تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 376 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه هفته 34 لیگ برتر- چلسی به دنبال حفظ جایگاه

سایت گل- شنبه شب هفته سی و چهارم رقابتهای لیگ برتر آغاز می شود و در روز دوشنبه به پایان می رسد

در بازیهای مهم این هفته، منچستریونایتد میزبان اورتون خواهد بود . لیورپول در آنفیلد به مصاف بیرمنگام می رود و چلسی با وستهم بازی می کند.آرسنال هم روز یکشنبه در خانه بولتون دیدار این هفته اش را برگزار می کند.

قابل ذکر است که روز سه شنبه ،دیدار عقب افتاده دو تیم استوک و ولورهمپتون از هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر برگزار می شود و دیگر دیدار عقب افتاده این هفته روز چهارشنبه میان دو تیم فولام و بولتون برگزار می شود.

ا ین در حالی است که در پایان هفته سی و سوم منچستریونایتد با 70 امتیاز در صدر جدول رقابتها قرار دارد.چلسی با 64 امتیاز دوم است و آرسنال هم با 64 امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده سوم قرار دارد. سیتی با 56 امتیاز و یک بازی کمتر چهارم است و تیمهای تاتنهام، لیورپول، اورتون، بولتون، نیوکاسل و استون ویلا هم در رده های بعدی هستند.

برنامه بازیهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است

شنبه 3 اردیبهشت (23 آوریل)

منچستریونایتد – اورتون

استون ویلا- استوک سیتی

لیورپول- بیرمنگام

ساندرلند- ویگان

تاتنهام- وست بروم

ولورهمپتون- فولان

بلکپول- نیوکاسل

چلسی- وستهم

یکشنبه 4اردیبهشت (24 آوریل)

بولتون- آرسنال

دوشنبه5 اردیبهشت (25 آوریل)

بلکبرن- منچسترسیتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت : ایپریل سابق !!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

از الان تک تکه بازی ها سرنوشت سازن ... اگه یونایتد بازی فردا رو ببره خیلی خوب میشه و با روحیه ای که میگیره تو CL هم راحت تر بازی می کنه . چلسی که بازی خیلی آسونی داره ( مگه اینکه آورام گرانت هنوز نقاط ضعف تیم سابقشو یادش باشه ) ... اما آرسنال میتونه امتیاز از دست بده .
    Last edited by *M!L4D*; 22-04-2011 at 18:45.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ﺑﻬ ﺩﻟﻢ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﭼﻠﺴﯽ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺷﻪ
    Last edited by L.A.M.P.A.R.D; 22-04-2011 at 18:35.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

امیدوارم این حقیقت باشه
    کد:
    اسنایدر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دفاع آرسن ونگر از رفتارش در مقابل کنی دالگلیش: نمی توانستم بی تفاوت باشم

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، از رفتارش در مقابل کنی دالگلیش در تساوی هفته گذشته تیمش مقابل لیورپول دفاع کرد.

در این دیدار دو پنالتی در آخرین ثانیه های بازی موجب شد تا توپچی ها نتیجه ای بهتر از تساوی کسب نکنند و این مسئله موجب ناراحتی سرمربی فرانسوی شد. او و دالگلیش پس از سوت پایان بازی با هم جنگ لفظی پیدا کردند و حاضر نشدند با هم دست بدهند.

اما ونگر از این رفتارش دفاع کرد و تاکید کرد که علاقه زیادی که فوتبال دارد اجازه نمی دهد بی تفاوت باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمی توانم آنجا بنشینم و مانند یک معتاد بی تفاوت باشم. من به بازی اهمیت می دهم و انگیزه زیادی برای پیروزی دارم و ناراحت شده بودم، بله اما اینکه ناراحت و عصبانی باشید اما روی تصمیمات تان کنترل داشته باشید و آرام بمانید با از کنترل خارج شدن متفاوت است.من کنترلم را از دست نداده بودم .من ناراحت بودم زیرا دلم می خواست تیمم پیروز شود. البته من همیشه برای جنگیدن آماده ام. به من ایمان داشته باشید."

او همچنین در مورد شانس تیمش برای قهرمانی گفت:" من فکر می کنم اگر بتوانیم در 5 دیدار باقی مانده مان به پیروزی برسیم، می توانیم قهرمان شویم. ما باید ذهنیت پیروزی را به تیم مان اضافه کنیم. ما اساس خوبی داریم زیرا تداوم داریم.

قهرمانی به تیمی می رسد که از نظر ذهنی قوی تر باشد. بخش ذهنی مهمترین مسئله در 5 دیدار باقی مانده است. پس باید این را در دیدار بعدی نشان دهیم."
    کد:

یادداشت هری ردنپ: کارلو آنچلوتی را نگه دارید!

به نقل از ستون ردنپ - نشریه ی سان

سایت گل – هنگامی که کارلو آنچلوتی چلسی را به دوگانه فصل پیش رساند، تصور می‌شد او تا سه سال دیگر در این تیم جایش محفوظ است.
    اما در عوض فشارها بر او روزافزون بوده و باید بگویم که این مایه شرمساری است.

او فردی است که دوران بازی فوق‌العاده‌ای داشته و در مربی‌گری حتی از دستاوردهای دوران بازی هم فراتر رفته است.

او قهرمان لیگ قهرمانان، لیگ برتر، سری آ، جام حذفی ایتالیا و جام حذفی انگلیس شده؛ می‌دانید که او چه مربی قابلی است.

فراموش نکنید که حتی با لغزش چلسی در اواسط فصل، او می‌تواند از عنوان قهرمانی لیگ برتر دفاع کند.

اگر فردی به شما می‌گفت یک مربی چنین دستاوردی برای باشگاه به ارمغان آورده و کمتر از 12 ماه بعد در آستانه اخراج است به او می‌گفتید دروغ نگوید. اما این دقیقا همان اتفاقی است که برای کارلو افتاده و یکی از عجیب‌ترین چیزهایی است که در تمامی سال‌های حضورم در فوتبال دیده‌ام.

کارلو را از نزدیک نمی‌شناسم، و تنها زمانی که تاتنهام من با چلسی او بازی کرده او را دیده‌ام، اما هیچ چیزی جز ستایش برای این فرد ندارم.
    فوتبال پر است از بدبین‌ها و عیب‌جویان. اما من تا حالا حتی یک نفر را هم ندیده‌ام که درباره او حرف بدی بزند.

این که او چطور در میان این همه شایعه مسیر خود را می‌یابد باورکردنی نیست. بی‌تردید افراد بسیار دیگری هستند که دوست دارند به موقعیت او آسیب بزنند. با این که بازیکنان به این موضوع عادت کرده‌اند، اما به نظرم این جو باشگاه را بد می‌سازد. کار برای کارلو آسان نیست، آن هم در شرایطی که خودش می‌داند چقدر خوب دارد کارش را انجام می‌دهد.

با این حال، او بسیار متین و موقر مانده و حتی جایگاهش به نظر من بالاتر هم رفته.

شاخص خوبی برای ارزیابی مربیان این است که ببینید بازیکنان چطور به او می‌نگرند. من می‌دانم که بازیکنان چلسی احترامی کامل برای کارلو قائلند.

ببینید، اگر آن دو، سه هفته کذایی نبود – و فراموش نکنید که چلسی در آن هنگام مصدومان پرشماری داشت – آنها همین حالا بخت اول قهرمانی لیگ برتر بودند. صادقانه بگویم که آرسنال فعلی را در اندازه قهرمانی نمی‌بینم، اما منچستریونایتد هم به نظرم قدرت پایان دادن به نبرد قهرمانی را ندارد و تا روز آخر قهرمانی آنها قطعی نیست.

چلسی باید دیدارهای باقی‌مانده را ببرد تا بخت قهرمانی داشته باشد. اما با روشی که کارلو از آنها بازی می‌گیرد آنها می‌توانند به بردهای پیاپی برسند.

اگر آنها ماه بعد به اولدترافورد بروند و پیروز شوند، کسی چه می‌داند بعدش چه می‌شود؟ ضمن آن که یونایتد همچنان به لیگ قهرمانان هم می‌اندیشد. آنها بازی با شالکه در نیمه‌نهایی را دارند، و بعید نیست این دو بازی دشوار تاثیر زیادی روی یونایتد بگذارند، که این‌گونه هم خواهد شد.

صرف نظر از این که چلسی بتواند به قهرمانی برسد یا نه، این که اکثر افراد می‌گویند آنچلوتی از چلسی می‌رود مضحک است.

به نظرم خوش‌اقبالم که هرگز فشاری که کارلو در حال حاضر تحمل می‌کند به من وارد نشد؛ نه در روزهای اولیه مربی‌گری در بورن‌موث، نه بی‌تردید در پورتسموث، و هرچند در تاتنهام همیشه فشاری وجود دارد، این فشار به مراتب زیباتر است.

کارلو در سطحی بالاتر باید با فشارها برخورد کند، آن هم در شرایطی که او مربی بسیار، بسیار بزرگ و تراز اولی است.

شخصا دوست دارم او چند سال دیگر در انگلیس بماند چون انسان فوق‌العاده‌ای است.

اما اگر اخراج شد، بی‌تردید بیکاری او خیلی طول نمی‌کشد، چون سیلی از پیشنهادها فرامی‌رسند.

حدس می‌زنم فتح لیگ این حرف‌ها را به پایان ببرد، اما باید بگویم که شخصا دوست دارم یونایتد قهرمان شود.

اگر این طور شود، این را بزرگ‌ترین دستاورد الکس فرگوسن در اولدترافورد خواهم دانست.

اگر منصف باشیم نمی‌توانیم این را بهترین تیم یونایتد در دوران فرگوسن بدانیم، اما همین تیم دستاوردهای تیم‌های پیشین را دنبال می‌کند و همان ذهنیت پیروز را دارد. این در حال حاضر، به ویژه در این برهه از فصل حیاتی است.

هر فردی در باشگاه‌های بزرگ یکی، دو دوره ضعیف دارد. آنها امتیازات زیادی را احمقانه از دست دادند و بسیار پایین‌تر از حد انتظار بوده‌اند.
    آنها هم‌سطح بقیه تیم‌ها بوده‌اند، در حالی که در برخی از سال‌های قهرمانی‌شان سطحی فراتر از سایر تیم‌ها داشتند و همین نشان می‌دهد سر الکس چه مربی بزرگی است.

اما کارلو هم در کنار سر الکس است و امیدوارم چند سال دیگر هم این‌جا بماند.

صحبت از مربی‌ها شد، چند بازیکن هم هستند که می‌توانند در آینده مربی شوند.

به نظرم چلسی همین حالا فردی را دارد که می‌تواند مربی بزرگی در آینده برای باشگاه شود، البته اگر بخواهد پس از خداحافظی به دنیای مربیان بیاید: فرانک لمپارد.

فرانک در هر کاری که انجام می‌دهد اراده موفقیت را دارد و این دارایی فوق‌العاده‌ای است.

او هم در میدان و هم در خارج از میدان بازیگری در سطح جهانی است، مانند مربی‌اش.

امیدوارم چند سال آینده هم در لیگ برتر به مصاف تیم کارلو بروم.

منبع : بخش فارسی سایت گل

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

واقعا حرف های هری ردنپ به دلم نشت ....
    خیلی از تردید های منو نسبت به انجلوتی از بین برد با این صحبتش

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یونایتد 1 - 0 اورتون

بازی سختی بود چون فشار خیلی زیادی روی تیم بود .. ولی خدا رو شکر بردیم .. خلاصه تبریک

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

برباتوف رو نیمکت هم نبود!
    یعنی اگه هرناندز نبود خدا میدونه کجای جدول بودیم
    19 گل واقعا حساس تو اولین فصلش در منچستر
    Last edited by borderlessboy; 23-04-2011 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بربا مثل اینکه مصدومه ...
    گل چیچا :
    کد:
    Last edited by *M!L4D*; 23-04-2011 at 18:15.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یعنی تا به حال دفاع به این فشردگی ندیده بودم!!!!!
    11نفر توی محوطه جریمه!!!فقط هم زیر توپ بدون هیچ برنامه واسه ضد حمله...خیلی فشرده و خوب دفاع میکرد...چندین شوت و موقعیت هم داشتیم که بیشترش رو چیچا زده بود...ولی این ضربه سرش خیلی با حال و خوب بود....بعد گل تا به حال ندیده بودم رونی انقدر داد بزنه....حرصش درومده بود بیچاره
    خیلی لذت بخش بود.....تبریک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •