تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 602 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

می خواهم برای تولد پدرم یک هدفون خوب بهش هدیه بدم. چون دیر به فکر افتادم نمی تونم از اینجا براش پست کنم و انتظار داشته باشم به موقع به دستش برسه.
    شنیدم MDR-Z1000 تو ایران موجوده و قیمتش از خارجه هم پایین تره... می شه آخرین قیمتی که دارید ازش و جایی که 100% موجود داره رو معرفی کنید من یکی رو بفرستم بخردش؟
    راستی پدر با سیستم صوتی خودش موزیک گوش می ده و حداقل 3 متر سیم رو لازم داره... منم که همه اکستنشن ها رو با خودم آوردم.... سیم این سونی چند متره؟ تبدیل 1/4 اینچی داره؟!...
    فقط 4 روز وقت دارم، لطفا سریع راهنماییم کنید...
    سلام.
    آخرین استعلامی که همین امروز گرفتم از موجود نبودن این مدل خبر می دهد البته استعلام تلفنی بود و نتیجه مراجعه حضوری ممکن است متفاوت باشد. آخرین قیمت این مدل حدود 650 هزار تومان است و سیم 3 متری و 1.2 متری دارد. تبدیل 1.4 اینچی هم دارد.شماره تماس ایران رهجو شعبه مجتمع پایتخت: 88879148

موفق باشید.

2. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به قیمت نگاه نکن یه دفعه تو گمرک کشور مقصد به مشکل نخوری

ببین لیست کالای لوکس نداشته باشند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Agha salam man y HTC one x + daram k khob beats audio hastesh o chipset pardazesh beats audio o Az in harfa
    impedance ham ta onjay k fahmidam 38 Dar half volume age fargh dare ba etelaat shoma bgin kholas y headphone khob mkham
    vasash
    1. Ch headphone?
    2. Gheymat?
    3. Az koja bkharam k bhm nandazan ?

Iran beats gir myad ? Asl ha
    Last edited by peaceful1; 08-08-2013 at 09:21.

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم حدود قیمت shure se215 چقدره؟ پیدا میشه اصلا تو بازار؟
    و اینکه نسبت به قیمتش میارزه؟
    همه نوع آهنگی گوش میدم، نویزگیریش مهمه برام و اینکه به نظر کار کنه چند سالی، خسته شدم از ایرفونای بی کیفیت که نهایتا دو ماه عمر میکنن یا یه طرفش ضعیف میشه بعد یه مدت
    پلیر ام هم کوون i9 هست
    Last edited by jacob73; 08-08-2013 at 06:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    آخرین استعلامی که همین امروز گرفتم از موجود نبودن این مدل خبر می دهد البته استعلام تلفنی بود و نتیجه مراجعه حضوری ممکن است متفاوت باشد. آخرین قیمت این مدل حدود 650 هزار تومان است و سیم 3 متری و 1.2 متری دارد. تبدیل 1.4 اینچی هم دارد.شماره تماس ایران رهجو شعبه مجتمع پایتخت: 88879148

موفق باشید.
    مرسی کاوه جان.
    من فقط یه بار می تونم به خواهرم زحمت رفتن برای خرید رو بدم... اگر از جای دیگه که ممکنه موجود داشته باشن خبر دارید بهم بگید چون هماهنگی هتی برون مرزی خیلی سخت در میاد... جمهوری می فروشن اینا رو؟ راستی چرا اینقدر ارزون؟! از مومنتم ارزونتر.....

7. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

Agha salam man y HTC one x + daram k khob beats audio hastesh o chipset pardazesh beats audio o Az in harfa
    impedance ham ta onjay k fahmidam 38 Dar half volume age fargh dare ba etelaat shoma bgin kholas y headphone khob mkham
    vasash
    1. Ch headphone?
    2. Gheymat?
    3. Az koja bkharam k bhm nandazan ?

Iran beats gir myad ? Asl ha
    دوست عزیز انتظار نداشته باش فینگیلیش بنوسی کسی پاسخگو باشه چون خلاف قوانین هست و گاها متن طولانی میشه آزار دهنده هم هست

من بخواطر این که شما کاربر جدید هستی پست رو پاک نکردم ولی اگه از این به بعد فارسی پست ندی مجبورم پاک کنم

9. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینکه میگن تمرکز فلان هدفون رو بیسه یا رو مید یعنی چه؟
    من دوست دارم تو یه آهنگ صدای سازهای بک گراند رو
    خیلی واضح و قشنگ بشنوم تا اینکه گوم گوم درامز بره تو گوشم...............یه ایر فون تا قیمت 120 معرفی کنید......
    قبلا ep-630 داشتم که راضی بودم........مدلهایی که تو این رنج قیمت پیدا کردم
    panasonic : tcm-12 RP-HC31 پاناسونیک گارانتی نقش اصله؟؟
    سنهایزر CX 175
    فیلیپس هم تنوع مدلش زیاده مثل SH6000 - SHO2200

کدومش سرتره؟
    Last edited by m_sport; 08-08-2013 at 13:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام اول ی تشکر از این که بهم گفتین که فینگلیش ننویسم اگه نمی گفتین میدیدم کسی جواب نمیده و نمی دونستم چرامن یه htc one x plus دارم که beats audio داره و چیپست مخصوص واسه صدا...امپدانس هم تا اونجای که من اطلاعات گرفتم با نصف صدا ۳۸ اگه با اطلاعات شما فرق میکنه بگید من یهin ear خوب می خوام واسش سبک اهنگی هم که گوش میدم پاپ و ملایم و ایناس رپ و متال گوش نمیدم اما بیس مهمه برام ۱.چه هدفونی بخرم؟2.حدود قیمتش چنده؟3.از کجا بخرم که بهم نندازن ؟4. بیتس تو ایران اصلش گیر میاد؟

محمد حامد جان اگه از من میشنوی برو nwz-w273 سونی رو بخر قیمتش شاید کمی بالاتر باشه اما می ارزه
    قیمت دقیق ندارم ازش
    Last edited by peaceful1; 09-08-2013 at 06:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام اول ی تشکر از این که بهم گفتین که فینگلیش ننویسم اگه نمی گفتین میدیدم کسی جواب نمیده و نمی دونستم چرامن یه htc one x plus دارم که beats audio داره و چیپست مخصوص واسه صدا...امپدانس هم تا اونجای که من اطلاعات گرفتم با نصف صدا ۳۸ اگه با اطلاعات شما فرق میکنه بگید من یهin ear خوب می خوام واسش سبک اهنگی هم که گوش میدم پاپ و ملایم و ایناس رپ و متال گوش نمیدم اما بیس مهمه برام ۱.چه هدفونی بخرم؟2.حدود قیمتش چنده؟3.از کجا بخرم که بهم نندازن ؟4. بیتس تو ایران اصلش گیر میاد؟
    سلام دوست عزیز اگه یه نگاه به صفحات قبل و سایت همسایه و کلا اینترنت بندازی میگن هدفون فیک بخر ولی بیتس رو بیخیال چون فقط بوم بومه تازه اصلشم اصلا تو ایران گیر نمیاد دوم این که حداکثر بودجه رو خودتون باید مشخص کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

چیپی در کار نیست فقط اون لوگو

پشتشه

دوست من اپل که بیشترین ازش یه شرکت رو تو بورس داره و گاهی دومی هست بعد این همه کسب درآمد، یکی زیر مجموعه کوچک چیپ ساز سامسونگ رو خرید

هر چند که چیپ ساخت اپل خیلی موفق و تحیر آور بود ولی آخر سر چیپست بعدی رو داد خود سامسونگ دوباره طراحی کنه با همه اختلاف نظر ها و مشکلات بین دو شرکت

مطمئن باش هیچ وقت این برند چیپی که به صدا ربط داشته باشه طراحی نخواهد کرد من میگم هیچ وقت طراحی نخوهد کرد چون با چسبودن همون برچسب داره کارش به خوبی راه می افته و جنس های بنجلش رو قالب همه دنیا میکنه و مشهور ترین ورزشکارها و بازیگرها و خواننده ها هم دارند باهاش همراهی میکنند و رایگان تبلیغش رو میکنند پس دیگه نیازی به همچین دردسری نداره

اگه هم قرار به کیفیت صدا بود هیچ وقت هدفونی با bass-heavy sound signature رو به عنوان هدفون مانیترینگ استدیو با قابلیت نویز کنسلینگ اکتیو و با سیم خور تک جهت با دسته تا شو و... (خیلی سطحی دارم دربارش حرف میزنم) به عنوان یکی از حرفه ایی ترین هدفون قالب بشر نمیکرد که با یک سوم قیمتش هدفون با همون جنس صدا با اعتبار بیشتر و کیفیت بهتر میشه خرید
    Last edited by peaceful1; 09-08-2013 at 06:40.

14. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •