تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 339 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من فکر می کنم انصاری فرد علاوه بر بازارگرمی کمی هم دودل هست.اگه بره استقلال و مجیدی هم بر گرده برهانی و میداوودی هم هستند معلوم نیست فیکس بشه اگه بره پرسپولیس مطمئناً پرسپولیس با تک مهاجم بازی می کنه و زاید با اون سابقه خوبش نیمکت نشین نمیشه
    این موارد به نظر من کریم رو تو شک هم انداخته و شایدم در سایپا بمونه

2. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

قبول دارم که که استقلال خیلی خوب بسته شده و مثل نظر خداداد عزیزی هم استقلال فصل پیش تا سه سال فاتح فصل نقل وانتقالات هست ولی به نظر شما با تمام اینا شما دوست ندارین که یه ستاره نامدار تیمتون بخره؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظرم اگر بتونیم بازیکنای فصل گذشته رو حفظ کنیم ( رحمتی ، حیدری ، اندو ، زندی ) با خریدایی که کردیم تیمی پر مهره تر از سال پیش خواهیم داشت . هر چند از خرید بازیکنانی مثل صادقی و اکبرپور راضی نیستم ولی خرید دهنوی و مبعلی و منوچهری رو خیلی خوب می دونم . فقط اگه خدای نکرده هر کدوم از این سه ( رحمتی ، اندو و حیدری ) از تیم جدا شند . واقعا جانشینی برایشون نداریم . انصافا بازیکنی نمی تونه جای این ها رو پر کنه .
    اگر فرهاد مجیدی هم بیاد که دیگه عالی می شه .

در کل تا اینجا تنها نگرانی من تمدید بازیکنای اصلی هست .

5. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ضمن تشکر از آقا آرش و تایید نظرش در مورد انصاریفرد

خواهشا دوستان استقلالی در مورد تیم خودشون نظر بدن
    هر مدیری برای ساختن تیم مورد علاقش و خرید بازیکنای خوب تلاش میکنه
    مثل فتح الله زاده که سال پیش کلی بازیکن با چکهایی خرید که هنوز مشخص نشده مال چه کسی بودن
    فصل پیش بانک تات و بازار مبل ایران پشت سر حاجی بودن امثال تجارت واردات ماشین پشت سر پرسپولیس

جدای از اینها من نگرانی بعضی از دوستان استقلالی رو از خریدهای پرسپولیس درک نمیکنم
    شاید دوستان استقلالی دوست دارن مثل چند سال اخیر با تیمی بازی کنن که پر از بازیکنای متوسطه و خط حمله قدرتمندشون با دفاعی رو برو بشه که آقا زمانی رو در دفاع راست ببینه و شکوری رو در دفاع چپ
    به نظر من هم استقلالیها یکی دو فصل شیرین رو در برخورد با امثال شیث و نورمحمدی ممدوتال سپری کردن و این کمی بدعادتشون کرده
    اما به نظر من این اصلا خوب نیست که به ضعیف بودن حریف سنتی عادت کنید
    گاهی یاد جمله مایلی کهن میفتم که میگفت اینا دوست دارن یه تیم دست و پا بسته رو بندازی جلوشون 6 تا 6 تا بهش گل بزنن

به نظر من استقلال نیازی به خرید آنچنانی نداره چون بهترین خریدها رو فصل پیش و در حالی که هیچ کس بهش اعتراضی نکرد انجام داد
    ولی داستان پرسپولیس بعد از حضور حدود نیم دهه بازیکنای متوسط کاملا با استقلال فرق داره

و من امیدوارم رویانیان به این دوران سیاه پایان بده
    هر چند از خرید کسی مثل انصاریفرد خوشحال نمیشم اما سایر بازیکنایی که خریده رو صد در صد قبول دارم
    ضمن تایید, اضافه کنم ما هر وقت استقلال و پرسپولیس هر دو با هم رو قوی داشتیم, در نتیجش تیم ملی خیلی بهتری هم داشتیم.
    یه جورایی یاد تیم ملی ایتالیا میوفتم, ایتالیا هم معمولا وقتی باشگاهایی مثل میلان,بوه و اینتر در اوج هستند شرایط خیلی بهتری داره.
    البته فکر کنم درباره خیلی از تیم های ملی هم صدق کنه, مثلا اسپانیا که شاکلش از بارسا و رئاله و یا آلمان که بیس بایرن رو داره.
    از طرفی خریدهای فصل پیش ما کافیه برای داشتن یک تیم خوب و با حجت موافقم که اولویت اول ما باید از دست ندادن بازیکنان فصل قبلمون
    باشه تا آوردن بازیکنان جدید.
    خیلی خوشحال میشم که فصل بعد دو قطب سنتی دوباره در اوج در کنار هم باشند و صد البته از وجود رقیب های قدر شهرستانی هم بشدت
    استقبال میشه.
    پرسپولیس که خوب مهره گرفته, امیدوارم استقلال هم تا آخر راه مسیر اشتباهی رو نره که فصل بعد جدال دیدنی بین دنیزلی و قلعه نویی ببینیم.

7. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ای بابا جباری هم که رفت کریمم که نیومد البته همون بهتر فکر نمیکردم اینجوری باشه ! گفتم که بازیکنای بی تصعبی مثل این و نیکبخت و انصاریان و بائو و ... اگرچه شاید از لحاظ فنی خوب باشن ولی به دل ماها نمیشینن ! برو دنبال ماشینت بچه جون اگه فرهاد ما بیاد 100 تای مثل تورو میذاره تو جیبش بدو بدو شنا میکنه !

واقعا دارم نگران میشم . یعنی مجیدی میخواد برگرده میلیون ها نفر هم میخوان مجیدی به فوتبال ایران و استقلال برگرده پس این همه تعلل دیگه برا چیه؟1 میلیاردم بخواد کمشه بابا اصلا هر کی میخواد بره بره فقط فرهاد مارو بیارید دیگه چیکار میکنید؟اینقدر دست دست میکنن الان که ...

آقای فتح الله زاده ما امسال نه تیم کهکشانی از شما میخوایم نه نقل و انتقال آنچنانی تا همینجا زحمت کشیدی بسه فقط اگه هوادارا واست مهم هستن باید بدونی الان همه از ته قلبشون میخوان فرهاد برگرده

نظر شماها چیه به نظرتون فرهادو میارن؟

10. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ضمن تایید, اضافه کنم ما هر وقت استقلال و پرسپولیس هر دو با هم رو قوی داشتیم, در نتیجش تیم ملی خیلی بهتری هم داشتیم.
    یه جورایی یاد تیم ملی ایتالیا میوفتم, ایتالیا هم معمولا وقتی باشگاهایی مثل میلان,بوه و اینتر در اوج هستند شرایط خیلی بهتری داره.
    البته فکر کنم درباره خیلی از تیم های ملی هم صدق کنه, مثلا اسپانیا که شاکلش از بارسا و رئاله و یا آلمان که بیس بایرن رو داره.
    دقیقا
    خیلیها به اشتباه دارن فوتبال دو قطبی رو میکوبن در صورتی که اسپانیا حدود 1 دهه است که داره با همین سیستم بر فوتبال دنیا حکومت میکنه
    یکی از دلایل افت فوتبال ما در این چند ساله که به عقیده بعضیها داره روز به روز بدتر هم میشه همین افت تیمی مثل پرسپولیس بود
    در واقع پرسپولیس به عنوان یکی از قطبهای فوتبال ما در حالی که باید جایگاهی باشه برای بازیکنای خوب و در سطح تیم ملی که در طول یک فصل زیر فشار تماشاگر و فضای این باشگاه صیقل بخورن محلی شده بود برای امرار معاش یک مشت بازیکن متوسط
    بودن دفاع چپی مثل شکوری در پرسپولیس هیچ سودی برای فوتبال ملی ما نداشت
    بودن آقا زمانی یا علی عسگر در دفاع راست هیچ سودی برای فوتبال ملی ما نداشت
    اما تو به بازی خسرو نگاه کن دیگه جا افتاده چون در طول سال داره زیر فشار بازی میکنه
    در حالی که بازی پولادی در پرسپولیس قطعا برای فوتبال ملی ما هم خوبه
    فکر میکنید چرا این ملیپوشا در بازی با تیمهایی مثل ازبکستان و قطر اینقدر استرس در ساقهاشون هست که نمیتونن یک دهم خودشونم باشن
    به این خاطر که بخش زیادی از اینا اصلا در لیگ فشار تماشاگر و فضای یک تیم بزرگ رو درک نکردن

پرسپولیس که خوب مهره گرفته, امیدوارم استقلال هم تا آخر راه مسیر اشتباهی رو نره که فصل بعد جدال دیدنی بین دنیزلی و قلعه نویی ببینیم.
    آرش جان برای درک عمق فاجعه ای که در این سالها پرسپولیس درونش دست و پا زده فقط کافیه به این نکته توجه کنی که رویانیان تا حالا کلی بازیکن خریده و تقریبا سهمیه لیگ برتریش هم تموم شده
    با این حال پرسپولیس هنوز در بعضی پستها یا فقط یه بازیکن داره یا اصلا بازیکن نداره

12. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خب اولین شخص که نگرانش بودیم تمدید کرد.فری جون با مبلغ 450 میلیون تومان قراردادش رو برای یه فصل دیگه تمدید کرد.

خب امیدوارم این شروعی باشه بر تمدید قراردادهای:رحمتی،جباری،آن و و حیدری.

امیرحسین فشنگچی هم که انگار به توافقات به نهایی رسیده با استقلال و میمونه یه گلر خوب برای ذخیره رحمتی.البته با گرفتن فشنگچی فکر می کنم سهمیه هامون پر می شه درسته؟؟؟؟؟؟؟

و با فرهاد مجیدی هم که توی هفته ی آینده مذاکره می کنن که اگه امیر راضی بشه فرهاد هیچ مشکلی برای بازگشت نداره.

چی می شد بازیکنای ما هم مثل اروپایی ها قراردادهاشون رو تا 4-5 سال تمدید کنن که هر سال نخوایم دنبالشون با التماس بدوییم تا قراردادشون رو تمدید کنن.ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14. 6 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفتن جباری اون چنان مهم نیست چون جایگزین اون بازیکنایی مثل زندی و مبعلی رو داریم و جباری در این صورت اگه باشه بیشتر حاشیه درست می کنه...
    الان اگه فرهاد مجیدی و همین طور فشنگچی رو بگیریم تقریبا به بازیکنی دیگه نیاز نداریم

همون طور که قبلا گفتم تغییرات خیلی زیاد توی تیم هم خوب نیست و باید ساختار تیم حفظ بشه و جوری نباشه که تا آخر فصل طول بکشه که تازه بازیکنا با هم هماهنگ بشن!
    ما فصل پیش هم تیم خیلی خوبی داشتیم و همین که یکمی تیم تقویت بشه کافیه و دیگه وضعمون اونجوری نیست که مثل پرسپولیس بیشتر تیم بخواد تغییر کنه

16. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

به نظر منم رفتن جباری بهتر از موندنشه . ازش خوشم نمیاد .

سالی دوازده ماه مصدومه و در عین حال طلبکار و شاکی .

به قول قدیمی ها دشمن دانا به از نادان دوست .

18. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •