تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 416 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتلتیک بیلبائو صفر – رئال مادرید 3: پیش به سوی ال‌کلاسیکو/رونالدو صدرنشین جدول پی چی چی

کاکا دو پنالتی را گل کرد و سفیدپوشان با اعتماد به نفس فراوانی پا به ال‌کلاسیکو خواهند گذاشت.

سایت گل – رئال مادرید در حالی 3 بر صفر در خانه اتلتیک بیلبائو و ورزشگاه خوفناک سن‌مامس پیروز شد که تركيب خوزه مورينيو در سن مامس يك پيام قاطع داشت : چرخش در تيم با انديشه بازيهاي چمپيونزليگ و فينال كوپا .بر روي نيمكت ، به جز يرزي دودك دروازه بان ، شش بازيكن كه استخوان بندي رئال مادريد اين فصل را تشكيل مي دهند روي نيمكت بودند : مارسلو ، كارواليو ، ژابي ، اوزيل ، كريستيانو و آدبايور .

در دقیقه 13، گورکا ایرایسوس با خطا آنخل دی‌ماریا را متوقف کرد و کاکا ضربه پنالتی حاصل را وارد دروازه حریف کرد.رئال سپس عقب کشید و دل به ضدحملات بست.سپس در دقیقه 54 بود که ژابیر کاستیو، دی‌ماریا را بی‌دلیل در محوطه جریمه سرنگون کرد و پنالتی دوم را هم کاکا به گل تبدیل کرد.

كاكا فقط يك بار در رئال مادريد توانسته بود كه در يك بازي دو گل بزند كه مربوط به هفته 23 فصل گذشته و برد 6-2 برابر ويارئال مي شود . آخرين گل بازيكن برزيلي براي رئال مادريد در برنابئو برابر سوسيه داد بود .

در نهایت کریس رونالدو که در نیمه دوم وارد میدان شده بود به سمت دروازه حریف تاخت و سپس به عقب برگشت و شوتی مهارناپذیر به گوشه مخالف زد تا گل سوم را در دقیقه 70 زده باشد. پاس استبان گرانرو در این صحنه عالی بود...ستاره پرتغالي تنها سه گل تا بهترين فصلش در منچستر يونايتد در فصل 08-2007 فاصله دارد ، او در آن فصل در تمامي تورنمنت ها 42 گل زد . كريستيانو 28 گل در لاليگا زده ، شش تا در چمپيونزليگ و پنج تا در چمپيونزليگ .

به این ترتیب رئال مادرید که البته در این دیدار پنج بازیکن اخطاری داشت با روحیه خوبی آماده ال‌کلاسیکو می‌شود که هفته آینده در برنابئو برگزار خواهد شد.

رئال : كاسياس ، په په ، راموس ، كاكا ، لاس ، اربلوا ، آلبيول ، گاراي هيگوائين ، دي ماريا و گرانرو / تعويضي ها : كارواليو ،‌رونالدو و آلونسو
    اتلتيك : ايرايزوز ،تاخورو ، ژوزه ، يورنته ، ايرائولا ، اوريباز ، گورپاجي ، كاستيو ، مارتينز ، مونياين ، اكيزا / تعويضي ها : گابيلاندو ، ايتوراسپه و لوپز
    كارت زرد : كاسياس ، راموس ، آربلوا ، ديارا و گرانرو از رئال و گورپگوي ، ايرايزوز و مارتينز از اتلتيك
    داور : كلوس گومز
    استاديوم : سن مامس
    آمار بازي :
    شوت : 11-12 / شوت به چارچوب : 4-6 / توپگيري : 3-4 / كرنر : 8-1 / مالكيت توپ : 43-57

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/4/9

بارسلونا 3 – المریا 1: پایان خوش روز سخت/مسی به رقابت بازگشت

بارسا گام دیگری به سوی قهرمانی لالیگا برداشت.

سایت گل – بارسلونا شکست یک بر صفر مقابل تیم قعر جدولی المریا را به پیروزی سه بر یک تبدیل کرد تا گامی بلند به سوی قهرمانی لالیگا بردارد.

المریا در این دیدار نمایش درخشانی داشت و در نیمه اول بازی تا حدی پایاپای دنبال شد.

در نیمه دوم، ابتدا داوید ویا ضربه‌ای را به تیر دروازه المریا زد.

سپس در دقیقه 50، روی پاس عالی پابلو پیاتی، توپ با لغزش گابریل میلیتو به کورونا رسید و او دروازه خوسه پینتو را گشود.

کمی بعد، دیه‌گو آلوس دروازه‌بان المریا خطای بدی روی داوید ویا انجام داد و پنالتی حاصل را لیونل مسی به گل تساوی تبدیل کرد.

در دقیقه 64، خط دفاعی شجاع المریا بار دیگر باز شد. این بار تیاگو آلکانتارا، بازیکن 19 ساله بارسلونا روی کرنر لیونل مسی با ضربه سری دیدنی توپ را وارد دروازه آلوس کرد.

در نهایت لیونل مسی روی اشتباه مدافع حریف صاحب توپ شد و گل سوم را به ثمر رساند.

به این ترتیب در فاصله 8 بازی مانده به پایان فصل، فاصله بارسا و رئال 8 امتیاز باقی ماند.

المریا هم چهار امتیاز تا منطقه رهایی از سقوط فاصله دارد.

کد:
    2011/4/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

غیبت بویان تا آخر فصل/ ماسچرانو غایب ال کلاسیکو

بویان کرکیچ، تا پایان رقابتهای این فصل غایب خواهد بود. او در جریان دیدار مقابل آلمریا از ناحیه لیگامنت زانو مصدوم شد

سایت گل- خبر بد برای بارسلونایی ها. بویان کرکیچ، مهاجم کم سن و سال این تیم تا پایان رقابتهای این فصل از میادین ورزشی دور خواهد بود.

بویان در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل آلمریا که با برتری 1-3 بارسا به پایان رسید دچار پارگی لیگامنت های زانو شد

تستهای اولیه نشان می دهد که این مصدومیت او را بین 6 تا 8 هفته از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت وبدین ترتیب بویان تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نخواهد بود

پپ گواردیولا در پایان مسابقه شنبه شب نوکمپ به خبرنگاران گفت:« مصدومیت این دو بازیکن، همه برای آنها و هم برای باشگاه ناراحت کننده است.»

از سوی دیگر گواردیولا در دیدار شنبه هفته آینده تیمش مقابل رئال مادرید در برنابئو، نمی تواند از ماسچرانو استفاده کند. ستاره آرژانتینی بارسا در جریان دیدار شنبه شب تیمش پنجمین کارت زرد این فصلش را گرفت و بدین ترتیب در دیدار ال کلاسیکو از همراهی تیمش محروم خواهد بود.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/10

Fun Stats of the Day

مسی با گل دومش به رکورد 47 گل در فصل رونالدوی برزیلی (96-97) و خودش (09-10) رسید. پاس گلش به تیاگو 18مین پاس گل فصلش بود که در دو دهه اخیر سابقه نداشته.

کد:
    April 10, 2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گواردیولا: می توانیم در برنابئو رویای قهرمانی رئال را نقش برآب کنیم

مربی بارسا از شاگردانش خواست تا در دیدار شنبه شب این تیم مقابل رئال به پیروزی برسند و رویاهای مادریدی ها برای قهرمانی را نقش برآب کنند

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا معتقد است که تیمش به شایستگی توانست با نتیجه 1-3 از سد آلمریا عبور کند.

این پیروزی باعث شد تا بارسا به اختلاف 8 امتیازی اش با رئال رده دومی ادامه دهد ولی گواردیولا حتی با این فاصله موجود،احساس آرامش نمی کند.

گواردیولا در پایان این مسابقه گفت:« نباید هیچ اشتباهی بکنیم. ما نبایداین طور فکر کنیم که اگر دربرنابئو شکست بخوریم هم هیچ اتفاقی نمی افتد.این تنها فرصت ماست تا گام تعیین کننده ای در راه رسیدن به جام قهرمانی برداریم. اگر ببازیم، فاصله به 5 امتیاز کاهش پیدا می کند و این در حالی است که 6 بازی تا پایان فصل باقی است. ما باید همانطور که در این 2 سال مقابل رئال بازی می کردیم، مقابل شاگردان مورینیو قرار بگیریم.»

مربی جوان بارسا ادامه داد:« رئال تیمی است که دقیقامی داند چطور باید به جریان بازی برگردد. آنها تیم بزرگی دارند و شیوه های متفاوتی برای در دست گرفتن بازی دارند. ما باید به شدت تلاش کنیم و بازیکنان باید برای پیروزی به میدان بروند. ما اصلا نمی توانیم در این بازی شکست بخوریم.این اصلا در سبک کاری ما نمی گنجد.»

مربی بارسا در ادامه درمورد سبک بازی آلمریا گفت:« آنها ساختار تدافعی بسیار خوبی داشتند و به همین خاطر ما خیلی تلاش کردیم. در نیمه دوم پیشرفت کردیم ولی چنین بازیهایی همیشه خطرناکند و مسائلی در جریان بازی بود که برای ما به خوبی پیش نرفت.»

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خطای روی ویا که پنالتی گرفته شد، خطا بود؟!
    دقیق ندیدم اما احساس کردم هیچ برخوردی نداشتن و ویا خودش رو انداخت...
    +
    اولین ال کلاسیکو آوریل رو رئال برد!
    بسکتبال رئال و بارسا رو رئال 77-71 برد...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خطای روی ویا که پنالتی گرفته شد، خطا بود؟!
    دقیق ندیدم اما احساس کردم هیچ برخوردی نداشتن و ویا خودش رو انداخت...
    +
    اولین ال کلاسیکو آوریل رو رئال برد!
    بسکتبال رئال و بارسا رو رئال 77-71 برد...
    از بهترین زاویه ندیدم اما به نظر زدش. حتی واکنش بازیکنا اینو تایید می کرد. ویا هم سعی نکرد پیش بره و خوب خودشو انداخت. حالا از دو پنالتی رئال بگید. بود؟ البته مهم نیست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

از بهترین زاویه ندیدم اما به نظر زدش. حتی واکنش بازیکنا اینو تایید می کرد. ویا هم سعی نکرد پیش بره و خوب خودشو انداخت. حالا از دو پنالتی رئال بگید. بود؟ البته مهم نیست.
    نمیدونم شایدم پنالتی بود..
    اما من احساس کردم نخوردن به هم و ویا خودش رو انداخت...
    +
    به لطف بارسا تی وی، ندیدم که بخوام بگم پنالتی بودن یا نه...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا.
    مشکلات دفاع واقعا جدیه.

الان که ماسکرانو هم ال کلاسیکو رو از دست داد، یعنی بوسکتس دیگه نمی تونه برگرده عقب و باید در مرکز زمین بازی کنه، نتیجه اش هم میشه بازی دادن به میلیتو ناآماده که حتی یک بازی متوسط رو هم توی چند ماه پیش نداشته و هر وقت بازی کرده افتضاح بوده. چه موقعی مدافع های با تجربه مون رو از دست دادیم.

فقط امیدوارم پویول برسه وگرنه توی دفاع مشکل خواهیم داشت، و به نظر من به احتمال زیاد یکی از اون ابتکارهای عجیب پپ رو توی ال کلاسیکو خواهیم دید، به هر حال امیدوارم چوب دفاع ضعیف رو تو همچین بازی حساسی نخوریم.
    براي من عجيبه كه چرا بارسا اول فصل فكري براي مهره هاي جايگزين نكرد
    به نظر من ميليتو بايد فروخته ميشد
    و دو مدافع مياني خريداري ميشد
    يا از تيم پايه يكي دو بازيكن قابل اطمينان به تيم اضافه ميشد و بهشون بازي داده ميشد ( پس چي شد اين مدافع جواني كه قرار بود به تيم تزريق بشه؟ )
    كلا دست بارسا واقعا خالي مونده

بوسكتس شايد برگرده عقب و كيتا هافپك دفاعي بازي كنه
    اما اگه اينجوري بشه در طول بازي بازيكن جانشين نداريم براي هافپك دفاعي
    ولي فكر ميكنم تنها راه براي بازي ندادن ميليتوي ناآماده باشه

فكر نميكنم گوارديولا بتونه ابتكار جديدي به كار ببره ابتكار ابزار ميخواد
    قبلا گفتم مشكل بارسا مصدوميت بازيكناي اصلي بود حال مشكل جديديش مصدوميت بازيكناي جانشينه

كلا بارسا به قول مكانيكا به يه آچار كشي احتياج داره و براي اين كار بهترين وسيله يه آچار فرانسه اس كه اصالتا هم اهل فرانسه باشه و اون كسي نيست جز آبيدال كه چون در دسترس نيست بايد به مشابهش قانع بشيم
    به نظر من شبيه ترين بازيكن به آبيدال ميتونه كيتا باشه و شايد ابتكار گوارديولا نوع استفاده از كيتا باشه

په په در تیم ملی سابقه بازی کردن به عنوان سوییپر رو داره و اتفاقا تقریبا همیشه این نقش رو خوب بازی کرده. باید ببینیم چی میشه. قدرت های دفاعی آلونسو هم خوبه و من فکر می کنم یه 5-2-2-1 رو می بینیم (مدافع پنجم در نقش سوییپر) .
    من اگه جاي مورينيو بودم نقشه اصلي خودم رو براي متوقف كردن بارسا توي اين بازي لو نميدادم
    به نظر من تنها كلاهي كه رسانه ها و حاشيه ها ميتونن سر مورينيو بزارن اينه كه مورينيو اين بازي رو بيش از حد جدي بگيره روز غافلگير كردن بارسا اين بازي نيست بلكه فينال جام حذفيه

پي نوشت: اين فقط يه نگرانيه همين

رئال ليگ رو تا 80 درصد از دست داده
    و ادامه لاليگا چندان اهميتي نداره
    تيمي كه اميدش رو از دست داده باشه كمي خطرناك و خشن بازي ميكنه
    دقيقا مثل اواخر الكلاسيكوي قبلي كه با وجود اينكه اخطارها و اخراجهاش روي ادامه لاليگا هم تاثيرگذار اما رئاليا به خشونت رو آوردن
    البته اين موضوع به هيچ وجه نميتونه از قبل برنامه ريزي بشه
    بيشتر به قضاوتهاي منفي بازيكنا در مورد ادامه بازيه كه به طور ناگهاني بروز ميكنه
    دقيقا مثل اواخر الكلاسيكوي قبل
    اميدوارم بازيكناي هردو تيم به فكر مصدوم كردن بازيكن حريف نيفتن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسئولیت فرناندو ایئرو در دست دل بوسکه

ایئرو از تیم ملی اسپانیا کناره گیری کرد.

سایت گل - فدراسیون فوتبال اسپانیا روز جمعه با انتشار بیانیه ای رسمی از کناره گیری فرناندو ایئرو از سمت مدیرفنی این فدراسیون خبر داد.

این در حالی است که قرارداد ایئرو روز سی ام ژوئن سال جاری میلادی به پایان می رسید و گویا اختلاف برسر دستمزد این اسطوره فوتبال اسپانیا، دلیل جدایی او از فدراسیون فوتبال این کشور است

ایئرو که یکی از مهره های تاثیرگذار در قهرمانی اسپانیا در رقابتهای یورو 2008 و جام جهانی 2010 بود ، اکنون از سمت خود کنار رفته و ویار، رئیس فدراسیون فوتبال این کشور، درنظر دارد تا حقوق ایئرو را در خزانه فدراسیون گذاشته و به همین خاطر مسئولیتهای او به عنوان مدیرورزشی فدراسیون فوتبال اسپانیا را بدون افزایش دستمزد دل بوسکه، به سرمربی «ماتادورها» بسپارد.

البته این کار آسانی نیست. گرچه سرمربی تیم ملی اسپانیا مشکلی برسر کنترل تیمهای پایه ای اسپانیا با کمک خینس ملندس که دستیار تیم پایه ای شهرک فوتبال اسپانیاست ندارد. ولی در میان وظایف ایئرو، مسائلی هست که بعید به نظر می رسد که دل بوسکه قادر به انجام آنها باشد.

به عنوان مثال یکی از وظایف ایئرو مذاکره برسر پاداشها و دستمزدهای بازیکنان ملی پوش است؛ کاری که ایئرو پس از قهرمانی اسپانیا در رقابتهای یورو 2008 و جام جهانی 2010 به خوبی از عهده آن برآمد.

البته انجام این کارها وقت زیادی از دل بوسکه خواهد گرفت و قطعا تمرکز او را از انجام وظایف اصلی اش که ارائه فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی، هدایت تکنیکی تیم و رسیدن به اهداف ورزشی تعریف شده است را برهم می زند.

از سوی دیگر دل بوسکه برای مذاکره با مدیران فنی باشگاه ها (از جمله پاردسا، مدیر فنی رئال و سوبی سارتا، مدیر فنی بارسا) بر سر میزان آمادگی بازیکنان و شرایط مصدومیت آنها ساخته نشده است. این کارها از پس دل بوسکه برنمی آید. یا تصورش را بکنید که دل بوسکه بخواهد بازیکنان تیم ملی اسپانیا را برای دیدار با پاپا برده یا مقدمات حضور اسپانیا در رقابتهای «کوپا آمه ریکا» را فراهم آورد.

با وجودی که ویار تمایل زیادی دارد تا اختیار تام به دل بوسکه بدهد، مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا به دنبال جانشین ایده آلی برای ایئرو هستند. گزینه مورد نظر آنها« خوسه آنتونیو کاماچو» مربی سابق اوساسونا است که تجربه زیادی دارد و توانایی های لازم برای انجام وظایف ایئرو را دارد.

البته گزینه های دیگری نیز مطرح است و ممکن است افرادی مثل فران، خوانیتو و دلارد این پست را برعهده بگیرند.

کد:
    2011/4/10

گزارش روز: دی ماریا، پنالتی گیر ترین بازیکن رئال

دی ماریا، بازیکنی است که بیشترین خطاهای پنالتی برروی او انجام می شود

سایت گل – بیشتر از نیمی از پنالتی هایی که در رقابتهای این فصل لالیگا به نفع رئال اعلام شده، در پی خطاهایی است که بازیکنان تیمهای حریف روی دل ماریا انجام می دهند

در جریان دیدار شنبه شب ورزشگاه سن ممس هم این روند ادامه یافت و رئال مادرید در پی خطاهایی که برروی دی ماریا انجام شد به دو پنالتی رسید و کاکا هر دوی این ضربات را مبدل به گل کرد تا رئال به حداکثر امتیازات ممکن در دیدار شنبه شبش دست بیابد

تا به اینجای رقابتهای این فصل، ده ضربه پنالتی برای رئال اعلام شده و بیش از نیمی از خطاهایی که منجر به این ضربات شده، برروی دی ماریا صورت گرفته بوده. علاوه بر این، رئال در جریان دیدارهایش با راسینگ، اتلتیک بیلبائو، ختافه و دیدار برگشت مقابل راسینگ، به خاطرخطاهایی که بازیکنان حریف بروی دی ماریا انجام داده اند، به ضربات آزاد رسیده اند.

کد:
    2011/4/10

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم شایدم پنالتی بود..
    اما من احساس کردم نخوردن به هم و ویا خودش رو انداخت...
    +
    به لطف بارسا تی وی، ندیدم که بخوام بگم پنالتی بودن یا نه...
    تو سایت گل ( اینگلیسی )، بخش نمره ی بازیکنا، خوندم که هیچ شکی به پنالتی ها نداشتن...

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من که به عنوان یک بارسایی به کسی تیکه ننداختم ولی کلا ما بارسلونایی ها خیلی عادت به باختند نداریم یعنی باخت تو کتمون نمیره { چه کنیم خیلی توقعمون بالا هست }

داداشی که گفت مسی 2 تا گل عقبه و من چی گفتم عزیز ؟؟؟ گفتم چیزی نیست .
    بیا اینم از 2 تا گل مسی و 1 پاس گل .
    کلا برای بارسلونا نتیجه تیم مهم هست نه نتیجه فردی برای همینه که رئال همیشه با ستاره های بزرگ خراب کاری می کنه .
    یک چیز دیگه . رونالدو خیلی از گل هاش از نقطه پنالتی بود . امار دقیق ندارم ولی بیش از 5 تا بود { اون موقع که 11 گل زده بود 3 تاش پنالتی بود و مسی 10 تا زده بود هیچ کدام پنالتی نبود }

چند وقت پیش که یکی از بچه ها خبری گذاشت که نوشته شده بود مسی توی گل زدن با پنالتی جلو هست .

توی باخت هم شما زیاد به خودت نگیر شما 11 تایی هستین تازه اگر بخواهیم این 11 تا رو هم در نظر نگیرم 1 بار هم 8 تایی هستین
    Last edited by iriali; 10-04-2011 at 15:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •