تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 322 از 402 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهترین امتی ویروس برای یک سیستم های اند چیه
    کرک براش موجود باشه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم
    سلام.شما از کدوم نسخه اش استفاده میکنید؟اگر از نسخه رایگانش استفاده میکنید خیلی راحت با دادن ایمیل در قسمت subscribtion برای یکسال رجیستر میشه.
    اگر از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده میکنید که باید لایسنسش رو بهش بدین.میتونید از اینترنت پیدا کنید لایسنسش رو.
    برای تعمیر آنتی ویروس به کنترل پنل برید در قسمت حذف نرم افزارها و آوست رو انتخاب کنید و بجای گزینه انیستال گزینه Repair رو انتخاب کنید.درست میشه.
    برای آپدیت میتونید از تور استفاده کنید با دادن پورت و آدرس در قسمت چروکسی و اوکی کردنش.البته بعد از آپدیت توصیه میکنم همیشه برگردونیش بحالت دیفالت و فقط هنگام آپدیت تغییرش بدی.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کرک براش موجود باشه
    توصیه میکنم هیچوقت آنتی ویروس رو کرک نکنید که به موتورش لطمه میخوره و کارایی واقعی نخواهد داشت.آنتی ویروس هم من آوست رو پیشنهاد میدم اگر برای آپدیت آنلاینش میتونی از روشی دادن پورت و آدرس چیز شکن در تنظیمات آپدیتش استفاده کنی.چیز شکن مثل ت.ور.
    بعد از آپدیت توصیه میکنم همیشه برگردونیش بحالت دیفالت و فقط هنگام آپدیت تغییرش بدی.
    البته آپدیتهای روزانه سبک در حد یکی دو مگ داره و قدرتش هم برای من خیلی خوب بوده.حدود سه سال استفاده میکنم و مشکلی از جهت امنیت سیستم نداشتم.
    اگر از نسخه رایگان استفاده میکنی که در قسمت Subscribtion با یه ایمیل راحت یکسال رجیستر میشه.اگر از اینترنت سیکیوریتی استفاده میکنی که باید لایسنس بدی که تو اینترنت بگردی پیدا میکنی
    برای تعمیر آنتی ویروس هم به کنترل پنل ویندوز میری قسمت حذف نرم افزارها آوست رو انتخاب میکنی منتها بجای گزینه آنیستال گزینه Repair رو انتخاب میکنی خودش تعمیرش میکنه.

با سپاس از اینکه پستهام بنمایش دراومد

ولی خواهشن بغیر این پست بقیه پاک بشه.با عرض معذرت ارسال نمیشد چندبار فرستادم که اینطور شد
    Last edited by pooya777; 11-08-2014 at 07:59. دليل: ادغام پستها

5. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز از کدوم نسخه اش استفاده میکنی؟ اگر از رایگانش استفاده میکنی که راحت میتونی در قسمت سابسکریبشن با یه ایمیل برای یکسال رجیسترش کنی
    اگر از اینترنت سیکیوریتیش استفاده میکنی که باید بهش لایسنس بدی.تو اینترنت میتونی پیدا کنی لایسنسش رو
    برای تعمیرش هم در کنترل پنل ویندوز قسمت حذف نرم افزارها آوست رو انتخاب میکنی و بجای آنیستال کردن Repair رو انتخاب میکنی خودش درستش میکنه.
    برای آپدیت هم در قسمت آپدیت میتونی پ.و رت و آدرس یه فند.وق شکن مثل ت.و.ر رو بدی راحت آپدیتش کنی.البته توصیه میکنم همیشه بعد از آپدیت گزینه اون قسمت رو برگردونی به حالت دیفالتش.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کرک براش موجود باشه
    توصیه میکنم هیچوقت آنتی ویروس رو کرک نکنید که به موتورش لطمه میخوره و کارایی واقعی نخواهد داشت.آنتی ویروس هم من آوست رو پیشنهاد میدم اگر برای آپدیت آنلاینش میتونی از روشی دادن پورت و آدرس چیز شکن در تنظیمات آپدیتش استفاده کنی.چیز شکن مثل ت.ور.البته آپدیتهای روزانه سبک در حد یکی دو مگ داره و قدرتش هم برای من خیلی خوب بوده.حدود سه سال استفاده میکنم و مشکلی از جهت امنیت سیستم نداشتم.
    اگر از نسخه رایگان استفاده میکنی که در قسمت Subscribtion با یه ایمیل راحت یکسال رجیستر میشه.اگر از اینترنت سیکیوریتی استفاده میکنی که باید لایسنس بدی که تو اینترنت بگردی پیدا میکنی
    برای تعمیر آنتی ویروس هم به کنترل پنل ویندوز میری قسمت حذف نرم افزارها آوست رو انتخاب میکنی منتها بجای گزینه آنیستال گزینه Repair رو انتخاب میکنی خودش تعمیرش میکنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

واقعا آوست خوب هست
    یک نظرسنجی خارجی دیدم که اول بود
    من کلی مطلب برای راهنمایی شما و دوستمون DIKT نوشتم ولی نمیدونم چرا پستم ارسال نمیشه! جریانش چیه؟

9. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آنتی ویروس ابری پاندا چطوریاس
    رو سرعت وبگردی دانلود چقدر تاثیر داره
    وب روت بهتره یا پاندا
    فالس کدو مشون کمتر ه که به پچ کرک گیر ندن

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    سبکترین آنتی ویروسی که امنیت سیستم رو تا حدی تضمین بکنه چیه؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    سبکترین آنتی ویروسی که امنیت سیستم رو تا حدی تضمین بکنه چیه؟
    سبکترینها ابری هستن وب روت و پاندا آلود غیر از اینا نود و آویرا

13. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •