برای Jimmy's Vendetta DLC
که این ادرس رو معرفی کردید C:\Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc\dlcs ...من این پوشه رو تو ویندوز 7 پیدا نمیکنم!
برای Jimmy's Vendetta DLC
که این ادرس رو معرفی کردید C:\Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc\dlcs ...من این پوشه رو تو ویندوز 7 پیدا نمیکنم!
اون آدرس برا xp هست تو 7 فرق داره !
آقا 74% رفتم بازی تموم شد.باید عکس ها و وانتدها رو همرو پیدا کنم 100% بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرش معلوم نشد چی شد که؟؟؟؟جو رو کجا بردن؟؟؟ما کجا میریم؟؟؟؟ادامه داره؟؟؟؟
کلاً الان علامت سوالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم الان تا اینجاش رسیدم ... خیلی بازیش باحال بود.آقا 74% رفتم بازی تموم شد.باید عکس ها و وانتدها رو همرو پیدا کنم 100% بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرش معلوم نشد چی شد که؟؟؟؟جو رو کجا بردن؟؟؟ما کجا میریم؟؟؟؟ادامه داره؟؟؟؟
کلاً الان علامت سوالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم جو رو بردن بکشن نه ؟![]()
من از اول بازی به این فکر میکردم که اگه جو بمیره چقدر باحال میشه.
ولی راست میگه آخرش معلوم نشد چی شد ...
بقیه چیزا رو چه جوری باید آزاد کرد ؟
آخر بازی اگه به دیالوگا دقت کرده باشید
کسی که کنارتون نشته می گه " جو تو برنامه ی ما نبود ! "
آخر سر هم ماشین می پیچه تو یه کوچه و ... ! ( مشخصه که جو رو می کشن ! )
این علامت سوالای تو بازی ها یا فیلم هاس که به داستان جون می ده و جذابش می کنه! ( مثل Inseption... OMG )![]()
آخ جون ... جو رو کشتنآخر بازی اگه به دیالوگا دقت کرده باشید
کسی که کنارتون نشته می گه " جو تو برنامه ی ما نبود ! "
آخر سر هم ماشین می پیچه تو یه کوچه و ... ! ( مشخصه که جو رو می کشن ! )
این علامت سوالای تو بازی ها یا فیلم هاس که به داستان جون می ده و جذابش می کنه! ( مثل Inseption... OMG )![]()
![]()
اون آخرش که جو اسلحه گرفت به مغز ویتوخیلی حال کردم گفتم آخ جون الان بهش خیانت میکنه ولی نشد لامعصب
![]()
بابا خیلی بی احساسی ! جو از اول بازی باهات بود، رفیق همیشه در کنارت بود! حالا چرا دوست داشتی بمیره بنده خدا !
اونجا که جو اسلحه رو می گیره سمت ما، تو اون لحظه خوشکم زد !!!!!!! نزدیک بود یه چیزی پرتاب شه سمت مانیتور
ولی اونجا که با هم شماره می شمریم بعد شروع می کنیم به شلیک کردن خیالم راحت شد ! خیلی حال کردم D:
میگم نه کنه قسمت دو هم داشته باشه
بابا خیلی بی احساسی ! جو از اول بازی باهات بود، رفیق همیشه در کنارت بود! حالا چرا دوست داشتی بمیره بنده خدا !
اونجا که جو اسلحه رو می گیره سمت ما، تو اون لحظه خوشکم زد !!!!!!! نزدیک بود یه چیزی پرتاب شه سمت مانیتور
ولی اونجا که با هم شماره می شمریم بعد شروع می کنیم به شلیک کردن خیالم راحت شد ! خیلی حال کردم D:
من دوست داشتم جو توسط یکی کشته بشه ... چون رفیق فاب ویتو بود خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد بعدش ویتو میرفت خیلی وحشتناک انتقام میگرفتولی خب خیالم راحت شد که جو آخرش مرد ... ای کاش نشون میداد چه جوری میکشنش
منم اون لحظه حسابی غافلگیر شدم و کلی حال کردم چون حدس میزدم که جو آخرش بهش خیانت کنه و فکر کردم حدسم درست از آب اومد ولی نشد که بشه
خود ویتو هم اگه میمرد قشنگ میشد![]()
من تو بازیا دوست دارم شخصیت اصلی بازی بمیره ولی تا حالا هیچ بازی نکردم که اینجوری باشه![]()
دوستان عزیز درسته که خیلی از وقت بازی گذشته ولی بازم کسایی هستن که بازی نکردن.خداییش اسپویلر گذاشتن چیز سختی نیست.فقط یه به این فک کنید که شما بازی نکرده باشین اونوقت یکی بیاد آخر بازیو بگه چه حالی پیدا می کنید.
ممنون از دوستایی که مراعات میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)