تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 328 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

قصد نداشتم اینجا پست بدم دوباره...ولی امشب یه اتفاق معنی دار و جالب افتاد اگه بازی برزیل اسپانیا رو دیده باشید.
    کاسیاس با گلهای ساده ای که خورد نشون داد که ذخیره دیگو لوپز که هیچ٬ ذخیره آدان هم می تونست باشه. نگید حالا دو تا توپم گرفت..دروازه بان برای همین تو دروازست!
    وحید جان، بحث های فصلی که گذشت و اتفاقاتی که افتاد به کنار، اونجا نظرم همیشه این بود که سرمربی ترکیب رو تعیین می کنه و تا وقتی سرمربی هست باید
    دستش برای انتخاب نفرات باز باشه و در مجموع لوپز خیلی آماده نشون داد و از نظر فنی به این تصمیم انتقادی وارد نبود.

ولی انتقاد از عملکرد کاسیاس توی بازی دیشب رو نمی تونم قبول کنم، کاسیاس عملکرد خیلی خوبی داشت و از گل هایی که دریافت کرد و شاید فقط روی گل سوم
    می تونست بهتر از این کار کنه، به نظرم هر دروازبان دیگه ای(رینا، والدز، دخیا ...) هم توی دروازه می بود اسپانیا حداقل 3 گل رو دریافت می کرد(اون تک به تک ها شد دو تا توپ؟)
    انتقاد اصلی به خط دفاعی و خط هافبک اسپانیا وارد بود، اگه واقعا صحبتت در مورد بازی دیشب هست به نظرم در کمال احترام انتقادت احساسی هست.

2. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

قصد نداشتم اینجا پست بدم دوباره...ولی امشب یه اتفاق معنی دار و جالب افتاد اگه بازی برزیل اسپانیا رو دیده باشید.
    کاسیاس با گلهای ساده ای که خورد نشون داد که ذخیره دیگو لوپز که هیچ٬ ذخیره آدان هم می تونست باشه. نگید حالا دو تا توپم گرفت..دروازه بان برای همین تو دروازست!
    جناب راموس...کاپیتان..اعتماد به نفس کاذب تا چه حد؟ فکر کردی کی هستی آخه؟ تو فقط یه مدافع وسطی. نه بزرگ تیمی نه هیچی.پس سرتو بنداز پایین و فقط بازیتو بکن. تو حاشیه و کار مربی هم دخالت نکن. تمرین پنالتی یادت نره!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 4 Beta
    اتفاقا من میخواستم برعکس حرف شما رو بزنم گفتم دوباره موضع گیری میشه اما مثل اینکه کسی تو این تالار دوست نداره این بحثهای حاشیه ای تموم بشه
    برای نتیجه گیری و صحبت در این مورد مورینیو رو از این معادله و علاقه شخصیتون رو حذف کنید بعد میشه راحت تر نتیجه گیری کرد در بدترین حالت عملکرد کاسیاس از لوپز که این همه سنگش به سینه زده شد و منم به شخصه خیلی دوسش دارم بدتر نبود و در برخی صحنه ها بهتر هم بود اینو من نمیگم شما مصاحبه دلبوسکه رو بخونید که از مورینیو عصبانی بود به خاطر نیمکت نشینی کاسیاس و یا همون نیمه تعریفهای دیشب فردوسی پور پس میشه نتیجه گرفت این یه تفکر حداکثری هست یا حداقل من اینجور فکر میکنم
    هر بازیکن دیگه ای میبود و به این صورت کنار گذاشته میشد فوتبالش کلا افت میکرد ولی الان میبینیم کاسیاس زیاد از خودش دور نشده و با کمی اعتماد به نفس بیشتر میتونه بشه همونی که بوده
    هر باشگاه سرمایه هایی داره که سرمربی هیچ وقت جزوشون نیست البته معدود مواردی هست مثل فرگوسن در منچستر ولی مطمئن باشید مطمئن باشید اگه امسال قهرمان اروپا هم میشدیم بازم خوزه میرفت
    به امید روزهای خوب

4. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

وحید جان، بحث های فصلی که گذشت و اتفاقاتی که افتاد به کنار، اونجا نظرم همیشه این بود که سرمربی ترکیب رو تعیین می کنه و تا وقتی سرمربی هست باید
    دستش برای انتخاب نفرات باز باشه و در مجموع لوپز خیلی آماده نشون داد و از نظر فنی به این تصمیم انتقادی وارد نبود.

ولی انتقاد از عملکرد کاسیاس توی بازی دیشب رو نمی تونم قبول کنم، کاسیاس عملکرد خیلی خوبی داشت و از گل هایی که دریافت کرد و شاید فقط روی گل سوم
    می تونست بهتر از این کار کنه، به نظرم هر دروازبان دیگه ای(رینا، والدز، دخیا ...) هم توی دروازه می بود اسپانیا حداقل 3 گل رو دریافت می کرد(اون تک به تک ها شد دو تا توپ؟)
    انتقاد اصلی به خط دفاعی و خط هافبک اسپانیا وارد بود، اگه واقعا صحبتت در مورد بازی دیشب هست به نظرم در کمال احترام انتقادت احساسی هست.
    یعنی بازم پست بدم؟

از قدیم گفتن دیکته نانوشته غلط نداره. حالا که مثلا دخیا و بقیه نبودن نمیشه گفت اگه بودن چطور میشد. پس رو همینی که الان هست صحبت کنیم. به شخصه عقیده دارم اگه والدز هم بود اون تک به تک فرد رو می گرفت چون خیلی بد توپو زد به پاش! ولی نمی گم چون منطقی نیست اینطور اما و اگر ها...الانم نگفتم

هر سه تا گل رو نگاه کنید دوباره...خصوصا گل نیمار...خیلی بد زاویه بندی کرد...خیلی! مثل بوفون که تو بازی اوروگوئه تو ضربه ایستگاهی زیاد به سمت مخالف متمایل شده بود و گل خورد یا اینکه توپ زیاد گوش نبود. عوضش یه شوت فورلان رو فوق العاده گرفت. خوب حالا ما بگیم چون اونو گرفت، اشتباهش رو نبینیم؟

به هر حال نظر شخصیه و نظر شما هم حتما استدلالی درش نهفتس.

اتفاقا من میخواستم برعکس حرف شما رو بزنم گفتم دوباره موضع گیری میشه اما مثل اینکه کسی تو این تالار دوست نداره این بحثهای حاشیه ای تموم بشه
    برای نتیجه گیری و صحبت در این مورد مورینیو رو از این معادله و علاقه شخصیتون رو حذف کنید بعد میشه راحت تر نتیجه گیری کرد در بدترین حالت عملکرد کاسیاس از لوپز که این همه سنگش به سینه زده شد و منم به شخصه خیلی دوسش دارم بدتر نبود و در برخی صحنه ها بهتر هم بود اینو من نمیگم شما مصاحبه دلبوسکه رو بخونید که از مورینیو عصبانی بود به خاطر نیمکت نشینی کاسیاس و یا همون نیمه تعریفهای دیشب فردوسی پور پس میشه نتیجه گرفت این یه تفکر حداکثری هست یا حداقل من اینجور فکر میکنم
    هر بازیکن دیگه ای میبود و به این صورت کنار گذاشته میشد فوتبالش کلا افت میکرد ولی الان میبینیم کاسیاس زیاد از خودش دور نشده و با کمی اعتماد به نفس بیشتر میتونه بشه همونی که بوده
    هر باشگاه سرمایه هایی داره که سرمربی هیچ وقت جزوشون نیست البته معدود مواردی هست مثل فرگوسن در منچستر ولی مطمئن باشید مطمئن باشید اگه امسال قهرمان اروپا هم میشدیم بازم خوزه میرفت
    به امید روزهای خوب
    می دونم باور نمی کنی! ولی دوست دارم باور کنی من هییییییییچ علاقه شخصی به مورینیو ندارم. مورینیو رو از این جهت دوست دارم که دوباره قدرت رو به رئال برگردوند و واقعا از این بابت تحسینش می کنم و دوستش دارم. الان هم فقط در حد یک عضو سابق کوچیک رئال بهش نگاه می کنم.

مورینیو اومد نگفت من مادریدیستا هستم و شبها خواب رئال می دیدم و این حرفها. اومده بود سی ال سوم خودش و دهم رئال رو بگیره که نشد. بعدشم رفت. نه ادعای رئالی بودن کرد، نه اگر می کرد هیچ عقل سلیمی قبول می کرد.

ولی ببین اونایی که این ادعا رو داشتن چیکار کردن؟ کله پا کردن مربی! چند دسته کردن تیم و چیزایی که به قول خود شما زیاد بحث شده و ادامش جالب نیست.

دلبوسکه هم باید دید که آیا وقتی بازیکنهای تراز اول نداشت، باز هم تونست موفق باشه؟ مثلا در فنرباغچه؟ انتقاد دلبوسکه که وحی منزل نیست. به خود دلبوسکه هزارتا انتقاد وارده.

کاسیاس هم اگه افت کرده (خوشحالم که اینو حداقل قبول دارید) بخاطر اینه که انرژیشو صرف چیزای دیگه کرد. وگرنه بازیکنهای بزرگی مث رونالدو بعد از یکی دو سال مصدومیت وحشتناک دوباره برمیگردن و آقای گل میشن و ...

تعریف فردوسی پور هم که نظر شخصیش هست. چه چیزی رو ثابت می کنه؟ مگه من گفتم کاسیاس دروازه بان بزرگی نیست؟ چرا هست. تو ده سال اخیر جزو سه چهارتای اول بوده همیشه به نظرم. ولی وقتی آماده نیست، آماده نیست! به همین راحتی.

----------
    یه مورد هم بصورت کلی در مورد کاسیاس...قبلا هم مطرح کرده بودم. بحث روحیه کاپیتانیش هست.

فقط قیافه رو نگاه کنید وقتی گل می خوره...این وزنه روحی میشه واسه تیم؟

6. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من منظروم شما نبودید کلی به افراد بود که در جواب پست شما گفتم
    من اصلا علاقه ای به این بحث ندارم منم نگفتم انتقاد دلبوسکه و یا فردوسی پور وحی منزل هست گفتم یه تفکر اکثریتی هست
    کاسیاس بله قوبل دارم افت کرده ولی چند تا بازی کرده بعد از نیمکت نشین شدن و تا آغاز فصل میتونه خودش رو برسونه
    من یه زمانی گفتم شرایط مربی گر در رئال با کل باشگاهها و کشورها فرق داره مورینیو بهترینه ولی شاید بدرد رئال نمیخورد اصلا از دید شما به قضیه نگاه کنیم شما بهترین رئیس جمهور رو دارید ولی وقتی مخالف زیاد داره و کسی باهاش هماهنگ نمیشه بهتره بره تا یه کسی که توانایی کمتر داره و هماهنگی بیشتر بیاد شاید اینجوری بیشتر به نفع مردم شد
    روحیه کاپیتانیش از بدو اومدنش تو رئال همین بوده حالا این به کنار حتی اگه باهاتون مواقق باشم

8. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر سه تا گل رو نگاه کنید دوباره...خصوصا گل نیمار...خیلی بد زاویه بندی کرد...خیلی! مثل بوفون که تو بازی اوروگوئه تو ضربه ایستگاهی زیاد به سمت مخالف متمایل شده بود و گل خورد یا اینکه توپ زیاد گوش نبود. عوضش یه شوت فورلان رو فوق العاده گرفت. خوب حالا ما بگیم چون اونو گرفت، اشتباهش رو نبینیم؟
    برادر من فوتبال که PES نیست هر جا توپ رفت دروازه بان هم به همون سمت بره!
    دیشب رو گل نیمار ....تو اون موقعیت ها اکثر بازیکن ها به جهت مخالف میزنن و کاسیاس هم تجربش تو اون صحنه اینو گفت..... وقتی با اون قدرت توپ رو به سمت گوش چپ زد دیگه کاسیاس مجالی پیدا نکرد که تصمیمشو عوض کنه و جاموند از توپ! این باهوشی نیمار بود... درسته میتونست بهتر عمل کنه اما صحنه ی واقعی با صحنه اهسته ای که شما میبینی فرق داره!
    رو گل اول هم خیلی سریغ اتفاق افتاد .... من حس میکنم کاسیاس اصلا توپ رو ندید فقط خودشو انداخت و وارد درگیری شد تا زاویه دروازه رو ببنده که اگه شوتی به سمت دروازه رفت بخوره بهش اما نشد!
    این اشتباه مدافع ها بود!
    رو گل سوم ولی قبول دارم کاسیاس میتونست بهتر عمل کنه اصا تعجب کردم اون توپ گل شد!
    فقط من تعجب میکنم! دوستان کاسیاس به یک شب و یک بازی نشده دروازه ی یک اسپانیا و رئال که به یک بازی بشه ذخیره ی لوگزی که حتی تو ذخیره های کاسیاسم نیست!
    تا دیروز از اختیارات مربی میگفتید و اینکه اونا از ما بیشتر میفهمن! خب رو حساب همین حرف شما دل بوسکه خیلی بیشتر از شما میفهمه که رو لوپز حتی برا ذخیره هاشم حساب باز نکرده!
    البته من لوپز رو دوست دارم اما ازش استفاده نکنید که کاسیاس رو خراب کنید چون در حد این حرفا نیست!
    دلبوسکه هم باید دید که آیا وقتی بازیکنهای تراز اول نداشت، باز هم تونست موفق باشه؟
    این بازیکن های تراز اول رو خیلی از مربی ها داشتن و نتونستن موفق بشن! ولی دلبوسکه شد!
    من هنوزم نمیدونم چه سند و مدرکی هست که با این قاطعیت میگید کاسیاس تیمو چند دسته کرده! مربی کله کرده!

10. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

۷۹۷ بازی به عنوان مربی
    ۴۵۶ برد
    ۱۹۵ مساوی
    ۱۴۶ باخت
    .
    ۲۱۰۷ گل
    ۱۳۹۹ گل زده
    ۷۰۸ گل خورده
    .
    منبع: مارکا +‌پیج کهکشانی ها در فیسـبوک

12. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد ژوزه برای ادامه همکاری در چلسی رو رد کرده و طی مصاحبه ای که داشته اعلام کرده که با پرز درباره آینده کاریش در رئال(با قرارداد سه ساله ای که داره) صحبت خواهند کرد.

یعنی بازم پست بدم؟

از قدیم گفتن دیکته نانوشته غلط نداره. حالا که مثلا دخیا و بقیه نبودن نمیشه گفت اگه بودن چطور میشد. پس رو همینی که الان هست صحبت کنیم. به شخصه عقیده دارم اگه والدز هم بود اون تک به تک فرد رو می گرفت چون خیلی بد توپو زد به پاش! ولی نمی گم چون منطقی نیست اینطور اما و اگر ها...الانم نگفتم

به هر حال نظر شخصیه و نظر شما هم حتما استدلالی درش نهفتس.
    چرا دیگه پست ندی وحید جان
    من فکر می کنم با یه حساسیت بیش از حد داری عملکرد بازی به بازی کاسیاس رو می سنجی، فصلی که گذشت، افت کاسیاس، مصدومیتش و حاشیه ها به کنار، اما انتقاد از عملکرد شب قبل کاسیاس اونم به این شکلی که گفتی "گل های ساده ای خورد!" رو وارد نمی دونم و با این استانداردهایی که برای دروازبانی در نظر گرفتی، شک ندارم که هیچ دروازبانی نمره قبولی نمی گیره

14. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من چند تا نکته در مورد بحثهای دوستان به نظرم میرسه :

1- دلبوسکه اصول حرفه ای گری رو رعایت نکرد ؛ دلبوسکه ای که مدتهاست خودشو رئالی نمیدونه نباید در مورد یک مساله ی درون خانوادگی اظهار نظر بکنه اون هم وقتی روی نیمکت تیم ملی نشسته ، همونطور که مساله ی کاسیاس به ژاوی و اینیستا و دیگران چندان مرتبط نیست که متاسفانه اونها هم اصول حرفه ای گری رو زیر پا گذاشتن اما چون به تاپیک ما مربوط نمیشه این بحث صرفا به ذکر همین مثال اکتفا میکنم ( و لطفا نقل قولی گرفته نشه )

2- دلبوسکه به نظرم اجحاف کرد در حق لوپز ، درسته که این از اختیارات مربی هست که بازیکناش رو انتخاب کنه اما اینکه لوپزی که خیلی خوب بود در چند ماه گذشته دعوت نمیشه ؛ خیلی جالب نیست ... حالا لوپز به کنار ولی والدس و رینا هم وقتی میبینن بازیکنی که 5 ماه نیمکت نشین بوده بازم میاد و به اونا ترجیح داده میشه خب مسلمه که انگیزه ای براشون باقی نمیمونه چون عدالت در موردشون رعایت نشده /

صرف تجربه هم در دنیای امروز فوتبال خیلی قابل اتکا نیست ، مثال ملموس و وطنی در مورد کیروش که احمدی رو جایگزین رحمتی فوق العاده کرد که نتیجه ی بدی هم نگرفت البته /

گناه دیگو لوپز چیه که باید تاوان اختلاف بین کاسیاس و مورینیو رو به دلبوسکه بپردازه ؟ این موردیه که من از دلبوسکه اصلا انتظار نداشتم ؛ اونهم مربی ای که فکر میکردم ارزش ها براش جایگاه ویژه ای داشته باشه و انسان مهربانی باشه کسی که خودش فرزندی مبتلا به سندروم داون داره و نمونه ی یک پدر خوبه و من انتظار داشتم حداقل نقشی پدرگونه ایجاد کنه نه اینکه خودش هم بشه بخشی از معرکه ی بین مورینیو و کاسیاس /

3- مورد بعدی در مورد اینکه دوستان مطرح کردن شاید بهترین مربی جهان به درد رئال نخوره ؛ واقعا اگر اینطور باشه باید خیلی به حال رئال تاسف خورد ( که متاسفانه میشه گفت تقریبا همینطوره ) /

این چه ساختاریه که مربیشو فدای بازیکنا میکنه ؟ من اصلا بحثم روی مورینیو نیست چون خود من هم تا قبل از اینکه به رئال بیاد اصلا علاقه ای بهش نداشتم ؛ این چه مدیریتیه که دلبوسکه رو که تیمش رو قهرمان سی.ال میکنه به علت اینکه شخصیت جذابی نداره اخراج میکنه ؟ این چه ساختاریه که کاپلوی موفق و قهرمان لالیگا رو اخراج میکنه به علت اینکه تیمش نمایش مطلوبی نداره ؟

اصلا تکلیف هواداری این تیم با خودشون مشخص نیست ، مربی قهرمان میشه میگن تیمش خوب بازی نمیکنه ، مربی دیگه تیمشون رو قهرمان میکنه و از سلطه ی بارسا میاره بیرون میگن کاپیتانمون رو عشقه ، هزار و یک باد در غبغب داریم و توقع لادسیما هم داریم ( که با این وضعیت به نظرم ما حالا حالا ها شایسته ی کسبش نیستیم )

4- از نظر من موفقیت های اسپانیا رو نمیشه خیلی به پای دلبوسکه نوشت ، من قویا معتقدم شاکله ی بارسا و سبک بازی این تیم بود که اسپانیا رو موفق کرد در این چند سال گذشته ( البته قبل از بارسای پپ ، اسپانیای آراگونس صحبت بالا در موردش صادق نیست چون استارت اولیه رو اسپانیای آراگونس خردمند زد )

البته باید اینو بگم که در خوب بودن و بهتر بگم خیلی خوب بودن کاسیاس هیچ شکی نیست ؛ اما خب مواردی مثل موارد بالا شخص من رو اندکی دلخور و سرخورده کرده از این تیم رئال ؛ البته منظورم مدیریتش و جو حاکم و ساختار اشتباه باشگاهه که مدتهاست اشتباه بودنش ثابت شده ولی خب افسوس که ...

16. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عصبانيت دل بوسکه از مورينيو

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا به شدت از سرمربي پيشين رئال مادريد عصباني است.

ايکر کاسياس در فصلي که گذشت توسط ژوزه مورينيو به نيمکت ذخيره‌هاي رئال مادريد تبعيد شد تا ديگو لوپز به دروازه‌بان شماره يک اين تيم بدل شود.

به گزارش فارس،دست کاسياس در جريان يکي از ديدارهاي رئال آسيب ديد تا سران اين تيم در نقل و انتقال‌هاي ژانويه لوپز را به باشگاه بياورند. نمايش خيره کننده لوپز موجب شد تا جاي کاسياس در ترکيب رئال را بگيرد.

پس از بهبود کاسياس، مورينيو هيچ گاه او را در ترکيب اصلي باشگاه به ميدان نفرستاد و مشکل‌هايي هم با اين دروازه‌بان پيدا کرد. اکنون ويسنته دل بوسکه از نحوه برخورد با کاسياس در جريان فصل گذشته انتقاد کرده است.

«خودم را جاي کاسياس مي‌گذارم.
    همه مي‌دانند که من در هيچ يک از مسايلي که به من مربوط نيست دخالت نمي‌کنم ولي نمي‌توانم در مورد رفتار بدي که با پسر رئال مادريد صورت گرفت ساکت بمانم. رفتار ايکر درون دروازه و بيرون از آن بسيار عالي است.»

وي در ادامه افزود: حرف‌هاي بسيار بدي در مورد کاسياس زده شد. حمله کردن به ايکر به نوعي حمله کردن به تمام چيزهايي است که رئال مادريد براي آن مي‌جنگد. برخي‌ها هستند که نمي‌دانند اين چيزها تا چه حد براي باشگاه رئال مادريد اهميت دارد.

منبع : ورزش 3

18. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظر من یه اشتباهی که مدیر عامل رئال کرد این بود که رفت یه دروازه بان در حد کاسیاس خرید!! باید یه دروازه بان سطح پایین تر میگرفت که بعد برگشت کاسیاس دیگه دعوا نشه این جوری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •