تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 754 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکلی عجیبی دارم. من SNR خطم رو 6 بود وقتی تلفن زنگ میخورد اینترنت قطع میشد و کمی تایم اوت داشتم .بعدش از سیم ورودی خونه مستقیم سیم کشی کردم تا مودم و مستقیم به مودم وصل کردم SNR خطم به 28 رسید ولی بعد از اون اینترنتم هر 5 دقیقه خط میشه تایم اوت شدید زیاد شده و مشکل زنگ خوردن تلفن همچنان هست . تمام سیم ورودی همیه چیزو چک کرم ولی درست نشد و مجبور شدم همون سیم کشی داخلی رو وصل کنم. کسی میدونه مشکل از کجاست .ممنون میشم راهنمایم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من امروز سرویسم رو تغییر دادم و downstream از 3 مگ شده 10 مگ ولی خطم نوسان سرعت خیلی داره و گاهی اوقات به شدت کند می شه و قابل استفاده نیست.... از 50 کیلو بایت تا 1 مگ متغییر هست ولی معمولا روی 500-600 فیکس می شه. و ضعیت SNR و Attenuation به نظر خودم خوبه.... و از طرفی اینجوری که داخل مودم نشون می ده این خط تا 22 مگ رو ساپورت می کنه... چیزی به نطر دوستان می رسه که مشکل از کجاست ؟ البته من قبلا هم که ۳ مگ داشتم یه مقدار مشکل داشتم و قطعی زیاد داشتم... منظورم از قطعی, قطعی کامل هست... یعنی اینترنت کامل برای چند دقیقه قطع می شد و دوباره وصل می شد... حالا چیزی به نظرتون می رسه ؟
    امروزم هم مودم رو بردم سر سیم کشی اصلی ساختمون و از اونجا وصل کردم ...عجیه ولی SNR یک مقدار کمی کم شد و Attenuation یکمقدار زیاد شد !!! که البته شاید ربطی به من نداشته باشه... !!!
    روی مد های مختلم تست کردم و روی +ADSL2 بهترین نتیجه رو داشت...
    Statistics -- ADSL

Mode: ADSL2+
    Line Coding: Trellis On
    Status: Connected
    Link Power State: L0
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 19.5 28.9
    Attenuation (dB): 22.0 10.9
    Power (dBm): 19.0 12.4
    Attainable Rate (Kbps): 26656 1319
    Rate (Kbps): 10239 509
    MSGc (number of bytes in overhead channel message): 89 13
    B (number of bytes in Mux Data Frame): 30 13
    M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16
    T (Mux Data Frames over sync bytes): 7 4
    R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16
    S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.0964 13.8129
    L (number of bits in PMD Data Frame): 3899 139
    D (interleaver depth): 384 4
    Delay (msec): 9 13
    Super Frames: 35096 35065
    Super Frame Errors: 0 0
    RS Words: 23338976 162140
    RS Correctable Errors: 9 0
    RS Uncorrectable Errors: 0 N/A
    HEC Errors: 0 1112
    OCD Errors: 0 0
    LCD Errors: 0 0
    Total Cells: 13586560 17561327
    Data Cells: 505182 1380893
    Bit Errors: 0 70612
    Total ES: 1 2880
    Total SES: 1 2875
    Total UAS: 72 2865

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خط فک نکنم مشکل داشته باشه مشکل از isp یس

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آقا منم یه یه هفته ای است اینترنتم قطعی داره.اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.سرعت 2مگ.قبلش از سرعت 128 استفاده میکردم و مشکلی نداشت. البته این هم تازه یه هفته س اینجور شده. downstream روی 8033 و upstream روی 504 . یعنی مشکل از کجاس و آیا این آپ استریم و دان استریم خوبه یا مشکل از جای دیگه س؟ عکس هم گذاشتم.تو رو خدا یکی کمکم کنه. زنگ هم زدم مخابرات گفت اول سیم کشی داخل خونه رو چک کن که اونم مشکلی نداشت.حتی مودم رو هم بردم دم ورودی خونه چک کردم.اونجا هم اینترنتم قطع و وصل میشد. ضمنا اوایل خوب بود و سرعت دانلود روی 460 کیلوبایت بود.ولی بعد از اون هر وقت کانکت میشم سرعت دانلود روی 950 کیلوبایته و بعد از چند دقیقه سرعت افت میکنه و بعدش قطع میشه.
    اینم عکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا منم یه یه هفته ای است اینترنتم قطعی داره.اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.سرعت 2مگ.قبلش از سرعت 128 استفاده میکردم و مشکلی نداشت. البته این هم تازه یه هفته س اینجور شده. downstream روی 8033 و upstream روی 504 . یعنی مشکل از کجاس و آیا این آپ استریم و دان استریم خوبه یا مشکل از جای دیگه س؟ عکس هم گذاشتم.تو رو خدا یکی کمکم کنه. زنگ هم زدم مخابرات گفت اول سیم کشی داخل خونه رو چک کن که اونم مشکلی نداشت.حتی مودم رو هم بردم دم ورودی خونه چک کردم.اونجا هم اینترنتم قطع و وصل میشد. ضمنا اوایل خوب بود و سرعت دانلود روی 460 کیلوبایت بود.ولی بعد از اون هر وقت کانکت میشم سرعت دانلود روی 950 کیلوبایته و بعد از چند دقیقه سرعت افت میکنه و بعدش قطع میشه.
    اینم عکس
    شما نویز شدید داری روی خطط.
    سیم کشی خونه رو بررسی کن , سیم مودم رو وصل کن به سیم ورودی ساختون , ببین مشکل حل می شه یا نه.
    اون SNR که برای شما 6 و 5 هست باید حداقل روی 10-11 و بالاتر باشه و برای 8 مگ که الان خط شما روش بسته شده فکر کنم باید از 10-11 هم بیشتر باشه و حداقل 14-15 باشه.

7. این کاربر از pco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شما نویز شدید داری روی خطط.
    سیم کشی خونه رو بررسی کن , سیم مودم رو وصل کن به سیم ورودی ساختون , ببین مشکل حل می شه یا نه.
    اون SNR که برای شما 6 و 5 هست باید حداقل روی 10-11 و بالاتر باشه و برای 8 مگ که الان خط شما روش بسته شده فکر کنم باید از 10-11 هم بیشتر باشه و حداقل 14-15 باشه.
    سیم کشی ها رو هم برق کار آوردم تست کرد گفت هیچ مشکلی نداره.مودم رو هم بردم ورودی اصلی ساختماون تست کردم بازم قطعی داشت. آیا میتونه به خاطر پهنای باند باشه؟؟ ضمنا فاصله ی خونه تا مخابرات هم حدودا 2 کیلومتره.حتی مودم و اسپیلتر نوگرفتم نشد که نشد
    Last edited by boro2faaz; 27-11-2014 at 10:52.

9. این کاربر از boro2faaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام

mode را از adsl2+ به adsl2 یا g.dmt تغییر دهید و save را بزنید.
    Last edited by vissoto; 27-11-2014 at 12:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

adsl2+ mode را تغییر دهید و بر adsl تنظیم کنید.
    باید چطور تنطیم بشه؟ باید مخابرات تنظیم کنه؟؟؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

باید چطور تنطیم بشه؟ باید مخابرات تنظیم کنه؟؟؟
    البته شاید مشکل حل نشه ؛ولی می توانید امتحان کنید ؛ عکس تنظیمات را برای مودم های tp -link در پست قبلی گذاشتم.

اگه مشکل از سیم کشی و کیفیت پایین اسپیلتر و .... نباشه زنگ بزن 2020 بگو downstream رو یه کم از 8000 بیارن پایین تر .
    Last edited by vissoto; 27-11-2014 at 13:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اره. کاری که دوستمون گفت انجام بده شاید مشکل حل شد.
    ضمنا اگه مودم رو بردی ورودی ساختون باید ارتباط سیمها رو با داخل خونه قطع کنی وگرنه فایده نداره و کارت بی فایدس.
    اگه همه این کارارو کردی و مشکل حل نشد باید بری مخابرات و بگی سرعتت رو روی همون 2 مگ یا 3 مگ ست کنن تا مشکلت حل بشه یا بهتر بشه وگرنه با نویزی که داری قطعی و نوسان شدید داری.
    بله از روی Attenuation شما کاملا مشخصه که نزدیک مخابرات هستی و Attenuation عالی هست...
    من بازم فکر می کنم مشکل از سیم کشی هست... اگه بتونی مشکل نویزت رو حل کنی چون فاصله کمی تا مخابرات داری بهترین سرعت و نتیجه رو خواهی گرفت.

14. این کاربر از pco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •