اه فکر کردم مالک اشتر قبول می شم اسمم رو میزنم میگه شما جزوشون نیستید
اه فکر کردم مالک اشتر قبول می شم اسمم رو میزنم میگه شما جزوشون نیستید
13600 اوردم ، با نرم افزار گزینه 2 انتخاب رشته کردم آورد شبانه دانشگاه زنجان(شهر خودم) مکانیک ،عمران، شیمی !!
مگه میشه ؟ م عمران و شیمیو میشه باور کرد اما مکانیک ....؟
سلام دوستان
8900 منطقه 1
مکانیک-صتایع-عمران-معماری-شیمی
تهران نمیشه(روزانه-شبانه-غیرانتفاعی-نصف شب-دم صبح)؟؟ شهرستان کجا؟؟
نوشته 9 صبح سهشنبه که چه جوری انتخاب کردی؟![]()
عمران-عمران قبول نمیشه ولی عمران نقشه خواجه نصیر قبول میشه
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
این قطعا یه سهمیه ای چیزی داشته مثلا هیات علمی....چون یکی از بچه های مدرسه ما با 1400 منطقه 1 مهندسی شیمی دانشگاه تهران رو زده بود ولی قبول نشد رفت پلیمر امیرکبیر!
مکانیک که نمیشه! ولی عمران یکی پارسال با 11000 (بومی) قبول شده بود...شیمی هم احتمالا بتونی!
کلا بیا زنجان پیش خودمون!!
به احتمال زیاد میام !
1- اول اینکه چه کسی گفته بیشترین شرکت کننده مال منطقه 3هست؟منطقه 2 بیشترین شرکت کننده رو داره . اینو میشه از نسبت رتبه کشوری به رتبه منطقه در هر سه منطقه متوجه شد. منطقه 3کمترین شرکت کننده رو داره.
مطلب دوم اینکه پذیرش در منطقه 3 سختتره دلیلشم نمیدونم
2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
3-خیر رتبه کشوری شما تغییری نمیکنه
گزینه 2 که فکر نکنم دقیق باشه من داداشم رتبه 575 شده براش رشته ای رو زده که 89 با رتبه ی 300 اوردن . دیگه نمی دونم البته یه جورایی شانس های درصد پایین رو هم می زنه برای 10 رشته رویایی که می خواید. کانون رو هم ندیدم .
احتمال قبولی دختربا 2900 منطقه بسیار سخته گفتنش. اگه پسر بود احتمالش وجود داشت ولی دختر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)