تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 639 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    دو سوال دارم
    تفاوت حساب هایی که به صورت روز شمار سود پرداخت می کنند با مثلا حساب بلند مدت 5 ساله که سود 20 درصد رو ماه به ماه میده چیه؟ برای حدود 5 میلیون این حساب های روز شمار که جدیدا بانک ها گذاشتن بهتره یا همون بلند مدت های 5 ساله؟
    اگه قبلا از تسهیلات صندوق مسکن بانک مسکن(همون وام مسکن) استقاده کرده باشم و هنوز قسط هاش تمام نشده باشه می تونم دوباره یه حساب جدید باز کنم تا در آینده بتونم وام مسکن بگیرم یا اینکه باید وام قبلب تسویه بشه؟
    ممنون
    فرق روز شمار با چند ساله ها اینه که روز شمار و هر وقت خواستی میتونی واریز برداشت کنی ولی اون 5 ساله رو اصل مبلغ و به مدت 5 سال نباید دست بزنی و فقط ماهیانه سودش و دریافت میکنی --- هر دو هم ماهیانه سود واریز میشه

حساب باز کردن فکر نکنم ربطی به وام داشته باشه و هر وقت دوست داشته باشی با ارائه اسناد شناسائی میتونی حساب باز کنی ولی اگه بخوای تسهیلات جدید بگیری باید قبلی رو تسویه کنید

2. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

- برای بستن حساب در بانک مهر اقتصاد باید به شعبه ای که توش حساب باز کردیم بریم ؟ یا تمامیه شعبه هاش میشه؟

- روز شمار اقتصاد نوین کف داره؟ یا هر مبلغی میشه از اول گزاشت؟سود روز شمارش چند درصده؟ تو سایتش که نوشته 7- می تونم پولمو هر وقت خواستم بردارم؟ یا مثل سرمایه سه ماهست؟ اقتصاد نوین پس قابل اطمینانه؟اقتصاد نوین عضو شتابم هست دیگه؟

ممنون- ببخشید زیاد سوال می پرسم
    برای بستن حساب باید برین به همون شعبه ای که حساب باز کردید.

4. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان یکی اینو واسه من ساده توضیح میده:سود این سپرده با نرخ علی الحساب 24درصد هر ماهه تا سررسید به حساب شماره..... وریز خواهد گردید.بعد با این حساب ماهانه چقدر باید سود بدن 4 میلیون تومان؟
    سلام . اصطلاحِ علی الحساب یعنی که سودِ پرداختی ثابت نیست بلکه در پایانِ سال یا پایانِ مدتِ سپرده گذاریِ بلند مدت , یک مبلغ دیگه هم به عنوانِ ما بهُ التفاوتِ سود واریز میشه که مقدارش بستگی به این داره که بانک چقدر سود برده باشه از پول شما .پرداخت در سر رسید هم یک اصطلاح هست که در مورد سپرده ی بلند مدت به کار میره . سر رسید یعنی پایانِ مدتِ سپرده ی بلند مدت . مثال : بانک تجارت برای سپرده ی بلند مدتِ 2 ساله با پرداخت سود در سررسید , 57% سود میده . یعنی تا دو سال نه حق دارین پول رو کم و زیاد کنین و نه سودی بهتون میدن .بعد از دو سال اصل پول باضافه ی 57% بهتون میدن . یعنی سالی 28.5%
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-04-2014 at 00:01.

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من از بانک و خدمات بانکی اینجور چیزا چیزی نمیدونم چند تا سوال داشتم
    1.برای پول ریختن به حساب کسی که بانکس تجارته باید خودم تو اون بانک حساب داشته باشم یا لازم نیست؟یا برای پول ریختن باید برم شعب همون بانک یا بانک دیگه ای میشه؟

2.برای خرید اینترنتی یا انلاین فرقی نمیکنه چه عابر بانکی داشته باشم؟

3.کسی تو خارج از کشور هست میخواد دلار بریزه به حسابم میشه همچین چیزی؟اگه میشه من باید چه کارایی بکنم یا اون چه کارایی بکنه؟

4.مثلا من 10 میلیون دارم بخوابونم تو بانک دست بهش نزنم چند ساله پولم دو برابر میشه یعنی میشه 20میلیون؟

ممنون میشم جواب بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عضو هیأت مدیره بانک ملّی ایران گفت: سقف برداشت از دستگاه های خودپرداز (ATM) این بانک در سراسر کشور روزانه از ۲۰۰هزار تومان به ۵۰۰هزار تومان افزایش یافت.انجام این طرح، گامی مؤثر در راستای کسب رضایت هرچه بیشتر آحاد مردم جامعه در استفاده از خدمات الکترونیک این بانک است.

9. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اصل مبلغ چقدره؟
    4میلیون تومان

برای 4 تومان تقریبا ماهی 79 هزارتومان
    پس چرا برای من 26411 تومن ریخته بعد از یک ماه؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام . علی الحساب یعنی که سودِ پرداختی ثابت نیست بلکه در پایانِ سال یا پایانِ مدتِ سپرده گذاریِ بلند مدت , یک مبلغ دیگه هم به عنوانِ سود واریز میشه که مقدارش بستگی به این داره که بانک چقدر سود برده باشه از پول شما .پرداخت در سر رسید هم یک اصطلاح هست که در مورد سپرده ی بلند مدت به کار میره . سر رسید یعنی پایانِ مدتِ سپرده ی بلند مدت . مثال : بانک تجارت برای سپرده ی بلند مدت با پرداخت سود در سررسید , 57% سود میده . یعنی تا دو سال نه حق دارین پول رو کم و زیاد کنین نه سودی بهتون میدن . بعد از دو سال اصل پول باضافه ی 57% بهتون میدن . یعنی سالی 28.5%
    من حساب کردم برای 4 میلیون باید 79 هزار تومان میریخته برای یک ماه اما فقط 26411 تومن ریخته
    یعنی بقیشو سر 3 ماه میریزه؟نکنه این 24درصد رو تقسیم بر 3 ماه کردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان
    من از بانک و خدمات بانکی اینجور چیزا چیزی نمیدونم چند تا سوال داشتم
    1.برای پول ریختن به حساب کسی که بانکس تجارته باید خودم تو اون بانک حساب داشته باشم یا لازم نیست؟یا برای پول ریختن باید برم شعب همون بانک یا بانک دیگه ای میشه؟
    3.کسی تو خارج از کشور هست میخواد دلار بریزه به حسابم میشه همچین چیزی؟اگه میشه من باید چه کارایی بکنم یا اون چه کارایی بکنه؟
    4.مثلا من 10 میلیون دارم بخوابونم تو بانک دست بهش نزنم چند ساله پولم دو برابر میشه یعنی میشه 20میلیون؟
    ممنون میشم جواب بدید
    میتونین از طریق اینترنت بانک به هر بانکی از طریق شبا حساب واریز کنین.هم میتونین برین بانک تجارت واریز کنین نقدی و هم میتونین از بانکتون فیش حواله بگیرین و بانک خودش براتون حواله میکنه.
    مهم نیست از چه کارتی باشه مهم اینکه عضو شتاب باشه.
    فکر کنم باید حساب ارزی داشته باشی.و شماره شبا رو بهش بدین تا براتون واریز کنه.یا با همین شماره شبا هم فکر کنم بشه.
    اگه واقعا میخواین دست نزین و احتیاج ندارین میتونید بزارین حساب نوید سود و اصل پول در سررسید یعنی بعد از 5 سال بهتون پرداخت میشه که در 5 سال اصل و سود پولتون با هم میشه 28/000/000تومن.بانک هایی هم هستن که روزشمارشون بالاست

13. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من حساب کردم برای 4 میلیون باید 79 هزار تومان میریخته برای یک ماه اما فقط 26411 تومن ریخته
    یعنی بقیشو سر 3 ماه میریزه؟نکنه این 24درصد رو تقسیم بر 3 ماه کردن
    سپرده شما سه ماهه است یا روز شمار؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بیشترین سود یک یا دو ساله را کدام بانک میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •