تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 2605 اولاول ... 2222723123183193203213223233243253263323724228221322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر کنم صحبت دوستمون درست باشه یکی از دوستام هم توی تجریش سرعت 128 داره سرعت دانلوش 16 هست (که فکر کنم سرعت همه ی شرکت ها همین 16 باشه 128 اش)
    بعضی جاها خوب هست بعضی جاها بد (بعد تازه این دوستم راحت سریع میره تو fb حتی سریعتر از من )
    فکر نکن، مطمئن باش adsl مخابرات 128 سرعت دانلودش 16 است، 256 دانلودش 32 و سرعت 512 دانلودش 64 است. کافیه که 128، 256 و 512 رو تقسیم بر 8 کنید دیگه.
    اگه میبینی adsl 128 از یه شرکت میگیری و باهاش با سرعت 100 دانلود میکنی، تعجب نکن، چون از قصد اینجوری براتون تنظیم کردن که زود حجمتون تموم شه و برید دوباره شارژ کنید
    Last edited by The Auditor; 25-07-2012 at 20:21.

2. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یک بار من توضیح دادم در مورد اشبه شدن پهنای باند مرکز مخابرات در مورد شرینگ که به صورت شناور هست یعنی اگه 100 مگ پهنای باند داشته باشن 1 گیگ پهنای باند میفروشن و اگه تعداد افراد همزمان که در هر مرکز استفاده میکنن زیاد بشه سرعت افت میکنه
    در مورد مرکز مخابراتی شما احتمالا خیلی خلوت هستش و پهنی باندش خالی در حال حاظر 99 درصد مراکز مخابراتی مشکل دارن و این از خوش شانسی شما هست که سرعتتون اوکی هست خوش به حالتون منم همیشه دوست دارم یه مرکز مخابراتی خلوت باشم در isp های خصوصی هم همینطوره اکثریت 99 درصدی مشکل دارن و یکدفه یکی شانسش میگیره مرکزش خیلی خلوته و سرعتش اوکی هست
    آره دقیقا
    معلومه مال مارو با 1000 نفر share کردن دقیقا تو یه ساعاتی خاصی سرعت میره زیر 30 با یه کانکشن !

میگم دوستان برای دانلود مشکلی بوجود نمیاره ولیpage و youtube
    ویدیو ها رو مجبورم بزنم با idm دان کنم با 8 تا کانکشن !
    راهی هست بشه با فایر فاکس تعداد کانکشن ها رو بالا برد ؟
    تازه بعضی موقع ها زیر 10 میره اون موقع ...

4. 2 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز چرا اینطوریه دیوووووونه شدم از دست این مخابرات

6. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره دقیقا
    معلومه مال مارو با 1000 نفر share کردن دقیقا تو یه ساعاتی خاصی سرعت میره زیر 30 با یه کانکشن !

تعداد کانکشن هارو که نمیشه تغییر داد ولی خود فایرفاکس هم تعداد کانکشن زیاد پیج میزنه منتها تایم اوت و زمانی که میبره تعداد کانکشن های فعال با اون سایتی که زدید فعال بشه زمانبره شما وقتی دانلود میکنید نزدیک 30 تا 60 ثانیه طول میکشه که کانکشن ها وصل بشن و سرعت رو بکشه (هیچ وقت مرورگر وب به پای دانلود منیجر نمیرسه مثلا شما با فایرفاکس بزن رو دانلود اصلا سرعت نمیکشه اصلشم همونه اگه نمیکشه یعنی اینکه دارن تو فروش پهنای باند گرون فروشی میکنن کاری که مخابرات داره میکنه) ولی وقتی وبگردی میکنید این مقدار زمان حوصله ادم سر میبره نکته بعدش اینکه فقط تعداد کانکشن زیاد نمتونه سرعت رو افزایش بده روش دریافت خیلی بیشتر تاثیر داره مثلا idm مثل اینکه از تکنولوژی p2p و چند تا چیز دیگه برای افزایش سرعت استفاده میکنه چون خیلی دانلود منیجر ها هستن با ایکه کاکشن زیاد میدن ولی سرعت بازم کمه
    ولی کلا اگه از کروم استفاده کنی نتیجه بهتری میگیریا
    اگه به مشخصات idm دقت کرده باشین مینوسه 5 برابر سرعت بیشتر خوب این یعنی چی منظورش اینه که مثلا اگه شما سرعتتون 2 مگ هستش و سرعت دان با مرورگر هم راحت و بدون مشکل بهتون 256 کیو بر ثانیه میده این برنامه میتونه با روش های خودش اگه پهنای باندتون ازاد باشه تا 5 برابر افزایش سرعت ایجاد بکنه ولی مال ما ایرانیا برعکسه کم فروشی و شرینگ نا مناسب پهنای باند باعث شده اصلا با مروگر و حالت عادی نتونیم سرعت بکشیم تازه باید با این برنامه سرعت عادی که حقمونه داشته باشیم تازه برا من که وقتی سرعتم نصف میشه با ای دی ام میشه 28 درحالی که با سرور داخل 59 هستش اونوقت وبگردی کلا تعطیل

ویرایش:این دو تا عکس همین الان گرفتم یکی از سرور بر بستر اینترانت یکی از سرور خارجی
    Last edited by saeid72; 26-07-2012 at 00:29.

8. 4 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا من اعصاب نمونده برام....نمیدونم چه مرگشه این سگ مصب.....256 مخابرات دارم....با IDM سرعتم به زور به 31 میرسه....میزاریم دانلود کنه....1-2 ساعت میگذره.....میبینم رو علامت اینترنت یه مثلث زرد اوده...باید مودم و خاموش روشن کنی تا درس شه....میدونین چه جوری درس میشه؟؟
    مثلا یه فیلم 600 MB رو میزاری دانلود صب پا میشی میبینی 290 MB گرفته بعد اون نت قط شده...یکی باید پا میشده مودم و خاموش روشن میکرده....2 و3 بارم ویندوز عوض کردم درس نشد که نشد...مشکلش چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما آی پی رو دستی ست کنید به احتمال مشکل حل میشه .

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم سرعت دانلود من اصلا پایینتر از 32 نمیاد و حتی گاهی اوقات (لحظه ای در حد 5-6 ثانیه) میره بالای 90 و دوباره میاد رو 32 اما اصلا از 32 کمتر نمیشه. تا حالا هم قطع شدن نداشتم و صفحات رو خیلی خیلی تند باز میکنه. فکر کنم هر مرکز مخابراتی ای با اون یکی فرق میکنه و نوع خط هم قطعا تاثیر زیادی داره. خط من فیبر نوریه. من حتی بیشتر وقتا کانالهای تلویزیونی خودمونو از سایت صدا و سیما نگاه میکنم وقتی که پیش لپتاپم هستم و حال ندارم برم تلویزیونو روشن کنم.
    شما که 512 دارید اما سرعت دانلودتون 28 است مرکز مخابراتیتون متاسفانه گند زده.
    بستگی داره شما سرعت دانلود رو کدوم میگید؟ عزیز من ملاک سرعت دانلود شما سرعت برنامه مرورگر شماست شما کافیست ساعت 2 ظهر به بعد مثلا 5 بعد ظهر امروز با مرورگرتان یک دانلود مستقیم از سروهای خارجی کنید و سرعت را برای ما بگذارید همین مثلا از سایت و سرور اپل و ماکروسافت....نه IDM یا برنامه

وقتی میگیم سرعت یعنی سرعت همان مرورگر و ان ملاک هست نه برنامه اصلا ما به برنامه کاری نداریم
    Last edited by italodance; 26-07-2012 at 10:15.

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آره دقیقا

سرعت شما مشکل فنی داره ملاک همان فایرفاکس و تک کانکشن هست

14. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

تعداد کانکشن هارو که نمیشه تغییر داد ولی خود فایرفاکس هم تعداد کانکشن زیاد پیج میزنه منتها تایم اوت و زمانی که میبره تعداد کانکشن های فعال با اون سایتی که زدید فعال بشه زمانبره شما وقتی دانلود میکنید نزدیک 30 تا 60 ثانیه طول میکشه که کانکشن ها وصل بشن و سرعت رو بکشه (هیچ وقت مرورگر وب به پای دانلود منیجر نمیرسه مثلا شما با فایرفاکس بزن رو دانلود اصلا سرعت نمیکشه اصلشم همونه اگه نمیکشه یعنی اینکه دارن تو فروش پهنای باند گرون فروشی میکنن کاری که مخابرات داره میکنه) ولی وقتی وبگردی میکنید این مقدار زمان حوصله ادم سر میبره نکته بعدش اینکه فقط تعداد کانکشن زیاد نمتونه سرعت رو افزایش بده روش دریافت خیلی بیشتر تاثیر داره مثلا idm مثل اینکه از تکنولوژی p2p و چند تا چیز دیگه برای افزایش سرعت استفاده میکنه چون خیلی دانلود منیجر ها هستن با ایکه کاکشن زیاد میدن ولی سرعت بازم کمه
    ولی کلا اگه از کروم استفاده کنی نتیجه بهتری میگیریا
    اگه به مشخصات idm دقت کرده باشین مینوسه 5 برابر سرعت بیشتر خوب این یعنی چی منظورش اینه که مثلا اگه شما سرعتتون 2 مگ هستش و سرعت دان با مرورگر هم راحت و بدون مشکل بهتون 256 کیو بر ثانیه میده این برنامه میتونه با روش های خودش اگه پهنای باندتون ازاد باشه تا 5 برابر افزایش سرعت ایجاد بکنه ولی مال ما ایرانیا برعکسه کم فروشی و شرینگ نا مناسب پهنای باند باعث شده اصلا با مروگر و حالت عادی نتونیم سرعت بکشیم تازه باید با این برنامه سرعت عادی که حقمونه داشته باشیم تازه برا من که وقتی سرعتم نصف میشه با ای دی ام میشه 28 درحالی که با سرور داخل 59 هستش اونوقت وبگردی کلا تعطیل

ویرایش:این دو تا عکس همین الان گرفتم یکی از سرور بر بستر اینترانت یکی از سرور خارجی

افرین بر این علم شما من هم همیشه این رو میگم خیلی از شرکتهای isp و همین تازگی انگار مخابرات از بی اطلاعی مردم استفاده میکنند چون میدونند علم طرف در حد همین امضای زیر بنده هست و استفاده دانلودش همین IDM هست براحتی سو استفاده میکنند و بش پهنای باند الکی می اندازند

مثلا شما با IDM با 6 کانکشن میگری میگی اه چه خوب بود بعد میخوای ویندوزت را اپدیت کنی هنگ میکنی

16. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان مخابرات برگشته. بره من از امروز صبح پینگ مثل قبل شده. سرعت دانلود هم بالا پایین نداره. صفحه وا میک نه مثل هلو. تایید می کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •