سلام
از دوستان تبلت ده اینچی که صفحه خوب داشته باشه واسه فیلم (البته بتونه فیلم 1080p رو باز کنه) و 3g هم داشته باشه و قیمتش هم از یک میلیون بالا نزنه سراغ دارین؟
سلام
از دوستان تبلت ده اینچی که صفحه خوب داشته باشه واسه فیلم (البته بتونه فیلم 1080p رو باز کنه) و 3g هم داشته باشه و قیمتش هم از یک میلیون بالا نزنه سراغ دارین؟
مرسي كه جواب دادين.
اينو نوشته ولي تراكم پيكسلي رو نداره
رزولوشن صفحه نمایش:480 × 800 پیکسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد خوندن فايلهاي pdf چيزي ننوشته. يعني همه تبلتها قابليت خوندن pdf ها رو دارن؟![]()
Video Playback1 • H.264 up to 1080p resolution – 30 fps
• MPEG-42– 30 fps
ممکنه با خود PDF Reader اندروید بتونه بخونه.
ولی برنامه برای خوندن PDF وجود داره. مثل برنامه ی Mantano Reader.
این کیفیت صفحه برای یه تبلت 7 اینچی کیفیت مناسبی نیست. ولی با توجه به قیمتش دیگه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت.
من که خودم Nexus 7 2013 دارم، رزولوشن صفحه ش، 1200 × 1920 ـه. که میشه راحت باهاش کتاب خوند و به هیچ وجه چشم رو اذیت نمی کنه.
البته شما می تونین این تبلت (همینی که انتخاب کردید) (Arnova) رو تهیه کنید و PDF بخونین، ولی مجبورید به خاطر رزولوشنش زوم کنید تا بتونید راحت بخونید. اینکه می گم برای خوندن pdf سخته یعنی منظورم اینه که برای خوندن PDF بدون زوم سخته. وگرنه اینقدر هم بد نیست.
نظر شما درباره note8 N5100 چيه؟ ميشه بخوبي باهاش كتابخوني كرد يا نه؟
سلاممن چند وقتیه قصد خرید یه تبلت تو رنج قیمت 500 الی حد اکثر 700 رو دارم ولی متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم,می خواستم اگه امکانش هست تو خرید تبلت منو راهنمایی کنید.البته یه سری اولویت ها رو به ترتیب براتون مینویسم:1) در درجه اول وبگردی و سایت های اجتماعی و دانلود اسان از محیط اینترنت(کلا 90% استفادم برا اینترنته)2)داشتن دوربین حداقل 2 مگاپیکسل3)تماشای فیلم با کیفیت نسبتا خوب4)داشتن wifi با کیفیت خوب5)باتری با دوام و نگهدارنگی بالا(این یکی خیلی مهمه)6)تاچ خوب و سریع جوری که نیاز نباشه برا کلیک کردن رو یه موضوع چند بار تکرار کنیم7)اسپیکر زیاد برام مهم نیست ولی کیفیت صدا از طریق هندزفری خیلی مهمه چون زیاد موزیک گوش میدم.8)و در آخر اینکه برای اجرای کارهای بالا که به نظرم زیاد پردازنده قوی نمی خواد هنگ نکنه.چون بازی کردن باهاش زیاد برام مهم نیست.9)مارک برام مهم نیست ولی کیفیت ساخت داشته باشه.گارانتی خوب هم داشته باشه بهتره.حالا داشتن پورت hdmi و سیم کارت خوردن , دوربین جلو , 3g با gprs و از این قبیل امکانات برام زیاد مهم نیست و اولیتم مواردیه که تو قسمت بالا گفتم.پیشاپیش بابت کمک ازتون تشکر میکنم.
اولش بگم که شرمنده دیر جواب دادم. و در جواب شما باید بگم:
Samsung Galaxy Note 8 N5100 پردازنده ی چهارهسته ای قدرتمند و همچنین پردازنده گرافیکی قدرتمندی داره.
برای کتاب خونی باید چند نکته رو در نظر داشت. یکیش همین کیفیت صفحه ست که برای این دستگاه که 8 اینچه، رزولوشنش همونیه که روی نکسوز 7 قبلی بود. یعنی اون که 7 اینچ بود هم همین رزولوشن رو داشت. تراکم پیکسلی نوت 8 ، 189ppi ـه که برای کتابخونی بد نیست، با زوم کردن میشه خوند.
و موضوع دیگه ای که باید درباره ی کتابخونی در نظر گرفت اینه که وزن دستگاه در حدی باشه که وقتی یه مدت توی دست نگه داشته میشه، دست رو خسته نکنه. وزن این دستگاه 338 گرمه. یعنی برای کتابخونی دست رو خسته می کنه. تبلت من 290 گرمه و با این حال یه ربع که بگیرم دستم، (در حالت خوابیده) دستم رو خسته می کنه.
حالا با توجه به این توضیحات خودتون تصمیم بگیرید.
همه دوستان انگار 7 اینچی باز هستن.یکی هم به ما کمک کنه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)