سلام .
وقتي توي نزديكانتون كسي مريض ميشه حتما در اولين فرصت به عيادتش بريد ..... يه ادم مريض اونقدر چشمش به اين در هست كه كسي بياد عيادتش ....در ضمن يه چيزي هم براي مريض ببريد هر چند اندك باشد ......
محتوای مخفی: يك نكته
سلام .
وقتي توي نزديكانتون كسي مريض ميشه حتما در اولين فرصت به عيادتش بريد ..... يه ادم مريض اونقدر چشمش به اين در هست كه كسي بياد عيادتش ....در ضمن يه چيزي هم براي مريض ببريد هر چند اندك باشد ......
محتوای مخفی: يك نكته
بعضی وقتا یه تصمیم های عجیبی میگیریم که مثلا فلان موبایلی که امروز دیدیم رو حتما هرجوری که شده بخریم(البته پول هم داریم)
پیشنهاد من اینه که هیچ وقت برای خرید هیچ چیزی عجله نکنید
خوب فکر کنید ببینید آیا اون وسیله ای که میخواین بخرین اصلا به دردتون میخوره؟آیا توی زندگیتون نقشی داره؟یا نیاز اونو احساس میکنید؟
من خیلی وقتا شده که تصمیم گرفتم یه وسیله ای رو عوض کنم و حتی پول هم آماده کرده بودم و به بازار دنبال وسیله مورد نظرم گشتم،اما یه اتفاقاتی افتاد که خرید چند روزی به تعویق افتاد و دوباره که قصد کردم به بازار برم،با خودم که فکر کردم گفتم: چه کاریه؟ مگه همون وسیله ای که دارم چشه؟ و خدا رو شکر کردم که اون موقعی که داغ بودم نخریدم
پیشنهادم اینه که حتما حداقل برای یه وسیله گرون قیمت چند روز (هرچه بیشتر بهتر)در موردش فکر و تحقیق و مشورت کنید
موفق باشید.
هر وقت از بسته های اینترنتی یا کلا هر سرویسی از اپراتور های تلفن مخصوصا ایرانسل و همراه اول استفاده کردید قبل از تموم شدنش خودتون غیر فعالش کنید چون قطعا خودش براتون تمدید
میکنه و کل شارژ تون میپره:@
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
اگه دیدی که به این فکر افتادی که عیب و ایرادات خودتو اصلاح کنی مطمعن باش لطف خدا نصیبت حالت شده.
دیدم خیلی ها رو که قبل ازدواج خصوصیات اخلاقیشون رو عوض نکردن و الانم هنوز به این فکر نیستن که ایرادات خودشونو برطرف کنند.یکم فکر کن ببین فردا بچه با این خصوصیات والیدن باید بزرگ شه...یعنی آینده فرزند به راحتی با اخلاق والیدن درست می شه و والدین می شن آیینه زندگی بچه!
منظورم اینه خصوصیات بد اخلاقی خودمونو بشناسیم و اونا رو تا جایی که ممکنه از بین ببریم .
دوستان از این به بعد تمام پست های که حاوی نقل قول ازتجربیات سایر کاربران چه در جهت تایید و چه درجهت مخالفت با ان نظر باشندموضوع باز شد..
حذف خواهد شد
با تشکر از همکاری شما ..///
اگه همیشه از یک سوپر مارکت خرید میکنید و با شما آشناست، هیچوقت به قیمتهای او اطمینان نکنید،مثلا نگویید این سوپر مارکت قیمتها را از بقیه جاها ارزان تر حساب میکند،ممکن است او فقط دو قلم جنس را از بقیه جاها ارزان تر حساب کند،پس دلیلی ندارد که همه اجناس را از او خرید کنید
با اینکه با یکدیگر آشنا شده اید اما باز هم همیشه درجریان قیمتها باشید
موفق باشید![]()
یه تجربه دیگه:
هیچوقت در این تاپیک نقل قول نگیرید،چون اگه نقل قول گرفتید مطمئن باشید که توسط مدیران حذف خواهد شد،و ضدحال خواهید خورد و از همه بدتر ممکنه تاپیک هم بسته بشه![]()
تجربه همچنین نشون داده پست های بی محتوا(اسپم) که صرفا بخاطر بالا بردن تعداد پست ها ارسال میشه هم پاک خواهند شد!
تجربه دیگه ی من میگه که دوستان اگر خیلی بفکر تناسب اندام هستید سعی کنید خوردن بستنی خصوصا در فصل تابستون رو به حالت کنترل شده انجام بدیداگه هرروز بستنی بخورید در نهایت BMI(شاخص توده بدنی) از حالت اصلیش خارج میشه
![]()
Last edited by Atghia; 20-08-2013 at 16:02.
هیچوقت به ترمز دستی های خودروهای دیفرانسیل عقب(مثل پیکان،روآ، نیسان و...) هیچوقت اطمینان نکنید،
حتی اگه تنظیم هم باشن
مادر مثل یک فرشته میمونهبه خدا به خدا هیچ وقت هیچ وقت به اون بی احترامی نکنید حتی اگه حق با شما باشه .
_LOVE_CODER_,+ f.a.r.i,5ajad,After4Ever,AhmadReza.,Amir M.ohAma.D,Arash4484,Arrowtic,Atghia,constant_boy23,Continental,Devicestreet,dourtarin,farid0485,GOLDFINCH,griefcottage,hamid_diablo,iman0007,kalantarahura,khafan8288,lindows,Mahdi/s,mahpesar,MasterGeek,Masоud,mehdi_pro2,mehdioffflone,Mehran,microsof,MOHAMMAD_ASEMOONI,New Solid Snake,parham-sh,pc-game,rasoul2005,SaMsUnG,Shadow-Man,shahinfarasystem,skyzare,SoluS,vahidgame,Йeda,Переклад не,باغبون,شاهزاده خانوم,ملا نصرالدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)