ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺍﻗﺎﺳﺠﺎﺩ. ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻃﻲ ﮐﻨﻲ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺍﻗﺎﺳﺠﺎﺩ. ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻃﻲ ﮐﻨﻲ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
راستش رو بخواهید یه مدتی دنبالش بودم اما پیدا نکردم
این روزها سریال های خارجی خیلی طرفدار پیدا کردن و معمولا به علت تعداد زیاد قسمت ها اونارو به یه فرمتی تبدیل میکنن که با وجود حجم کم کیفیت مطلوبی داشته باشن و برای دیدن این سریال ها باید ساعت ها پای کامپیوتر بشینیم.
نرم افزار mx video player این قابلیت رو به x8 داده که به راحتی فرمت های مختلف رو به همراه زیرنویس بدون هیچ مشکلی پخش کنه
من چنتا برنامه دیگرو امتحان کردم و همه مشکل داشتن این نرم افزار دیوونس
دوستان این رام جینجر ورژن 14 رو نصب کردم !! حالا 15 رو هم دانلود کردم !! اما انگاری روش نصبش فرق میکنه و از طریق بک اپ و ریستور باید نصبش کرد !! اما من نمیتونم نصبش کنم از طریق xrecovery !! کسانی که نصب کردن این ورژن رو لطفا راهنمایی کنن![]()
1.وقتی فایل zip رام رو دانلود کردید ، در کامپیوتر اونو از حالت فشرده خارج کنید. حالا یه پوشه با نام GingerXperia.Odex.updateV15 دارید.
2. گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید (یا sd card گوشی رو با رم ریدر وصل کنید). باید پوشه بالا رو به مسیر زیر انتقال بدید.
phone card --> xrecovery ---> backup
3. حالا کافیه گوشی رو ریستارت کنید و وارد محیط xrecovery بشید. سپس در قسمت backup and restore به بخش backup برید و پوشه بالا رو انتخاب کنید. صبر کنید تا کامل نصب شود.
4. بعد از نصب باید factory reset یا فول وایپ رو انجام بدید.
رام شما آماده استفاده میباشد.
بله این هندفری ها موجوده
اینم مشخصات MH 810
به زبان شیرین فارسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هندزفری مبحث خیلی گسترده ایه
من این مدل رو به دلیل داشتن سوکت خاص پیشنهاد نمیدم ،چون تو سایر وسایل نمیتونید ازش استفاده کنید
میشه از مدلی که با x10 گویا ارئه شد استفاده کنید
ولی در کل هزینه + کیفیت مورد نظرتون مهم هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قیمت دقیقشونو خبر ندارم ،
اما فکر نمیکنم به قیمتشون بیارزه
منتها میشه با 30 تومن یه بلوتوث هندفری معمولی گرفت
باید نیاز دیده و بررسی بشه
باز هم برای اطلاعات بیشتر فروم زیر رو بهتون معرفی میکنم که مربوط میشه به لوازم جانبی موبایل
w w w.h a n d heldusers.com/forum/f88.html
Last edited by AMIRHJ; 23-11-2011 at 22:27.
سلام دوستان من مولتی تاچ رو از طریق شناسایی سیستم عامل و نصب از طریق ایکس ریکاوری رفتم اما برای بعضی بازی ها فعال شده بود اما بعضی ها هم مثل سوکر 2011 نمیشد مولتی تاچ بازی کرد
سلام بچه ها میخوام امروز یه بازی توپ رو بهتون معرفی کنم بازی اکشن Modern Combat: Sandstorm 3.1.5 این بازی رو گوشیه خودم نصبه عالیه هم روون وهم گرافیکی اینم لینک دانلودش
http://hotfile.com/dl/116078415/babba7c/Modern_Combat_Sandstorm_HVGA_v3.1.5_with_cache.7z. html
rangoabzar میشه لینک دانلود mx video player و بذاری من گرفتم ولی کار نمیکنه
سلام دوست من لیلی توپولی شما باید این برنامه رو با کدکش نصب کنی من گیرم اومد با حجم 6.5 مگ تو گوگل سرچ کنی با کدک هم گیر میاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)