دوستان از کجا میشه فهمید که مرکز ما واقعا پورت نداره؟؟
زنگ زدم تهران ولی جوابی نگرفتم و نگفتن
نمایندگی ما اکثر اوقات میگه پورت نداریم!!!!
دوستان از کجا میشه فهمید که مرکز ما واقعا پورت نداره؟؟
زنگ زدم تهران ولی جوابی نگرفتم و نگفتن
نمایندگی ما اکثر اوقات میگه پورت نداریم!!!!
سرویس پلاتینی مطمئنید شبانه رایگان داره؟یعنی نیازی نیست بعد از 65 هزارتومان ماهانه پولی بابت شبانه بدهم؟یاباید ماهی5250 هم بدهم؟شاتل چرا اینطوریه!!
دوستان سرعت شبانه اشون با idm روی چنده؟
65 ماهانه دیگه چیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سالانس![]()
سرعت دانلود از سرور داخلی با شاتل
سرویس جشنواره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان منتظر برقراری رانژه ی خطم
موقع تخلیه از های وب ، اوپراتورش زنگ زد پیشنهاد سه ماه اینترنت هشت مگ رایگان داد ، طبیعتا قبول نکردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیزجان،منظورم اینه بعد از اینکه 65 هزار تومان برای یک سال دادم باید برای شبانه ماهی 5هزار تومان را بدهم؟کجا گفتم ماهی 65هزار تومان؟بخدا توی تاپیک آسیاتک و حتی پارس آفلاین بهتر از شاتل به جواب میرسی و واقعا بچه های فعالتر و با مرامتری داره،اینجا معلوم نیست رانتی هست که توی اطلاعات دادند کم فروشی میشه یا خبری دیگه؟
دوست عزیز اصن منطقی نیست سرویس های جشنواره زمستانی شاتل شبانه داشته باشه . به شما دارن 60 گیگ میدن یکساله 70 تومن بعد شبانه هم بدن ؟! دیوونه هستن مگه ؟!
بعد هم شما که مصمم هستی برای خرید این سرویس برای گرفتن اطلاعات موثق تر باید به اپراتور زنگ بزنید یا حتی الامکان از طریق چت باهاشون ارتباط برقرار کنی .
حداکثر سرعتی که شاتل خط رو میبنده 15مگ هست؟مگه در تبلیغشون نگفتن سرعت تا 16مگ بازه؟ پس چرا حداکثر 15مگ میبندن؟
کسی خطش رو 16 بسته شده؟
منم از همین تعجب می کنم،خط منم وصل شد روی 15 مگ هستش،می شه شکایت نوشت؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فکر کنم با توجه به همون قضیه اشتراکی بودن پهنای باند باشه. من هم حداکثر سرعت دانلود (1.8MB/s (14.4mb/s داشتم که زمانهای اوج ترافیک اینترنت، مثلا 7 تا 10 شب کمتر میشه. البته کمتر از 1.5MB/s نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)