حدوداً 1,200,000
حدوداً 1,200,000
با توجه به مشخصاتی که داره، گوشی گرونیه! گوشی هایی ارزون تر یا با همین قیمت هستن که از این بهترن. با اندازه 4.7 یا 5 اینچ مشکلی دارید؟
سلام دوستان...
دو هفته دیگه تولد خواهرمه و واسه تولدش میخوایم گوشی بخریم... اگه میشه یه گوشی خیلی خوب تو این رنج قیمت (800 - 900 تومن) بهم معرفی کنین...
![]()
سلام.
شما که صفحه نمایش اولویتتون هست میتونید از سامسونگ انتخاب کنید. s3 یا galaxy mega 5.8 یا 6.3 ... گلکسی نوت هم به خاطر صفحش که بزرگه بد نیس.
از سونی هم xperia zr انتخاب خوبیه...
از htc هم one-x به بودجتون میخوره یا حتی butterfly که البته بعضی فروشنه ها الکی گرون میفروشنش.قیمت این گوشی نهایت نهایتش 1.300 بیشتر نباید باشه.
از LG هم nexus 4 خوبه...ولی اگه آهنگ با هدفون زیاد گوش میدین ومیخواین از گوش دادن به موسیقی لذت ببرین توصیه میکنم طرف LG نرید که اصلا تعریفی نداره ولی در عوض htc تو این مورد فوقالعاده ست.
کلا بستگی داره از چه بازاری می خواین خرید کنید چون هر شهر با شهر دیگه قیمتاش فرق میکنه...گوشی با گارانتی میخواین بخرین یا نه؟؟؟؟؟ اگه به گوشی خیلی وارد هستین،بدون گارانتی بخرین و شما که سمت غرب کشور هستین یه تک پا برید طرف سنندج و مریوان و بانه از اونجا بخرین که ارزونتره.البته اگه میترسین که مشکلی چیزی داشته باشه و نتونین بفهمین،ریسک نکنین و با گارانتی بخرین...
در خدمتیم![]()
Last edited by GTB 599; 09-11-2013 at 16:30.
سلام
sony xperia sp میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه.
Last edited by GTB 599; 09-11-2013 at 16:30.
خودم هم نظرم رو این بود... ولی شنیدم میگن هم تاچش مشکل داره هم باتریش زود خالی میشه...![]()
سلام
تو رنج زیر 400 تومن یک گوشی پیشنهاد بدهید
هدف اس ام اس !!
اندروید هم باشه که بعضی برنامه ها رو که می خوام ساپورت کنه
خودم نظرم روی سامسونگ 6310 و 6810 هست ولی صفحه های مذخرفی داره اما زیاد مهم هم نیست
مشکل تاچش با آپدیت برطرف میشه و باتریش جز بهترین هاست... اما دوربین خوبی نداره. صفحه نمایش های سونی هم که کلا یه سروگردن پایین تر از بقیه برندان...
One XL با قیمت 850 هم گزینه ی خوبیه
باترفلای و اکسپریا زد پایین تر Optimus G , SIII
موفق باشید
اندروید تو رنج پایین خیلی جالب نیست یه نگاهی به Lumia 520 بنداز...
تشکراندروید تو رنج پایین خیلی جالب نیست یه نگاهی به Lumia 520 بنداز...
این گوشی بالاتر از رنج پولی هست که می خوام بدم.
اگه بخوام بیشتر پول بدم یهو S III mini می گیرم.
فعلا یه چی می خوام دستم باشه بعد بدم به یکی دیگه از اعضای خانواده و گوشی بهتری برای خودم بگیرم. (برای همین ساده تر از ویندوز فون باشه بهتره)
البته خودم سایت ها رو زیر و رو کردم، چیز جالبی نیافتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)