تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 555 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه من بازی realfootball رو می خوام رو گوشیم گیم دیتاش رو بریزم ولی چون گوشیم به حالت usb on the go نیست خیلی طول میده تا فایل های ogg کپی بشه کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ در ضمن برنامه assisstant for android هم رو کامپیوترم نصبه
    راستی من هر کاری کردن نتونستم asphalt 6 رو نصب کنم گیم دیتاش رو نمی خوند !!!! کسی تا حالا تونسته این بازی رو نصب کنه و اگه تونسته لطفا بگه چجوری؟
    یعنی چی رو usb on the go نیست؟! چه ربطی داشت! USB-OTG سیستمی هست که میتونید فلش و موس و کیبورد و ... رو به گوشی وصل کنید. ربطی به حالت خاص و سرعت کپی ... نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی چی رو usb on the go نیست؟! چه ربطی داشت! USB-OTG سیستمی هست که میتونید فلش و موس و کیبورد و ... رو به گوشی وصل کنید. ربطی به حالت خاص و سرعت کپی ... نداره!
    usb on the go منظورم مثله وقتیه که فلش مموری رو به کامپیوتر وصل می کنی و اونجوری بالا میاد و سرعت هم برا کپی بیشتره اما الان سرعت کپی فایل های ogg خیلی پایینه
    یه راه حل پیدا کردم که فایل ها ogg رو zip کنم و تو گوشی بریزم و بعد از تو گوشی extract کنم حالا اگه شما راه حله دیگه ای دارید بگید

مگه شما وقتی گوشی i9100 رو به کامپیوتر وصل می کنید مثله فلش مموری براتون بالا میاد یا مثله من یه جور دیگه بالا میاد؟

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممکنه یکی از دوستان لطف کنه و ویجت های گالکسی اس 2 رو استخراج کنه و بذاره برای دانلود؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی میدونه محافظ صفحه رو از کجا باید عوض کرد؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم

این عکسو میبینید فکر کنم کابل Hdmi هست میخواستم ببینم تو ایران اومده وآیا دوستی این کابل رو داره یا نه؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن که فلش هم بهش وصل میشه واقعیت داره وآیا کابلش هست؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

usb on the go منظورم مثله وقتیه که فلش مموری رو به کامپیوتر وصل می کنی و اونجوری بالا میاد و سرعت هم برا کپی بیشتره اما الان سرعت کپی فایل های ogg خیلی پایینه
    یه راه حل پیدا کردم که فایل ها ogg رو zip کنم و تو گوشی بریزم و بعد از تو گوشی extract کنم حالا اگه شما راه حله دیگه ای دارید بگید

مگه شما وقتی گوشی i9100 رو به کامپیوتر وصل می کنید مثله فلش مموری براتون بالا میاد یا مثله من یه جور دیگه بالا میاد؟
    شما تو حالت USB Storage وصل کن گوشیو، سرعتش بالاس.

7. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم

این عکسو میبینید فکر کنم کابل Hdmi هست میخواستم ببینم تو ایران اومده وآیا دوستی این کابل رو داره یا نه؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن که فلش هم بهش وصل میشه واقعیت داره وآیا کابلش هست؟
    ممنون.
    تو ایران هست، سخت پیدا میشه حدودا بین 55 تا 75 هزار تومن هم قیمتشه (اینترنتی 75 میدن)

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو ایران هست، سخت پیدا میشه حدودا بین 55 تا 75 هزار تومن هم قیمتشه (اینترنتی 75 میدن)
    ممنون ازپاسختون من میخواستم این گوشی رو تهیه کنم رفتم مرکز مبایل ایران نمایندگی سامسونگ به من میگن800تومن!!!!!!

تازه 16گیگشوبعدشم طبق این عکس تو جعبش باید کیف باشه ولی میگه توش کیف نیست....
    نگیفتین فلش بهش میخوره یانه یا کابلش اگر هست قیمتش چنده...
    ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

75 هزار تومن چه خبره راستی من جعبه گوشیم اینجوری نیستا از این کوچیک تره از دبی گرفتم 720

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ازپاسختون من میخواستم این گوشی رو تهیه کنم رفتم مرکز مبایل ایران نمایندگی سامسونگ به من میگن800تومن!!!!!!

تازه 16گیگشوبعدشم طبق این عکس تو جعبش باید کیف باشه ولی میگه توش کیف نیست....
    نگیفتین فلش بهش میخوره یانه یا کابلش اگر هست قیمتش چنده...
    ممنون .
    از نمایندگیها که نباید بخری اصلا، گرون مید، نمایندگیها باید فقط شوروم باشن و گوشی رو نشون بدن، متاسفانه فقط ال جی همچین کاری کرده و نمایندگیش فروش نداره !
    پیشنهاد میکنم بری بدون گارانتی بگیری از زیر زمین بازار موبایل یا علایدین که باید چهر چشمی بپایی، حواستم باشه 24 ساعت یا 48 ساعت محلت تست بگیری از فروشنده./

فلش هم میخوره دیگه دوستان گفتن، قیمت کابل رسمی سامی 20 تا 35 تومنه که اصلا نمیصرفه و خیلیم پت و پهنه! ولی میتونی کابل معمولی بگیری حداکثر 5 تومن پولشه. سبک و قابل حملم هست.

از پرژا اندروید بپرس اون داره فک کنم./ این پکیم که عکسشو گذاشتی فول پکشه

اینم از کابل mhl
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by e.khafan!; 04-09-2011 at 19:51.

12. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •