لطفا فارسی تایپ کنید !
دارم فریمور جدید رو دانلود می کنم همراه با Fs اون باید کمی حوصله به خرج دهید ...
لطفا فارسی تایپ کنید !
دارم فریمور جدید رو دانلود می کنم همراه با Fs اون باید کمی حوصله به خرج دهید ...
ا ب پ ت
این هم فارسی کامپیوترم قاطی کرده بود نمی تونستم فارسی تایپ کنم
ممنون از جوابتون منتظر نتیجه کار شما هستیم
![]()
![]()
![]()
آقا با وجود اینکه مخابرات قبول کرده گوشی ها رو ریجستر کنه و قیمت گوشی ها تا 25 درصد ارزون میشه الان قیمت 810 ریجستر اصلی چنده؟؟؟؟
لطفا پاسخ بدید
ممنون
اگه من این روشی که گفته شده صدای گوشی رو افزایش بدم اگه یه وقت اشتباهی انجام بدم گوشیم بی استفاده میشه؟
خیلی خوبه که ارزون بشه.آقا با وجود اینکه مخابرات قبول کرده گوشی ها رو ریجستر کنه و قیمت گوشی ها تا 25 درصد ارزون میشه الان قیمت 810 ریجستر اصلی چنده؟؟؟؟
لطفا پاسخ بدید
ممنون
کدوم روش ؟
با استفده از ++XS که هیچ خطری نداره !
با استفاده از FAR هم باید صبر کنید تا من گوشیم رو به روز کنم ! ( قدرت ریسکم بالاست)
امروز بعد از ظهر این کار رو انجام میدم و یا با خبر خوشحالی میام به فروم و یا دست از پا درازتر میرم جمهوری !
بی استفاده؟نخیر نمی شه....اگه خیر شایعه باشه...فقط یه پولی می دی تا سریال گوشیتو چنج کنی و بیایی تو شبکه
اقا شیری یا روباه؟قرار بود بعداظهر خبر بدی...چی شد؟![]()
هنوز که صبحه![]()
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه؟
وقتی میخوام با برنامه my Phone Explorer از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تاریخ اس ام اس ها رو نمینویسه.در حالی که قبلا مینوشت.ولی بعد از اینکه یه بار فلش کردم اس ام اس های inbox رو با تاریخ ولی اس ام اس های Sent رو بدون تاریخ نشون میده.و همین باعث میشه ترتیب اس ام اس ها به هم میخوره و اعصاب خورد کنه!!!
کجا رو باید دستکاری کنم تا Sent message ام تو برنامه my Phone Explorer با تاریخ نمایش داده بشند؟
اره صد در صد یکی بود. نرم افزار های دوربین هم یکی هست ولی...
از لنزش نیست. عوضش کنیم خوب میشه؟؟؟
چون میگن دوربین رو 20 هزار تومن کامل عوض میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)