چرا تو بازی pes2012وقتی تیم حریف ضربه ایستگاهی میگیره یک بازیکن تیم خودمون سر یک تیر میکاریم تا اگه توپ سمتش رفت عکس العمل نشون بده و جلوی گل شدن توپ بگیره مثل ماست همونجا میمونه تا توپ بره توی دروازه![]()
چرا تو بازی pes2012وقتی تیم حریف ضربه ایستگاهی میگیره یک بازیکن تیم خودمون سر یک تیر میکاریم تا اگه توپ سمتش رفت عکس العمل نشون بده و جلوی گل شدن توپ بگیره مثل ماست همونجا میمونه تا توپ بره توی دروازه![]()
ببخشید بهش میگم بگیره از دفعه ی بعد!
آخه حرفا میزنی ها
توی pes2010اینجوری نبود وقتی یک بازیکن سر یک تیر میکاشتم اگه توپ به همون سمتی که بود میرفت توپ با سر برمیگردوند وگر نه سوال نمیپرسیدم اینجا که گفتم شاید راه حلی داشته باشه![]()
Last edited by clau; 13-06-2012 at 12:28.
s@l@mشما بهتره برای گل نخوردن در ضربه ازاد کلید شوت رو نگه داری تا دفاع همه حالت پرش رو انجام بدن. بعد وقتی توپ از دفاع رد شد شوت رو چند بار بزنید تادروازه بان عکس العمل نشون بده.....
برای ضربه آزاد بهترین روش اینه که دکمه ال1 با شوک رو بزنید تا شماره بیاد سر دروازه بان بعد دروازه بان رو بیارید وسط دروازه بعد دوباره شماره رو از سرش بردارید . اگر هم دروازه بان حرکت نکرد که بیاد وسط دروازه شماره رو از سرش بردارید تا همونجا بمونه . توی مواقعی که نمیشه دروازه بان رو حرکت داد احتمال خیلی زیاد ضربه کامپیوتر میره بیرون .
البته دقیق یادم نیست براش شماره اومدن روی دروازه بان باید چیکار کرد ولی فکر کنم همون دو تا دکمه بود .
موقعی که توپ میاد سمتش شما باید دکمه ی شوت یا پاس کوتاه را بزنید تا توپو دفع کنه
از دوستان کسی میدونه برا مسابقات pesبا کیبورد تو اصفهان کجا باید رفت؟؟؟
باتشکر
اقا چرا این کریستین رونالدو با مسی را نمیشه خرید در مستر لیگ چه باید کرد هر چی پیشنهاد میدم رد میکنه ؟؟؟؟
دوستان من پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم. صورت خیلی از بازیکن ها وارد نشده و پوستشون خاکستریه (یعنی بدون چهره هستند) چطور درستش کنم؟
مرسی
سلام.
دوستانی که پچ استفاده میکنن ، به نظرتون پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل تر و بهتره یا پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)