منظورت از 3 تا فایل dlc. دقیقا کدوم فایل هاست ؟
منظورت از 3 تا فایل dlc. دقیقا کدوم فایل هاست ؟
دوست عزیز انگاری این نسخه Corepack چند تا مراحل بازی حذف شده داره ... و به خاطر مشکلاتی که داره حالا که ما داریم نزدیک 40 گیگ دانلود میکنیم حداقل 20 تا بیشتر دانلود کنیم که دیگه وسط کار نمونیم ...
نسخه کامل هم روی همون سایتی که ادرس دادی هست ...
ممنون
ممنون اون منطقه نظامی رو پیدا کردم عجب جایی بود!!!!! به طور عادی که نمیشه رفت داخلش فقط با ترینر تونستم برم!
کسی امتحان کرده بشه قانونی رفت داخلش؟ مثلا با لباس نظامی و این چیزا؟ چندتا هواپیما خوب بود ولی نتونستم بلندشون کنم تا روی باند حرکت میکنم میزنن ترینز هم فایده نداشت!
دوستان جواب منو لطفا بدین![]()
اشتباه شد....
راستی دوستان نسخه اصلی چند گیگه؟60 یا 30؟
Last edited by matr!x_2008; 07-05-2015 at 23:58.
نسخه اصلی و کامل 62 گیگه
و نسخه فشرده 36 گیگه که تعدادی از فایلهای اصلی به اشتباه حذف شده و باید بعد از دانلود اون فایلها رو هم دوباره دانلود کنی ...
سلام. آپدیت 1 رو اصلاً نیازی نبود نصب کنی؛ چون خود CorePack به طور پیش فرض آپدیت 1 رو داره. آپدیت 2 و کرک 4 رو بریز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی این آدرس توضیح داده.نوشته این قسمت برای کسایی هست که در بعضی از ماموریت ها بازی انجام نمیشه یا کسایی که
نسخه ی فشرده ی بازی رو دارن ! شما اون سه تا فولدر رو باید دانلود کنی.جای ----- هم bazi,center بنویسین بدون , بنویسین.
Last edited by armin_punisher6; 08-05-2015 at 10:23.
منم با این که 40 درصد بازیو رفتم ولی بازم نتونستم هواپیما از اونجا بلند کنم کسی تونسته؟
دوستان من بلاخره بازی رو اجرا کردم . ولی متاسفانه کمی برام آهسته هستش و لگ داره .
سیستم هم بد نیست :
i5
Ram 6gb
VGA 4GB nvidia 840M
کسی راه حلی برای این مشکل داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)