تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 752 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به شما

خلاصه شده متن لاتین برای دوستانی که حوصله ترجمه ندارند:
    Dt770 با استفاده از روشی به نام "روزنه برگشتی" که باعث حرکت راحت دیافراگم شده صدای بهتر در رنج فرکانسی پایین تا بالا ، تولید خواهد کرد.
    البته با این روش مقداری صدای نشتی خواهید داشت. البته قبلآ این روش بکار برده نمی شده و هم اینک نمونه کوچکتر آن در DT770M بکار گرفته میشود.

شاید این منظورشون بوده ، اما اطلاعات اشباه به کسی دادن را با شاید نمی شه پوشوند.
    به هر حال

حداقل قیمت آمپ حدودآ 100 تومنه که بعید میدونم اینجا گیر بیاد.

نمیشه دقیقآ گفت چون امپدانس 80 اهم یک امپدانس مرزی هست که مساوی با حداکثر امپدانس قابل پشتیبانی اکثر پلیرها.
    البته نه به این معنی که اصلآ جواب گو نخواهد بود بلکه ممکنه با این امپدانس شما حداکثر توان صوتی و حداکثر کیفیت صدا را از هدفون دریافت نکنید.

به هر حال از 250 اهم برای کاربرد شما که ، اگر پرتابل باشد بهتر خواهد بود و در غیر اینصورت بهتره که همون 250 اهم را تهیه کنید که حرفه ای تر هست و هم اینکه جزییات بیشتری در صدای پخش شده آن وجود دارد.

اما قبل از خرید حتمآ تست بگیرید چون کلآ هدفونهای Beyerdynamic تاکید بر صدای بیس نداشته. یا به عبارتی ساده تر این شرکت محصولات حرفه ای تر سلیقه های عامه تولید میکند و به همین خاطر بیس حرفه ای پسند دارد و بوومی نیست و اگه از این نوع بیس خوشتون (بوومی) میاد که بعید می دونم از صدای این هدفون خوشتون بیاد.

و پیشنهاد می کنم شما که دارید به صورت حرفه ای هزینه میکنید بهتره که یک کمی سلیقه خودتون رو تغییر بدید. چون هم اینکه هدفون خیلی خوبی هست و هم اینکه خیلی خوش قیمت گیرتون اومده.

شما هم موفق باشید.

سلام

خیلی خیلی خلاصه اگر بخوام بگم Deep Bass برام مهم است. نه صدای بوم بوم که شبیه طبله!

اگر بحث پرتابل را کنار بگذاریم، کارت صداهای آنبورد جوابگوی این داستان است؟ 250 اهم منظورمه.
    یا اینکه باید یک کارت صدای خوب هم تو لیست گذاشت؟ اخرش باید سراغ وام و ضامن و ... برم :‌دی

شما هم مجدد و مؤکد موفق باشید دوست عزیز
    Last edited by 3years; 01-06-2011 at 13:13.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

خیلی خیلی خلاصه اگر بخوام بگم Deep Bass برام مهم است. نه صدای بوم بوم که شبیه طبله!

اگر بحث پرتابل را کنار بگذاریم، کارت صداهای آنبورد جوابگوی این داستان است؟ 250 اهم منظورمه.
    یا اینکه باید یک کارت صدای خوب هم تو لیست گذاشت؟ اخرش باید سراغ وام و ضامن و ... برم :‌دی

شما هم مجدد و مؤکد موفق باشید دوست عزیز
    سلام به شما

پس لطفآ تشریف ببرید امتحان کنید احتمالآ مورد پسند شما باشه و فقط زیاد دنبال Deep اون بیس نباشید.

خیر
    چون اکثر کارت صداهای آنبرد برای درایو کردن هدفونهای با امپدانس بسیار پایین بر روی مادربرد قرار داده می شوند و اولویت اول پخش کردن حالا ، یه صدایی هست. و اولویت منفی اول قیمت نازل نازل. به نظرم کارت صدای آنبرد حکم هدفون همراه پلیر رو داره و بس.
    متاسفانه اکثر این دسته کارت صداها کیفیت خوبی نداشته و به هیچ عنوان توصیه نمی شه. از نظر کارایی می شه اینطور مثال زد که آیا یک بازکن بازیهای کامپیوتری تمایلی به استفاده از مادربردی که گرافیک آنبرد باشه داره ؟ حالا چه برسه به استفاده از همون کارت گرافیک آنبرد.

به نظر بهتره یک کارت صدای خوب بگیرید که متاسفانه کارتی که این مشخصات را داشته باشه حداقل 100 تومنی هزینه نیاز داره که باز هم کارایی لازم را نداشته و باید مدل مناسب تر بگیرید که هزینه چند برابر نیاز داره.

پس با این تفاصیر یا می تونید وام و . . . یا اینکه همون بانک رو نشون کنید و . . .

شما هم موفق باشید.

ببخشید اگه این پست اسپم هست اما می خواستم تاپیک نکته ها رو آپدیت کنم دیدم خبری ازش نیست مثل اینکه پاک شد رفت پی کارش ولی خیلی حیف شد باید دوباره از اول همه رو تایپ کنم

منظورم با اینجا بود که دیگه نیست شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:56. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

ببخشید اگه این پست اسپم هست اما می خواستم تاپیک نکته ها رو آپدیت کنم دیدم خبری ازش نیست مثل اینکه پاک شد رفت پی کارش ولی خیلی حیف شد باید دوباره از اول همه رو تایپ کنم

کد:
    همه گی شما هم موفق باشید.
    ناراحت نشو ، بعضی وقتا میزنه به سرشون

دوباره هم تایپ نکن !

4. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

سلام به شما

نمیشه دقیقآ گفت چون امپدانس 80 اهم یک امپدانس مرزی هست که مساوی با حداکثر امپدانس قابل پشتیبانی اکثر پلیرها.
    البته نه به این معنی که اصلآ جواب گو نخواهد بود بلکه ممکنه با این امپدانس شما حداکثر توان صوتی و حداکثر کیفیت صدا را از هدفون دریافت نکنید.

به هر حال از 250 اهم برای کاربرد شما که ، اگر پرتابل باشد بهتر خواهد بود و در غیر اینصورت بهتره که همون 250 اهم را تهیه کنید که حرفه ای تر هست و هم اینکه جزییات بیشتری در صدای پخش شده آن وجود دارد.
    ما هم خودمون رو قاطی کنیم
    شما خیلی استاد تری از ما ولی به نظرم به 1 نکته مقداری کم لطفی کردی و اونم اینه که مسئله ی کیفیت فقط با امبدانس حل نمیشه
    راحت تر بگم که امبدانس حداقل چیزیه که منبعمون باید توانا از تامینش باشه تا هدفونمون تازه فقط راه بیفته
    مثلا همون هدفون های کاستوم با اون امبدانس های بایینشون رو کسی بدون آمب استفاده نمیکنه , با اینکه معمولی ترین بلیرها از بس راه اندازیش برمیان خب

و پیشنهاد می کنم شما که دارید به صورت حرفه ای هزینه میکنید بهتره که یک کمی سلیقه خودتون رو تغییر بدید. چون هم اینکه هدفون خیلی خوبی هست و هم اینکه خیلی خوش قیمت گیرتون اومده.
    خب اگر بخوام رک بگم ممممممم .... با این حرف واقعا مخالفم
    (از اینجا به بعد طرف صحبتم با همه ی دوستانه ) ما نباید یادمون بره که چه چیز علته و چه چیز معلول؟ (master or slave ???)
    هدفون و سیستم صوتی وسیلست , نه هدف غایی
    طرف باید بیاد و براساس سلیقش هدفونی رو انتخاب کنه نه اینکه براساس هدفون سلیقش رو عوض کنه
    این رو که دارم میگم علتش اینه که احساس میکنم یه چنین عمل کردنی توی خیلی مسائل دیگه هم میتونه خیلی ناجور باشه

6. این کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ما هم خودمون رو قاطی کنیم
    شما خیلی استاد تری از ما ولی به نظرم به 1 نکته مقداری کم لطفی کردی و اونم اینه که مسئله ی کیفیت فقط با امبدانس حل نمیشه
    راحت تر بگم که امبدانس حداقل چیزیه که منبعمون باید توانا از تامینش باشه تا هدفونمون تازه فقط راه بیفته
    مثلا همون هدفون های کاستوم با اون امبدانس های بایینشون رو کسی بدون آمب استفاده نمیکنه , با اینکه معمولی ترین بلیرها از بس راه اندازیش برمیان خب

خب اگر بخوام رک بگم ممممممم .... با این حرف واقعا مخالفم
    (از اینجا به بعد طرف صحبتم با همه ی دوستانه ) ما نباید یادمون بره که چه چیز علته و چه چیز معلول؟ (master or slave ???)
    هدفون و سیستم صوتی وسیلست , نه هدف غایی
    طرف باید بیاد و براساس سلیقش هدفونی رو انتخاب کنه نه اینکه براساس هدفون سلیقش رو عوض کنه
    این رو که دارم میگم علتش اینه که احساس میکنم یه چنین عمل کردنی توی خیلی مسائل دیگه هم میتونه خیلی ناجور باشه
    اختیاز دارید شما که همیشه هستید. ولی حیف که چرا در سکوت؟

دوست عزیز چون امپدانس مقاومت دینامیک یک هدفون هست و متاسفانه مقدار آن وابسته به فرکانس هست خوب اگر یک هدفون در فرکانس 1 کیلوهرتز استاندارد امپدانسی معادل 80 اهم داشته باشه این امپدانس با افزایش فرکانس افزایش پیدا خواهد کرد که برای هدفونهای مختلف بسیار متفاوته ولی هیچ وقت کمتر نخواهد شد.
    فرض میکنیم بیشترین توان یک پلیر با امپدانس 80 اهم 100 میلی وات باشد حال اگر امپدانس این هدفون ثابت بود تمام فرکانسهای صوتی با توان 100 میلی وات پخش می شدند یعنی پاسخ فرکانسی یکدست اما در واقع با افزایش فرکانس امپدانس هدفون هم افزایش نسبی دارد پس در این حالت فرکانسهای پایین با توان 100 میلی وات پخش شده و این توان رفته رفته با افزایش فرکانس کاهش پیدا می کند که احتمالآ در حالت متوسط امپدانس همین هدفون در 20 کیلوهرتز به حدود 120 اهم خواهد رسید و درنتیجه آن توان صدای فرکانسهای بالا 1/3 کاهش خواهد داشت.

سوال آیا کیفیت یک هدفون همانا پخش کردن تمام فرکانسهای قابل پخش به صورت یکدست نیست؟
    به هر حال در این مثال ما با توجه به اینکه هم هدفون پاسخ یکدستی داشته و کیفیت عالی فرض شده و هم پلیر توان مناسب را داشته و قادر به راه اندازی امپدانس مورد نظر بوده ، اما نتیجه آن بی کیفیتی صدای هدفون شد.
    اگر به دنبال راه اندازی یک هدفون با امپدانس مشخص هستید باید پلیری یا آمپی انتخاب کنید که حداقل قادر به درایو کردن هدفونی با امپدانس دو برابر باشد.

به دلایلی که توضیح آن مفصل هست اکثر پلیرها قادر به راه اندازی هدفونهای با امپدانس متوسط به بالا نیستند.

البته منظور از راه اندازی صرفآ تولید صدا نیست بلکه حرفه ای تر باید به صدای هدفون توجه کرد.

به طور کلی با نظر شما در رابطه با بحث سلیقه ای بودن صدا موافق هستم اما سوال:
    چرا هدفونهای حرفه ای همیشه تمایل به این داشته که صدای طبیعی تولید کنند؟
    چرا هر وقت صحبت از هدفونهای حرفه ای به میان میاد بلافاصله صدای یکدست آنها به رخ کشیده میشود؟

زمانی که ما هدفون حرفه ای تهیه میکنیم باید دید حرفه ای تری به صدا داشته باشیم مطمئنن همونطور که هیچ آماتوری از صدای یکدست هدفون حرفه ای لذت نمی برد شنونده حرفه ای هم از صدای هدفون معمولی احساس رضایت نخواهد داشت و دلیلی نداره که ما هدفون چند صد تومنی تهیه کنیم ولی به دنبال صدای یک هدفون بسیار ارزانتر باشیم و منظور من از یک کمی تغییر سلیقه همین بوده نه اینه ادای یک حرفه ای را دربیارید و خودتون رو گول بزنید.

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

اختیاز دارید شما که همیشه هستید. ولی حیف که چرا در سکوت؟

دوست عزیز چون امپدانس مقاومت دینامیک یک هدفون هست و متاسفانه مقدار آن وابسته به فرکانس هست خوب اگر یک هدفون در فرکانس 1 کیلوهرتز استاندارد امپدانسی معادل 80 اهم داشته باشه این امپدانس با افزایش فرکانس افزایش پیدا خواهد کرد که برای هدفونهای مختلف بسیار متفاوته ولی هیچ وقت کمتر نخواهد شد.
    فرض میکنیم بیشترین توان یک پلیر با امپدانس 80 اهم 100 میلی وات باشد حال اگر امپدانس این هدفون ثابت بود تمام فرکانسهای صوتی با توان 100 میلی وات پخش می شدند یعنی پاسخ فرکانسی یکدست اما در واقع با افزایش فرکانس امپدانس هدفون هم افزایش نسبی دارد پس در این حالت فرکانسهای پایین با توان 100 میلی وات پخش شده و این توان رفته رفته با افزایش فرکانس کاهش پیدا می کند که احتمالآ در حالت متوسط امپدانس همین هدفون در 20 کیلوهرتز به حدود 120 اهم خواهد رسید و درنتیجه آن توان صدای فرکانسهای بالا 1/3 کاهش خواهد داشت.

سوال آیا کیفیت یک هدفون همانا پخش کردن تمام فرکانسهای قابل پخش به صورت یکدست نیست؟
    به هر حال در این مثال ما با توجه به اینکه هم هدفون پاسخ یکدستی داشته و کیفیت عالی فرض شده و هم پلیر توان مناسب را داشته و قادر به راه اندازی امپدانس مورد نظر بوده ، اما نتیجه آن بی کیفیتی صدای هدفون شد.
    اگر به دنبال راه اندازی یک هدفون با امپدانس مشخص هستید باید پلیری یا آمپی انتخاب کنید که حداقل قادر به درایو کردن هدفونی با امپدانس دو برابر باشد.

به دلایلی که توضیح آن مفصل هست اکثر پلیرها قادر به راه اندازی هدفونهای با امپدانس متوسط به بالا نیستند.

البته منظور از راه اندازی صرفآ تولید صدا نیست بلکه حرفه ای تر باید به صدای هدفون توجه کرد.

من الان کامل متوجه نشدم راستش
    یعنی میگی اگر بلیری توان راه اندازی هدفونی با 2 برابر امبدانس مربوطه رو داشته باشه , دیگه نیازی به آمب (dac-amp ) نیست؟ !!!

به طور کلی با نظر شما در رابطه با بحث سلیقه ای بودن صدا موافق هستم اما سوال:
    1-چرا هدفونهای حرفه ای همیشه تمایل به این داشته که صدای طبیعی تولید کنند؟
    2-چرا هر وقت صحبت از هدفونهای حرفه ای به میان میاد بلافاصله صدای یکدست آنها به رخ کشیده میشود؟
    خب اینها که ویژگیهاشون هستش دیگه
    فکر کنم سوال در اصل اینه :
    چرا صدای طبیعی خوبه ؟ چرا صدای یکدست خوبه ؟
    آخرین سوال : معیار خوب بودن چیه واقعا ؟ گرون بودن ؟ طبیعی بودن ؟ یکدست بودن ؟ اون چیزی که من ازش لذت میبرم ؟ (یکسری چیزای دیگه هم توی دلمه که بیخیال شدم)
    البته به شخصه با سلیقه ایی بودن صدا مخالفم , ولی با این شیوه ی اصلاح بیشتر مخالفم.

زمانی که ما هدفون حرفه ای تهیه میکنیم باید دید حرفه ای تری به صدا داشته باشیم.مطمئنن همونطور که هیچ آماتوری از صدای یکدست هدفون حرفه ای لذت نمی برد شنونده حرفه ای هم از صدای هدفون معمولی احساس رضایت نخواهد داشت و دلیلی نداره که ما هدفون چند صد تومنی تهیه کنیم ولی به دنبال صدای یک هدفون بسیار ارزانتر باشیم و منظور من از یک کمی تغییر سلیقه همین بوده نه اینه ادای یک حرفه ای را دربیارید و خودتون رو گول بزنید.
    من با این مخالفم
    دید حرفه ایی به صدا به زور خریدن هدفون؟!!! (برداشتم از نوشتت این بود)
    وقتی دید حرفه ایی شد اونوقت نیاز به تهیه ی هدفونی حرفه ایی تر منطقی میشه .
    بازم میگم هدفون وسیلست و پیش فرض منطقیه استفاده از هر وسیله ایی اینه :
    , وقتی 1 انسان از وسیله ایی استفاده میکنه که اون وسیله نیازی از اون فرد رو برطرف بکنه ,
    حالا وقتی نیازی وجود نداره , استفاده از 1 وسیله به چه معناست ؟ واقعا الان , هدفون وسیله ی ماست یا ما وسیله ی هدفون ( master or slave???? )
    Last edited by Heart Banger-97; 02-06-2011 at 00:02.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

کد:
    شما هم موفق باشید.
    این تاپیکتون که هست جایی نرفته!

11. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوستان این K 518 LE از AKG چجوریاست ؟ خوبه ؟
    رفتم تو Review ها که به راحت نبودنش اشاره شده بود !
    تو این رنج قیمت هدفونی سراغ دارین که خوب و راحت باشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من الان کامل متوجه نشدم راستش
    یعنی میگی اگر بلیری توان راه اندازی هدفونی با 2 برابر امبدانس مربوطه رو داشته باشه , دیگه نیازی به آمب (dac-amp ) نیست؟ !!!
    نه دقیقآ ، توان یک پلیر تعریف شده و ثابت هست ولی بیشینه امپدانس قابل درایو کردن یک پلیر ارتباطی به توان پلیر نداشته و بحث اون جداست و اینکه DAC-Amp هم به عنوان پلیر فرض شده.

خب اینها که ویژگیهاشون هستش دیگه
    فکر کنم سوال در اصل اینه :
    چرا صدای طبیعی خوبه ؟ چرا صدای یکدست خوبه ؟
    آخرین سوال : معیار خوب بودن چیه واقعا ؟ گرون بودن ؟ طبیعی بودن ؟ یکدست بودن ؟ اون چیزی که من ازش لذت میبرم ؟ (یکسری چیزای دیگه هم توی دلمه که بیخیال شدم)
    آفرین همینه دیگه اصل اختلاف هدفونهای معمولی و آماتوری با هدفونهای حرفه ای اینه که ابزار حرفه ای را یک فرد حرفه ای استفاده می کنه و لزومی نداره منی که از صدای هدفون آماتور خوشم میاد یک هدفون چند صد تومنی بگیرم به امید اینکه همون جنس صدا رو داره.
    من نوعی بار اول به قصد شنیدن هدفون خریدم بعد به قصد تجربه بعد به قصد کیفیت متفاوت با قبلی ها بهتر بعد به قصد صدای بهتر بعد به قصد نرمالتر بعد به قصد طبیعی تر و بعد به قصد . . .
    آخر تمام این مراحل همیشه اینه که صدای واقعی و اون صدایی که حنجره خواننده و اون صدایی که از درون تک تک قسمتهای مختلف بدنه ساز در میاد رو بشنوید و لذت ببرید از صدایی که غرق در هفت آسمون آن هستید.
    و این آخرت با سلیقه ای برخورد کردن حل نمی شه بلکه حرفه ای تر گوش میکنید حرفه ای تر مقایسه میکنید و حرفه ای تر به سلیقه ذاتی خودتون نگاه میکنید مثلآ اگر از صدای Warmth خوشتون میاد که در هدفونهای حرفه ای به این معنی وجود نداره شما با کمی و فقط کمی تغییر سلیقه می تونید از صدای هدفونی که از بقیه Warmth تر باشه همون لذت رو ببرید.

البته به شخصه با سلیقه ایی بودن صدا مخالفم , ولی با این شیوه ی اصلاح بیشتر مخالفم.
    تکلیف من که با شما روشن نشد که آخرش موافق سلیقه بودن صدا هستید که همونطور که در پست قبلی اشاره کردید یا نه مثل این پست

من با این مخالفم
    دید حرفه ایی به صدا به زور خریدن هدفون؟!!! (برداشتم از نوشتت این بود)
    وقتی دید حرفه ایی شد اونوقت نیاز به تهیه ی هدفونی حرفه ایی تر منطقی میشه .
    بازم میگم هدفون وسیلست و پیش فرض منطقیه استفاده از هر وسیله ایی اینه :
    , وقتی 1 انسان از وسیله ایی استفاده میکنه که اون وسیله نیازی از اون فرد رو برطرف بکنه ,
    حالا وقتی نیازی وجود نداره , استفاده از 1 وسیله به چه معناست ؟ واقعا الان , هدفون وسیله ی ماست یا ما وسیله ی هدفون ( master or slave???? )
    نه عزیز من اتفاقا منظورم همین بود که شما فرمودید به هر حال اگر شما نمی خواهید حرفه ای صدا رو دنبال کنید نباید برید و هدفون چند صد تومنی بگیرید.
    اما چطور میشه یک آماتور رو حرفه ای کرد؟
    خیلی ساده و مرحله به مرحله اول یاد می گیره که مثلآ صدای بیس زیاد مثلآ بوومی یک صدای کاملآ غیر حرفه ای هست اما او هیچ وقت تمایلی به شنیدن صدای یکدست حرفه ای نخواهد داشت.
    دوم یاد می گیره با دقت بیشتری به کل صداها توجه کنه بعد یاد می گیره که به به بخش بندی های از هم تفکیک شده صدا توجه کنه و به صورت مجزا همه رو گوش بده و بعد یاد میگیره به جزییات کلی گوش بده و . . .

ابزار و علاقه لازم و ملزوم هم هستن پس اگر علاقه شما فرضآ بیس قوی هست نیازی نیست ابزاری تهیه کنید که این صدا رو تولید نکنه. اما همینکه که کم کم شما آموزش دید که چطور باید حرفه ای گوش کنید مطمئنن اون چیزی که اسمش سلیقه بود ناخودآگاه شکل حرفه ای تری به خودش گرفته و این اول راه حرفه ای کامل بودن هست جایی که سلیقه شما کاملآ همرنگ با ابزار شما شده و نه برعکس.

با این مثال تا اندازه ای مرتبط بحث رو جمع کنم که:
    اگر علاقه مند به یک سبک موسیقی عامه پسند هستید فکر نمی کنم با یک روز و چند ورز بتونید سلیقه خودتون رو به سمت سبکهای بسیار حرفه ای و سنگین عوض کنید. ولی میشه از زیر سبکهای نزدیک تر به سبک نهایی استفاده کرد و مرحله به مرحله جلو رفت تا مفهوم اون سبک نهایی نمود پیدا کنه و قابل درک باشه و همین زمان هست که ناخودآگاه همون سبک سنگین و حرفه ای شده یکی از سبکهای مورد علاقه ما
    حالا میشه شما بفرمایید که چه اتفاقی افتاده؟
    ایا سلیقه ای رو به زور سرنیزه عوض کردیم؟
    آیا سلیقه تغییر کرده؟
    آیا سلیقه ای جدید اضافه شده؟

شما هم موفق باشید.

این تاپیکتون که هست جایی نرفته!
    مرسی از توجه شما
    دوست عزیز
    دیرزو بعد از ظهر اگه اشتباه نکنم حوالی ساعت 4 الی 4:30 بود که می خواستم تاپیک رو آپدیت کنم که متاسفانه تاپیک نبود گفتم شاید همه اومدن آپدیت کردن و توی صفحه دوم و حتی سوم هم به دنبال گمگشته گشتیم اما خبری نبود و جالب بود تنها کسی که انلاین بود خودم بود حتی یک مهمان هم نبود.
    دیگه داشتم خودم رو آماده میکردم تا همه رو از اول تایپ کنم که آخر وقت که اومدم دیدم سرجاش هست.

و اون تاپیک من نیست تاپیک شما هست فقط تاپیست اون هستم.

از همه معذرت می خوام به خاطر این اسپم. مدیران خیلی لطف داشتن که تا حالا گذشت کردند ولی باید بیشتر رعایت کنم.

شما هم موفق باشید.

دوستان این K 518 LE از AKG چجوریاست ؟ خوبه ؟
    رفتم تو Review ها که به راحت نبودنش اشاره شده بود !
    تو این رنج قیمت هدفونی سراغ دارین که خوب و راحت باشه ؟
    دوست عزیز متاسفنه این هدفون رو تست نکردم اما هدفون های معمولی روی گوش هر فردی به راحتی قرار نمیگیره اگه گوش شما زاویه بیش از 20 درجه به سمت خارج از سر هست استفاده از این دسته هدفونها چندان رضایت بخش نخواهد و در غیر این صورت کاملآ راضی کننده هست و استفاده از این دسته هدفونها برای شما کاملآ راحت هست.

قیمت اینجا رو گرفتید؟

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:56. دليل: پست متوالی

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوست عزیز متاسفنه این هدفون رو تست نکردم اما هدفون های معمولی روی گوش هر فردی به راحتی قرار نمیگیره اگه گوش شما زاویه بیش از 20 درجه به سمت خارج از سر هست استفاده از این دسته هدفونها چندان رضایت بخش نخواهد و در غیر این صورت کاملآ راضی کننده هست و استفاده از این دسته هدفونها برای شما کاملآ راحت هست.

قیمت اینجا رو گرفتید؟

شما هم موفق باشید.
    قیمت رو تو سایتی که یکی از دوستان معرفی کرد دیدم ! 129 تومن !

حالا من زاویه گوشم رو این وسط چطور اندازه بگیرم ؟ با نقاله ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •