تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 396 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقايون موقع كرنر چگونه دروازبان را جلو بياورم؟(فشار بيشتر)

چگونه میتوان آخرین نقل و انتقالات فیفا13را از خود بازی آپدیت کرد؟

در کدام قسمت فیفا13 میتوان مثل pes بهترین تیم های جهان را به ترتیب دید؟ آیا در فیفا این قابلیت وجود دارد یانه؟

چگونه میتوان توپ را موقع دویدن خیلی جلو انداخت واستارت سریع زد؟
    Last edited by hosseincode2008; 28-02-2013 at 12:08. دليل: پست هاي پي در پي

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوست عزيز همه اين سوالا رو تو يه پست ميپرسيدي جواب داده ميشد !

آقايون موقع كرنر چگونه دروازبان را جلو بياورم؟(فشار بيشتر)
    اگه تيمت عقب باشه تو دقيقه هاي آخر اتوماتيك دروازه بان مياد جلو ولي همين جوري نميشه !
    چگونه میتوان آخرین نقل و انتقالات فیفا13را از خود بازی آپدیت کرد؟
    بايد به نت و سرور هاي EA وصل باشي - اگه آپديت موجود بود خود به خود آپديت ميشه !
    در کدام قسمت فیفا13 میتوان مثل pes بهترین تیم های جهان را به ترتیب دید؟ آیا در فیفا این قابلیت وجود دارد یانه؟
    فيفا دوتا تيم منتخب جهان داره يكي مخصوص قديمي ها ( پلاتيني ، فان باستن و ...) و يكي هم تيم منتخب امروزي ! اين ها تو قسمت تيم هاي Rest of World هستند !
    چگونه میتوان توپ را موقع دویدن خیلی جلو انداخت واستارت سریع زد؟
    توي PC رو نميدونم كدوم دكمه هست ولي تو X360 دكمه RS هست . استيك سمت راست تو دسته ها !

3. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

چرا در بهترين تيم جهان نام رونالدو وجود ندارد؟
    در pesميتوانستم بهترين تيم جهان و رده هاي جهاني باشگاه ها را ببينم آيا در فيفا وجود دارد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چرا در بهترين تيم جهان نام رونالدو وجود ندارد؟
    در pesميتوانستم بهترين تيم جهان و رده هاي جهاني باشگاه ها را ببينم آيا در فيفا وجود دارد؟
    بهترين تيم جهان تو فيفا كشكيه - هر دفعه بعد از يه مدت بازيكناش عوض ميشن . روش خوبيه تا بازيكناي مستعد رو بياري تو تيمت !
    خير فكر نميكنم چنين چيزي وجود داشته باشه !

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

روشي به من بديد كه بهترين دفاع رو داشته باشم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

روشي به من بديد كه بهترين دفاع رو داشته باشم؟
    دوست عزيز خواهشا هر چي سوال داري تو يه پست بپرس همه رو جواب ميديم ! سوال هاي زيادي درباره دفاع خوب پرسيده شده تنها جوابش اينه كه شما اينقدر بازي كني كه تجربه بدست بياري ! وگرنه هر چي من بگم تاثير زيادي نداره ! بهتره اول روي درجه هاي راحت تر مثل Semi-Pro يا Professional بازي كنيد تا بازي راحت تر باشه بعدا كه ديدين خيلي راحت شده بازي ، ميتونيد از درجه هاي سخت تر مثل World-class يا Legendary(!) استفاده كنيد !

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ازدوستان کسی میدونه چه جوری میشه ایبوک مخصوص فیفا13 روپیداکرد؟هرساله بعدازانتشاربازی این ایبوک برای فروش دراینترنت گذاشته میشه که شامل همه زیروبم های بازی هستش برخی از رازهای گیم پلی وکنترل بازی روفقط دراین ایبوک میشه پیداکردوگرنه ازقسمت راهنمای خودبازی خیلی ازاین جزئیات وجودنداره.
    چندی پیش یکی ازسایتهای خارجی فکرکنم 19 دلارزده بودش.دوستان کسی تواین مورداطلاعی داره؟
    بعنوان مثال شما احتمالانمی دونیدوقتی دارید اوت میندازیدچه جوری بازیکن دوم روکنترل کنید وبه هرجا که خواستین ببرینش یااینکه به صورت آکروباتیک توپ هارودفع کنید(البته نه باهربازیکنی) متاسفانه اینها وخیلی دیگرازجزئیات توخودبازی بهش اشاره نشده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. این آپدیت جدید 1.7 میگن تیم ایران رو هم داره. من این آپدیت رو ریختم رو بازی. ولی تیم ایران رو نیاورد. همچین چیزی درسته؟ چیکار کنم؟
    فقط بگم کامپیوتر رو بلدم، ولی فیفا رو فقط در حد رفتن به یه مسابقه دوستانه و ... در همین حد بلدم و با سایر تنظیماتش کاری ندارم. بازیمم بد نیست. کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام. این آپدیت جدید 1.7 میگن تیم ایران رو هم داره. من این آپدیت رو ریختم رو بازی. ولی تیم ایران رو نیاورد. همچین چیزی درسته؟ چیکار کنم؟
    فقط بگم کامپیوتر رو بلدم، ولی فیفا رو فقط در حد رفتن به یه مسابقه دوستانه و ... در همین حد بلدم و با سایر تنظیماتش کاری ندارم. بازیمم بد نیست. کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه؟
    تورنمنت براي بازي براي ليگ ساختن است وميتوني بهترين تيم هاي جهان را در يگ ليگ قرار بدي. در كرير مود هم علاوه بر ليگ خريد و فروش بازيكنان دريافت پول و خريد بازيكن به صورت قرضي و چندين قابليت ديگر دارد. پيشنهاد ميكنم career modeرا بازي كن.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقايون من در سايت ea.com عضو شدم اما نتوانستم از قابليت هاي مختلف فيفا13 مثل mathday استفاده كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •