
تا اینکه از هفته پیش دوباره نوسان snr شروع شد،
مامور مخابرات هم داغونه،کلا میاد دم جعبه رو تست میکنه و میبنه بوق میخوره و میره،
حتی یه بار حضوری رفتم گفتم آقا نویزگیر مرکز خرابه،چیکار کنم ولی هیچ هیچ،آخرش هم نفهمیدم خش گوشی چطور برطرف شد
دیگه خسته شدم
البته شبا هم نوسان دارم ولی قطع نمیشه،
هفته پیش هم یه بار زنگ زدم گفتم مرکزتون مشکل داره،4 ساعت قطع بود
روز بعدش هم قطع و وصلی پیش اومد،پشتیبان گفت از سمت مرکزتون ارتباط قطع شده
دیگه خسته شدم
شما یه کار کن ریتت رو بیار پایین ۳ مگ یا ۴ مگ بزار این ریت ها مشکلی تو سرویست ایجاد نمیکنه چون ماکزیموم سرویست هم میده
من مودلاسیون رو روی g.dmt هم گذاشتم باز نوسان کرد
احتمال میدم مخابرات شهرمون یه گندی زده باشن چون فقط از هفته پیش این مشکل بوجود اومد قبلش خوب بود
اره نوسانات خط من هم از دو هفته پیش شروع شد SNR یک دفعه میاد پایین و دوباره میره بالا ولی قطع نمیشه اما اختلال ایجاد کرده مثلا برای من لین اینترنت خاموش میشه با سه تا مودم تست کردم همین شکل بود به پارس زنگ زدم میگه اشکال از تنظیمات مودمه باید از اول کانفیک کنی بهش گفتم یعنی هر سه مودم بد کانفیک شده و سیستم پارس و یا مرکز مخابراتی مشکل نداره...سر تو در نیارم ، خودشون مشکل دارند چند وقت پیشا هم تنظیم مقرارات به پارس انلاین هشدار داده بود که شایعه پراکنی نکنه...
خب الان چیکار کنم؟منتظر بشم تا خودش درست بشه؟شکایت کنم ؟چیکار کنم
منم زمستون نوسان snr داشتم ولی لینک نمیپرید ولی الان میپره
یعنی به سامانه شکایت کنم؟
پ.ن :راستی آقا فرشاد که از مخابرات خوزستان اشتراک داره هم میگه نوسان دارم و مشکل زیرساختیه
حالا من موندم چیکار کنم
اصلا اعصاب برام نذاشتبالاخره تصمیم گرفتم سامانه شکایت کنم
Last edited by محمد7966; 24-05-2016 at 11:43.
دوستان قیمت یک روز اضافه چنده؟ من یه سری امتیاز دارم و نیاز ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)