بهترین امتی ویروس برای یک سیستم های اند چیه
کرک براش موجود باشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
بهترین امتی ویروس برای یک سیستم های اند چیه
کرک براش موجود باشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
با سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم
سلام.شما از کدوم نسخه اش استفاده میکنید؟اگر از نسخه رایگانش استفاده میکنید خیلی راحت با دادن ایمیل در قسمت subscribtion برای یکسال رجیستر میشه.با سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم
اگر از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده میکنید که باید لایسنسش رو بهش بدین.میتونید از اینترنت پیدا کنید لایسنسش رو.
برای تعمیر آنتی ویروس به کنترل پنل برید در قسمت حذف نرم افزارها و آوست رو انتخاب کنید و بجای گزینه انیستال گزینه Repair رو انتخاب کنید.درست میشه.
برای آپدیت میتونید از تور استفاده کنید با دادن پورت و آدرس در قسمت چروکسی و اوکی کردنش.البته بعد از آپدیت توصیه میکنم همیشه برگردونیش بحالت دیفالت و فقط هنگام آپدیت تغییرش بدی.
توصیه میکنم هیچوقت آنتی ویروس رو کرک نکنید که به موتورش لطمه میخوره و کارایی واقعی نخواهد داشت.آنتی ویروس هم من آوست رو پیشنهاد میدم اگر برای آپدیت آنلاینش میتونی از روشی دادن پورت و آدرس چیز شکن در تنظیمات آپدیتش استفاده کنی.چیز شکن مثل ت.ور.بهترین امتی ویروس برای یک سیستم های اند چیه
کرک براش موجود باشهبعد از آپدیت توصیه میکنم همیشه برگردونیش بحالت دیفالت و فقط هنگام آپدیت تغییرش بدی.البته آپدیتهای روزانه سبک در حد یکی دو مگ داره و قدرتش هم برای من خیلی خوب بوده.حدود سه سال استفاده میکنم و مشکلی از جهت امنیت سیستم نداشتم.
اگر از نسخه رایگان استفاده میکنی که در قسمت Subscribtion با یه ایمیل راحت یکسال رجیستر میشه.اگر از اینترنت سیکیوریتی استفاده میکنی که باید لایسنس بدی که تو اینترنت بگردی پیدا میکنیبا سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم
برای تعمیر آنتی ویروس هم به کنترل پنل ویندوز میری قسمت حذف نرم افزارها آوست رو انتخاب میکنی منتها بجای گزینه آنیستال گزینه Repair رو انتخاب میکنی خودش تعمیرش میکنه.
با سپاس از اینکه پستهام بنمایش دراومد
ولی خواهشن بغیر این پست بقیه پاک بشه.با عرض معذرت ارسال نمیشد چندبار فرستادم که اینطور شد![]()
Last edited by pooya777; 11-08-2014 at 07:59. دليل: ادغام پستها
دوست عزیز از کدوم نسخه اش استفاده میکنی؟ اگر از رایگانش استفاده میکنی که راحت میتونی در قسمت سابسکریبشن با یه ایمیل برای یکسال رجیسترش کنیبا سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم
اگر از اینترنت سیکیوریتیش استفاده میکنی که باید بهش لایسنس بدی.تو اینترنت میتونی پیدا کنی لایسنسش رو
برای تعمیرش هم در کنترل پنل ویندوز قسمت حذف نرم افزارها آوست رو انتخاب میکنی و بجای آنیستال کردن Repair رو انتخاب میکنی خودش درستش میکنه.
برای آپدیت هم در قسمت آپدیت میتونی پ.و رت و آدرس یه فند.وق شکن مثل ت.و.ر رو بدی راحت آپدیتش کنی.البته توصیه میکنم همیشه بعد از آپدیت گزینه اون قسمت رو برگردونی به حالت دیفالتش.
توصیه میکنم هیچوقت آنتی ویروس رو کرک نکنید که به موتورش لطمه میخوره و کارایی واقعی نخواهد داشت.آنتی ویروس هم من آوست رو پیشنهاد میدم اگر برای آپدیت آنلاینش میتونی از روشی دادن پورت و آدرس چیز شکن در تنظیمات آپدیتش استفاده کنی.چیز شکن مثل ت.ور.البته آپدیتهای روزانه سبک در حد یکی دو مگ داره و قدرتش هم برای من خیلی خوب بوده.حدود سه سال استفاده میکنم و مشکلی از جهت امنیت سیستم نداشتم.بهترین امتی ویروس برای یک سیستم های اند چیه
کرک براش موجود باشه
اگر از نسخه رایگان استفاده میکنی که در قسمت Subscribtion با یه ایمیل راحت یکسال رجیستر میشه.اگر از اینترنت سیکیوریتی استفاده میکنی که باید لایسنس بدی که تو اینترنت بگردی پیدا میکنیبا سلام من اوست رو نصب کردم و اکتیو شده اکانت هم ساختم اما نمیدونم چیکار کردم که یک گجتش نیست و دوم اینکه د رحالت فری نیست وهرروز پیغام میده که دوره سی روزه داره تموم میشه الان دقیقا 25 روز مونده چطوری رایگانش کنم کسی میدونه اکانت هم ساختم
برای تعمیر آنتی ویروس هم به کنترل پنل ویندوز میری قسمت حذف نرم افزارها آوست رو انتخاب میکنی منتها بجای گزینه آنیستال گزینه Repair رو انتخاب میکنی خودش تعمیرش میکنه.
من کلی مطلب برای راهنمایی شما و دوستمون DIKT نوشتم ولی نمیدونم چرا پستم ارسال نمیشه! جریانش چیه؟واقعا آوست خوب هست
یک نظرسنجی خارجی دیدم که اول بود![]()
آنتی ویروس ابری پاندا چطوریاس
رو سرعت وبگردی دانلود چقدر تاثیر داره
وب روت بهتره یا پاندا
فالس کدو مشون کمتر ه که به پچ کرک گیر ندن
سلام
سبکترین آنتی ویروسی که امنیت سیستم رو تا حدی تضمین بکنه چیه؟
سبکترینها ابری هستن وب روت و پاندا آلود غیر از اینا نود و آویرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)