یعنی چی رو usb on the go نیست؟! چه ربطی داشت! USB-OTG سیستمی هست که میتونید فلش و موس و کیبورد و ... رو به گوشی وصل کنید. ربطی به حالت خاص و سرعت کپی ... نداره!
یعنی چی رو usb on the go نیست؟! چه ربطی داشت! USB-OTG سیستمی هست که میتونید فلش و موس و کیبورد و ... رو به گوشی وصل کنید. ربطی به حالت خاص و سرعت کپی ... نداره!
usb on the go منظورم مثله وقتیه که فلش مموری رو به کامپیوتر وصل می کنی و اونجوری بالا میاد و سرعت هم برا کپی بیشتره اما الان سرعت کپی فایل های ogg خیلی پایینه
یه راه حل پیدا کردم که فایل ها ogg رو zip کنم و تو گوشی بریزم و بعد از تو گوشی extract کنم حالا اگه شما راه حله دیگه ای دارید بگید
مگه شما وقتی گوشی i9100 رو به کامپیوتر وصل می کنید مثله فلش مموری براتون بالا میاد یا مثله من یه جور دیگه بالا میاد؟
ممکنه یکی از دوستان لطف کنه و ویجت های گالکسی اس 2 رو استخراج کنه و بذاره برای دانلود؟
ممنونم
کسی میدونه محافظ صفحه رو از کجا باید عوض کرد؟
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
این عکسو میبینید فکر کنم کابل Hdmi هست میخواستم ببینم تو ایران اومده وآیا دوستی این کابل رو داره یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن که فلش هم بهش وصل میشه واقعیت داره وآیا کابلش هست؟
ممنون.
شما تو حالت USB Storage وصل کن گوشیو، سرعتش بالاس.
تو ایران هست، سخت پیدا میشه حدودا بین 55 تا 75 هزار تومن هم قیمتشه (اینترنتی 75 میدن)![]()
ممنون ازپاسختون من میخواستم این گوشی رو تهیه کنم رفتم مرکز مبایل ایران نمایندگی سامسونگ به من میگن800تومن!!!!!!تو ایران هست، سخت پیدا میشه حدودا بین 55 تا 75 هزار تومن هم قیمتشه (اینترنتی 75 میدن)
تازه 16گیگشوبعدشم طبق این عکس تو جعبش باید کیف باشه ولی میگه توش کیف نیست....
نگیفتین فلش بهش میخوره یانه یا کابلش اگر هست قیمتش چنده...
ممنون .![]()
75 هزار تومن چه خبره راستی من جعبه گوشیم اینجوری نیستا از این کوچیک تره از دبی گرفتم 720
از نمایندگیها که نباید بخری اصلا، گرون مید، نمایندگیها باید فقط شوروم باشن و گوشی رو نشون بدن، متاسفانه فقط ال جی همچین کاری کرده و نمایندگیش فروش نداره !
پیشنهاد میکنم بری بدون گارانتی بگیری از زیر زمین بازار موبایل یا علایدین که باید چهر چشمی بپایی، حواستم باشه 24 ساعت یا 48 ساعت محلت تست بگیری از فروشنده./
فلش هم میخوره دیگه دوستان گفتن، قیمت کابل رسمی سامی 20 تا 35 تومنه که اصلا نمیصرفه و خیلیم پت و پهنه! ولی میتونی کابل معمولی بگیری حداکثر 5 تومن پولشه. سبک و قابل حملم هست.
از پرژا اندروید بپرس اون داره فک کنم./ این پکیم که عکسشو گذاشتی فول پکشه
اینم از کابل mhl
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by e.khafan!; 04-09-2011 at 19:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)