مثل اینکه باز کرده ولی نوسان سرعت بالاس به نظرم رایتل باید لینکای بین سایت هاشو تقویت کنه چون ماکروویو هایی که گذاشته مثل ایرانسل قدرت کشش پهنای باند بالارو ندارن.
مثل اینکه باز کرده ولی نوسان سرعت بالاس به نظرم رایتل باید لینکای بین سایت هاشو تقویت کنه چون ماکروویو هایی که گذاشته مثل ایرانسل قدرت کشش پهنای باند بالارو ندارن.
برای من برخلاف همیشه نت داغون شده در حد نسل یک هم نیست الان !!!
Sent from my D6633
همه اپراتورا افت شدید سرعت دارن چند روزه... ایرانسل که اصن داغونه
همه دکل ها از مایکروویو جهت ارتباط استفاده میکنن؟
پس فیبر چی میشه این وسط؟
فیبر کجا بود! زیرساخت فیبری وجود نداره تو شبکه مویرگی کشور! اگرهم فیبر باشه در چند شهر بزرگ و نقاط خاص....
فیبرو به تمام سایت ها که نمیدن..فقط روی مراکز مخابراتی و یکسری شهر های پیشرفته تر که فیبر بیشتری سطح شهر دارن مخابرات اجازه میده برای استفاده..بخاطر همین سایت های مرکزی که برای رایتل معمولا روی مراکز مخابراتیه فیبر دارن بقیه سایت ها همگی ازون میگیرن لینکشونو بخاطر همین سایت های دیگه که مثل زنجیر به هم وصلن یا به مرکز برسن مشکل کمبود پهنای باند پیدا میکنن با ماکروویو های ضعیف.
من تست کردم یکی از بچه ها بسته ینترنت پایه داشت سرعت همونه که بود نابودتر هم شده که بهتر نشده...
من بسته ندارم آزاد تست کردم.. ولی گفتم که نوسان داره.. یسری جاها کلا تست ارور داد ولی یسری جاها اینجوریه..شاید دارن تغییراتی میدن .. الله و اعلم![]()
از رایتل کلا دیگه آبی گرم نمیشه...
اگر هم اصلا سرعتهای الان رو 10مگ کنه با این تعرفه ها مفتش گرونه.
یعنی چی آخه یه لحظه اینو دیدم رایتل بچه هارو گرفتم تست زدم سرعت از 45 کیلوبایت بالاتر نمیره.گفتم بهتون که قبل از عید تا 1 مگابیت میرفت سرعتم رو 123 کیلوبایت ثابت بود با دانلود منیجر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)